aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DiktamenMobile Developer (Android/iOS)

Oletko uuden kehityksestä innostuva mobiilikehityksen ammattilainen? Haluaisitko päästä työskentelemään merkityksellisten mobiili- ja SaaS-ratkaisujen parissa osana alansa johtavaa suomalaista yritystä?

Potilas- ja asiakaskirjauksia tehostavaa kokonaisratkaisua kehittävä, sekä Great Place to Work® -sertifikaatilla palkittu Diktamen etsii nyt kokenutta ja innokasta Mobile Developeria. Tässä monipuolisessa tehtävässä osallistut sanelunhallintajärjestelmän ja mobiilisovelluksen uudelleenrakentamiseen yhdessä nelihenkisen tiimisi kanssa. Työssäsi vastaat mm. sovelluksen arkkitehtuurin suunnittelusta sekä osallistut itse kehitystyöhön, minkä lisäksi työskentelet jatkokehityksen ja ylläpidon parissa. Pääset myös visioimaan Diktamenin tulevaisuutta sekä tekemään teknologiavalintoja ja ottamaan vastuuta kehityskäytänteiden eteenpäinviemisestä ja ketteröittämisestä. Nykyisestä tech stackista löytyy muun muassa JavaScript, React Native ja Electron.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy vankkaa kokemusta mobiiikehityksen parista ja omaat näkemystä ja rohkeutta kehittää Diktamenin teknologioita sekä käytäntöjä seuraavalle tasolle. Työskentelyotteelta olet aktiivinen ja uuden kehittämisestä innostuva tekijä, jolta löytyy monipuolisen teknologisen osaamisen lisäksi joustavan tiimipelaajan asennetta. Pystyt myös tarvittaessa toimimaan paineen alla ja työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Ditkamen tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja merkityksellisen työn terveydenhuoltoalan ratkaisujen parissa
 • Modernit teknologiat ja mielenkiintoiset projektit, joissa pääset hyödyntämään ja haastamaan omaa osaamistasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa toimintamalleihin sekä ohjelmistokehitysteknologiaan
 • Arvopohjaisen työskentelykulttuurin, jossa korostuvat yhteistyö, tekemisen meininki, vastuullisuus, laatu, joustavuus ja ketteryys
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen; esim. mahdollisuuden ottaa lead-vastuuta
 • Joustavat työajat ja joustavat hybridityökäytänteet
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja luontaisetuja

Toivomme sinulta:

 • Vankkaa kokemusta mobiilikehityksestä Androidin / iOS:in parista
 • Positiivista ja itseohjautuvaa asennetta sekä halua kehittää niin itseä kuin tiimiäkin
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus React Native - tai Flutter-alustojen parissa työskentelystä
 • JavaScript-osaaminen
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Käytännön asiat:

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Diktamenille. Diktameninilla työskennellään joustavin hybridityökäytäntein. Toimipiste sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa , mutta tarjolla on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Oletko etsimämme tekijä?

Lähetä CV:si PDF-muodossa tai jaa LinkedIn profiilisi viimeistään 4.8.. mennessä aTalentin hakujärjestelmän. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Alamme käsitellä hakemuksia heinäkuun viimeisellä viikolla. Voit tutustua tarkemmin Diktameniin täällä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski 1.-19.7. (0505520419, kati.hautakoski(at)atalent.fi) ja 22.7. eteenpäin Senior Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (0503214473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).


Hae nyt

Diktamen Oy kehittää potilas- ja asiakaskirjauksia tehostavaa kokonaisratkaisua, joka on kehitetty yhteistyössä Suomen hyvinvointialueiden ja johtavien terveyspalveluyritysten kanssa. Diktamenilla on Great Place to Work® -sertifikaatti tunnustuksena erinomaisesta työntekijäkokemuksesta.

Mobile Developer (Android/iOS)Diktamen

SijainnitHelsinki

TyöntekopaikkaHybridityö

TyötehtäväOhjelmistokehitys

KokemusExperienced

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy04.08.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat