aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DinoliftMekaniikkasuunnittelija henkilönostinten tuotekehityksen pariin

Korkealaatuisten henkilönostimien valmistajana tunnettu Dinolift etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja kokemusta kerryttänyttä mekaniikkasuunnittelijaa osaksi osaavaa tiimiään Loimaalle! Dinoliftin tavoitteena on olla maailman paras kevyiden henkilönostinten valmistaja ja yrityksellä onkin jo lähes 50 vuoden kokemus kevyiden, turvallisten ja kotimaisten DINO-henkilönostimien valmistamisen parista. Oletko valmis nostamaan urasi korkeuksiin DINO-tiimin uutena jäsenenä?

Dinoliftin tuotevalikoimaan kuuluu parikymmentä henkilöstönostinmallia ja mekaniikkasuunnittelijana pääsetkin mukaan ideoimaan ja kehittämään uusia sarjatuotteita. Tehtävässä vastaat uusien tuotteiden mekaniikkasuunnittelusta osana suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaavaa, kaksitoistahenkistä asiantuntijatiimiä. Roolissa pääset näkemään henkilönostinten koko valmistusprosessin aina ideoinnista ja suunnittelusta protovaiheen, testaukseen, käytöönottoon ja dokumentointiin. Tuotekehitysprojekteja on käynnissä useampia yhtä aikaa ja projektien koot vaihtelevat pienemmistä päivityksistä täysin uusiin ratkaisuihin. Suunnittelutiimissä projektien vetovastuu kiertää projektikohtaisesti ja roolissa pääsetkin suunnittelutyösi ohella ottamaan vastuuta myös projektinvetotehtävistä, varmistaen tuotekehitysprojektien tuloksekkaan läpiviennin sekä aikataulu-, kustannus- ja laatutavoitteiden toteutumisen. Mekaniikkasuunnittelijana kaikkein tärkein tavoitteesi on kuitenkin varmistaa, että tuotekehityksen uudet ratkaisut nostavat asiakkaat jatkossakin turvallisesti ja toimivasti korkeuksiin!

Mekaniikkasuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä muiden dinolaisten kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea toimeentarttuva ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on myös itsenäinen sekä oma-aloitteinen. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset jonkin alalla käytettävistä 3D-suunnittelun työkaluista. Sinulla on relevanttien opintojen lisäksi aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, mutta kokemusvuosiakin tärkeämpää on aito halu oppia uutta ja rohkeus kysyä apua!

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esim. konetekniikka

 • Aiempaa relevanttia työkokemusta mekaniikkasuunnittelun parista

 • Jonkin 3D-suunnittelutyökalun hyvää hallintaa - Dinoliftillä käytössä on Solidworks

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

 • B-ajokorttia

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Osaamisen lujuuslaskennasta

Mitä Dinolift tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan roolin, jossa pääset näkemään suunnittelutyösi jäljen konkreettisesti

 • Paikan vakaassa, tasaisesti kasvavassa ja kotimaisessa perheyrityksessä, jossa vallitsevat työntekijälähtöiset arvot ja jossa henkilöstöstä pidetään huolta

 • Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja oppia monipuolisesti uutta mielenkiintoisen tekniikan parissa

 • Työyhteisön, jossa vallitsee rento ilmapiiri ja työkaveria autetaan - tukenasi arjessa on mukava ja asiantunteva tiimi

 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, tuetut vapaa-ajan harrasteet, tehtaan yhteisen tuottavuuspalkkion sekä muita dinolaisten arkea ilahduttavia etuja

 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Sinustako DINO-tiimin uusin vahvistus?

Jos haluat päästä mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 4.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Dinoliftista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.dinolift.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa alkaen Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Dinoliftin palvelukseen.


Hae nyt

Dinoliftiltä valmistuu DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. DINO nostinten päämarkkinat ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka sekä pohjoismaat ja Saksa.

Dinoliftillä teemme työtä hyvässä työporukassa itsenäisin toimialuein. Meillä on tarjota vakituinen työ vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Perehdytämme hyvin kaikki dinolaiset työhönsä, jotta alkuun lähtö on mahdollisimman luonnikas. Meille on kiva tulla töihin.

Mekaniikkasuunnittelija henkilönostinten tuotekehityksen pariinDinolift

SijainnitLoimaa

TyötehtäväMekaniikkasuunnittelu, Tuotekehitys & tuotanto

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy04.12.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat