aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

DNVSenior Sales Manager

DNV, globaali sertifioinnin ja riskienhallinnan osaaja, etsii nyt kokenutta myyntipäällikköä sertifiointi- ja koulutuspalveluiden myyntiin! Kyseessä on erinomainen mahdollisuus päästä tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä DNV auttaa yrityksiä hallitsemaan riskejä, varmistamaan vaatimustenmukaisuuden ja edistämään organisaatioiden, ihmisten ja arvoketjujen kestävää suorituskykyä.

Myyntipäällikkönä DNV:llä vastaat sertifiointi- ja koulutuspalveluiden myynnistä Suomessa. Olet aktiivisesti mukana myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa, aina asiakkaiden kontaktoinnista kaupantekoon saakka. Suurin osa työajastasi menee kuitenkin sisääntulevien myyntiliidien hoitamiseen. Saat vastuullesi jossakin määrin myös jo olemassa olevia asiakkuuksia, minkä lisäksi pääset osallistumaan myös Nixun sertifiointiliiketoiminnan myynnin kehittämiseen. Myyntipäällikkönä liityt osaksi viiden hengen myyntitiimiä Suomessa, minkä lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä myös DNV:n muiden sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit Suomen myynti- ja markkinointiosaston johtajalle.

Voit olla DNV:n etsimä myyntipäällikkö, mikäli sinulta löytyy kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä jo useamman vuoden ajalta sekä johtamisjärjestelmien tuntemusta ja ymmärrystä. Tehtävänkuva edellyttää myös kykyä ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja tarjota heille ratkaisuja sekä kehittää asiakassuhteita. Lisäksi toivomme sinulta hyviä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi sekä systemaattista, tavoitteellista ja proaktiivista työskentelyotetta. Arvostamme myös kiinnostusta tietoturvakenttää kohtaan.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan myyntityön ja mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan

 • Kansainvälisen työympäristön ja vahvan brändin

 • Kiinnostavan asiakaskunnan, johon kuuluu esimerkiksi Suomen johtavia yrityksiä

 • Erilaisia urakehitysmahdollisuuksia, kuten mahdollisuuden päästä kehittämään tietoturvaportfoliotamme

 • Myyntibonuksen vuosipalkan päälle

 • Monipuolisia henkilöstöetuja, kuten hammaslääkäriedun, pyöräedun ja lounasedun

 • Joustavat etätyökäytänteet

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa

 • Kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä useamman vuoden (5+) ajalta

 • Johtamisjärjestelmien tuntemusta ja ymmärrystä

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen osaaminen

 • Aikaisempi kokemus vastaavalta toimialalta

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme DNV:n palvelukseen. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on elokuussa 2024. DNV:n toimisto sijaitsee Keilaniemessä, Espoossa ja DNV toivoo sinulta mahdollisuutta työskennellä toimistolla vähintään kahtena päivänä viikossa hybridimallinsa mukaisesti. DNV:n asiakkaat sijaitsevat ympäri Suomen, joten tehtävänkuvaan kuuluu jonkin verran myös matkustamista.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.5.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

DNV:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.dnv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 21.5. klo. 9.00 - 10.00 ja ma 27.5. klo. 15.00 - 16.00.


Hae nyt

DNV on itsenäinen sertifioinnin ja riskienhallinnan osaaja, jonka tehtävänä on suojella yritysten ja organisaatioiden ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä.

Monet menestyvät yritykset Suomessa ja maailmassa luottavat meihin. Pitkän kokemuksen ja laajan osaamisemme avulla edistämme asiakkaidemme turvallista ja kestävää liiketoimintaa, osallistumme kansainvälisten standardien laatimiseen ja kehitämme ja innovoimme ratkaisuja käytännön toteutuksiin.

Yli 12 000 asiantuntijaamme yli sadassa maassa tutkii ja tarjoaa riskienhallinnan keinoja tärkeimpien globaalien toimintaketjujen, kuten liikenteen, energian, ruokatuotannon ja terveydenhuollon, meneillään olevissa muutoksissa. Suomalainen tiimimme on tuottanut asiakkaillemme ja heidän sidosryhmilleen luotettavaa tietoa jo yli 60 vuoden ajan. Tällä hetkellä autamme yli tuhatta suomalaista yritystä riskienhallinnassa.

Senior Sales ManagerDNV

SijainnitEspoo

TyöntekopaikkaHybridityö

TyötehtäväMyynti

KokemusExperienced

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.05.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat