aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Erkkiheikkilä Oy3D-mallintaja (infrarakentaminen)

Erkkiheikkilä Oy etsii nyt oma-aloitteista ja tarkkaa 3D-mallintajaa infra- ja pohjarakentamisen pariin.

3D-mallintajana tulet osaksi olemassa olevaa mittaustyöryhmää. Työnkuvaasi tulee kuulumaan keskeisesti:

 • päävastuu Erkkiheikkilän projektien mallinnuksista
 • mittausaineiston käsittely ja suunnitelma-aineistosta 3D-mallien luominen koneohjausta varten
 • toteuma-aineiston käsittely projektien eri vaiheissa.

Työskentelet keskeisesti Erkkiheikkilän työnjohtajien, mittaustyöntekijöiden ja konemiesten kanssa. Toivommekin sinulta kykyä ja halukkuutta olla vuorovaikutuksessa muiden projektityöryhmän jäsenten kanssa. Työskentelytyyliltäsi sovellut tehtävään, mikäli olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Projektien kokonaisuuksien sekä työjärjestyksien ymmärrys auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Tehtävä tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus voidaan sopia joustavasti syksylle 2022. Erkkiheikkilän toimipisteet sijaitsevat Orimattilassa ja Kouvolassa ja työskentelyalue kattaa koko Etelä-Suomen, mutta työmaat sijaitsevat tällä hetkellä pääasiallisesti Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla. Tehtävässä on myös erittäin joustavat etätyömahdollisuudet, joten voit asua myös muualla päin Suomea. Toivomme, että haluat kuitenkin käydä myös toimistolla säännöllisesti.

Erkkiheikkilä tarjoaa sinulle työnantajana:

 • Paikan maltillisesti ja pitkäjänteisesti kasvavassa suomalaisessa perheomisteisessa yrityksessä
 • Haastavia ja mielenkiintoisia infrarakentamisen projekteja, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi
 • Rennon ja nuorekkaan yrityskulttuurin, jossa saat halukkuutesi mukaan ottaa vastuuta myös enemmän ja osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen
 • Erkkiheikkilällä panostetaan yhteisöllisyyteen ja tätä tuetaan esimerkiksi vuosittaisella työhyvinvointipäivällä ja yrityksen omalla sulkapallovuorolla
 • Hyvät ja modernit työvälineet
 • Työaikapankin ja mahdollisuuden pitää saldovapaita tai vaihtoehtoisesti ylityöt maksetaan korvauksina
 • Käytännön työsuhde-etuja kuten lounasedun, täysimääräiset Smartumin liikunta- ja hierontaedut sekä Pohjolan Extra Terveysturva-vakuutuksen sairaskulujen varalta
 • Käy tutustumassa myös Erkkiheikkilän urasivuihin.

“Työntekijöille annetaan vastuuta ja meihin luotetaan. Täällä on tosi mukava työporukka. Tehdään yhdessä, mutta jokainen hoitaa oman tonttinsa nimikkeistä välittämättä.”
- Vilma Pohjola, työmaainsinööri

Mitä odotamme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta suunnitteluaineiston käsittelystä ja 3D-mallintamisesta sekä mittausaineistojen käsittelystä
 • Kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä (Erkkiheikkilällä on käytössä 3d-win ja AutoCAD, Leica ICON, Trimble Business center)
 • Tarkkaa ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Kykyä järjestää omaa työtä sekä työstää projektien eri projekteja limittäin

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Soveltuvan teknillisen koulutustaustan (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikka)
 • Maastonmittaustaidot GPS- ja takymetrilaitteistolla

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä ansioluettelosi sekä lyhyt hakukirje meille PDF-muodossa. Kerro hakemuksellasi aikaisin mahdollinen aloitusajankohta tehtävässä sekä palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä tehtävään on sunnuntaina 14.8.2022. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Ida Marin (p. +358 50 338 4399, ida.marin(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Erkkiheikkilä Oy:n palvelukseen. Voit käydä tutustumassa lisää Erkkiheikkilä Oy:n toimintaan yrityksen nettisivuilla: https://www.erkkiheikkilaoy.com/


Hae nyt

Rehellisyys maan perii. Erkkiheikkilä rakentaa rohkeasti ja rehellisesti tulevaisuuden infraa. Erkkiheikkilä tarjoaa kattavat infrarakentamisen palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Useiden vuosien kokemus näkyy myös työn laadussa. Erkkiheikkilällä luotetaan osaavaan henkilökuntaan, joka on pohjana asiakkaiden luottamukselle.

Yrityksen toiminta-alueena kattaa koko Etelä-Suomen. Pääasiallisesti toiminta sijoittuu tällä hetkellä Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Orimattilassa sekä Kouvolassa. Orimattilan Pennalaan yritykselle valmistuu kierrätyspuisto syksyllä 2022.

Erkkiheikkilä työllistää noin 70 alansa ammattilaista sekä lukuisan määrän aliurakoitsijoita. Yrityksen liikevaihto oli 02/2022 päättyneellä tilikaudella 20,4 M€.

3D-mallintaja (infrarakentaminen)Erkkiheikkilä Oy

SijainnitOrimattila, Kouvola, Etätyö

TyötehtäväInfra-/ympäristösuunnittelu, Rakentaminen (talot ja infra), Tietomallinnus & simulointi, Rakennesuunnittelu

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy14.08.2022

Hae nyt