aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Erkkiheikkilä OyTyönjohtaja (infrarakentaminen)

Erkkiheikkilä etsii nyt luotettavaa tiimipelaajaa työnjohtajan rooliin infra- ja pohjarakentamisen pariin.

Työmaainsinöörinä/työnjohtajana työnkuvaasi tulee kuulumaan keskeisesti:

 • infra- ja pohjarakentamisen työmaiden johtaminen ja projektien hallinta
 • työmaan resurssien varmistaminen sekä hankintojen tekeminen
 • yhteistyö tilaajien kanssa
 • tulevien työmaiden valmistelua sekä aikaisempien työmaiden päätökseen viemistä.

Työskentelet työmaillasi esihenkilötehtävissä ja toivommekin sinulta erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja. Roolissasi varmistat asioiden etenemisen suunnitellussa aikataulussa ja huolehdit myös projektin pysymisestä budjetissa. Varmistat myös aktiivisesti, että työmaat ovat turvallisia Erkkiheikkilän työntekijöille ja että lopputulos täyttää tarvittavat laatuvaatimukset.

Tehtävä tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen, aloitus voidaan sopia joustavasti syksylle 2022. Erkkiheikkilän toimipisteet sijaitsevat Orimattilassa ja Kouvolassa ja työskentelyalue kattaa koko Etelä-Suomen, mutta työmaat sijaitsevat tällä hetkellä pääasiallisesti Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla. Työmaille liikutaan yrityksen ajoneuvoilla ja käytössä on myös hyvä kalusto työkäyttöön. Tehtävä soveltuu hyvin uransa alkupuolella olevalle tekijälle tai jo kokeneemmallekin ammattilaiselle.

Erkkiheikkilä tarjoaa sinulle työnantajana:

 • Paikan maltillisesti ja pitkäjänteisesti kasvavassa suomalaisessa perheomisteisessa yrityksessä
 • Haastavia ja mielenkiintoisia infrarakentamisen projekteja, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi
 • Rennon ja nuorekkaan yrityskulttuurin, jossa saat halukkuutesi mukaan ottaa vastuuta myös enemmän ja osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen
 • Erkkiheikkilällä panostetaan yhteisöllisyyteen ja tätä tuetaan esimerkiksi vuosittaisella työhyvinvointipäivällä ja yrityksen omalla sulkapallovuorolla
 • Hyvät ja modernit työvälineet
 • Työaikapankin ja mahdollisuuden pitää saldovapaita tai vaihtoehtoisesti ylityöt maksetaan korvauksina
 • Käytännön työsuhde-etuja kuten ateriaetu, täysimääräiset Smartumin liikunta- ja hierontaedut sekä Pohjolan Extra Terveysturva-vakuutuksen sairaskulujen varalta
 • Käy tutustumassa myös Erkkiheikkilän urasivuihin.

“Työntekijöille annetaan vastuuta ja meihin luotetaan. Täällä on tosi mukava työporukka. Tehdään yhdessä, mutta jokainen hoitaa oman tonttinsa nimikkeistä välittämättä.”

- Vilma Pohjola, työmaainsinööri

Mitä odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ainakin opintojen ajalta työharjotteluista
 • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Aktiivista työskentelyotetta sekä taitoa pitää muut fokusoituneena päämäärään omalla asenteellasi
 • B-ajokorttia

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Voimassa olevat pätevyydet kuten tieturva- ja työturvallisuuskortit, nämä koulutetaan myös tarvittaessa työsuhteen alussa

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä ansioluettelosi sekä lyhyt hakukirje meille PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerro hakemuksellasi aikaisin mahdollinen aloitusajankohta tehtävässä sekä palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä tehtävään on sunnuntaina 21.8.2022. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Ida Marin (p. +358 50 338 4399, ida.marin(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Erkkiheikkilä Oy:n palvelukseen. Voit käydä tutustumassa lisää Erkkiheikkilä Oy:n toimintaan yrityksen nettisivuilla: https://www.erkkiheikkilaoy.co...


Hae nyt

Rehellisyys maan perii. Erkkiheikkilä rakentaa rohkeasti ja rehellisesti tulevaisuuden infraa. Erkkiheikkilä tarjoaa kattavat infrarakentamisen palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Useiden vuosien kokemus näkyy myös työn laadussa. Erkkiheikkilällä luotetaan osaavaan henkilökuntaan, joka on pohjana asiakkaiden luottamukselle.
Yrityksen toiminta-alueena kattaa koko Etelä-Suomen. Pääasiallisesti toiminta sijoittuu tällä hetkellä Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Orimattilassa sekä Kouvolassa. Orimattilan Pennalaan yritykselle valmistuu kierrätyspuisto syksyllä 2022.
Erkkiheikkilä työllistää noin 70 alansa ammattilaista sekä lukuisan määrän aliurakoitsijoita. Yrityksen liikevaihto oli 02/2022 päättyneellä tilikaudella 20,4 M€.

Työnjohtaja (infrarakentaminen)Erkkiheikkilä Oy

SijainnitOrimattila, Kouvola

TyötehtäväInfra-/ympäristösuunnittelu, Rakentaminen (talot ja infra)

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy21.08.2022

Hae nyt