aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

FenniaBI Analyst

Viihdytkö työssäsi sekä ihmisten että numeroiden parissa? Oletko liiketoimintalähtöinen osaaja ja haluaisit päästä kehittämään myynnin ja markkinoinnin toimintaa monipuolista dataa hyödyntäen? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme BI Analyst!

Merkittävää digitaalista transformaatiota läpikäyvä Fennia etsii nyt BI Analystia Data&Analytiikka -yksikkönsä vahvistukseksi Helsinkiin. Tulevaisuuden Fennia -uudistushankkeen myötä data on päätöksenteon ytimessä ja tässä tehtävässä pääsetkin tukemaan erityisesti myynnin ja markkinoinnin dataohjautuvaa liiketoimintaa. Ylläpidät aktiivista dialogia liiketoiminnan kanssa datatarpeista ja toteutat datapoimintoja, raportteja, analyysejä ja kohderyhmäsuunnittelua näiden tarpeiden pohjalta. Tehtäväkenttäsi painottuu erityisesti henkilö- ja kotitalousasiakkuuksien myynnin ja markkinoinnin tukemiseen datalähtöisissä päätöksissä. Analytiikan ja datan käsittelyn työkaluista käytössäsi ovat muun muassa Google Analytics ja Tableau, mutta voit olla kerryttänyt kokemusta myös muista vastaavista työkaluista. Tehtävä tarjoaa sinulle myös erinomaisen mahdollisuuden laajentaa omaa teknistä osaamistasi, sillä Fennian tekninen arkkitehtuuri on siirtymässä pilvipohjaiseksi!

Saatat olla etsimämme BI Analyst, mikäli sinulla on tehtävään soveltuvaa kokemusta analytiikan parista. Voit olla joko analytiikka-urasi alkutaipaleella tai vaihtoehtoisesti kerryttänyt useamman vuoden ajalta vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat ennen kaikkea liiketoimintalähtöinen asenne sekä innostus datan parissa työskentelyyn. Toivomme sinulta tarkkaa mutta tehokasta työskentelytyyliä, sekä kykyä sopeutua myös nopeatempoiseen työympäristöön. Erilaisten mainonta- ja markkinointikanavien lainalaisuuksien ymmärrys on tehtävässä eduksi, mutta eivät välttämättömyys - osaavat kollegasi datan ja analytiikan, markkinoinnin sekä vakuutustuotteiden saralla auttavat sinua onnistumaan.

Fennia tarjoaa sinulle:

 • Työpaikan vakavaraisessa ja vahvan perustan omaavassa vakuutusalan konsernissa

 • Työyhteisön, jonka toimintaa ohjaavat pitkän tähtäimen muutoshenkisyys ja kehittämishalu, sekä ymmärrys datan merkitystä kohtaan

 • Tilaisuuden nähdä oman työsi konkreettiset vaikutukset liiketoimintaan niin myynnin kuin asiakasuskollisuuden näkökulmasta

 • Erinomaiset kasvu- ja kehitysmahdollisuudet data-asiantuntijaksi kokeillen erilaisia rooleja sekä D&A-yksikössä että liiketoiminnan puolella

 • Arkea sujuvoittavan liukuvan työajan sekä joustavan etätyökäytännön

 • Kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuuden

Sinulta toivomme:

 • Aikaisempaa kokemusta soveltuvista analytiikan tehtävistä

 • Osaamista analytiikan ja datan käsittelyn työkaluista ja teknologioista (esim. Google Analytics, Tableau, Power BI, SQL, Python, R ja/tai Excel)

 • Liiketoimintalähtöistä ja tarkkaa, mutta tehokasta työskentelyotetta

 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon

 • Perustason ymmärryksen markkinoinnin käsitteistöstä ja erilaisista kanavista

Haluatko päästä mukaan rakentamaan Tulevaisuuden Fenniaa?

Lähetä CV:si tai LinkedIn profiilisi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.11.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tutustu lisää Fenniaan osoitteessa: https://www.fennia.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Kiira Ojalalta (kiira.ojala(at)atalent.fi, +358 50 553 7760).

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Fennian palvelukseen.


Hae nyt

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamisohjelma, Tulevaisuuden Fennia. Hankkeen ohessa uudistimme brändimme viestimään Tulevaisuuden Fennian ydinsanomaa. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Osallistumme vastuulliseen toimintaan lukuisilla yhteiskunnan osa-alueilla ja olemme missiomme mukaisesti olemassa yrittäjyyttä ja elämää varten.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on olla vakuutusalan asiakaslähtöisin toimija. Tutustu lisää Fenniaan täältä:https://www.fennia.fi/ .

BI AnalystFennia

SijainnitHelsinki, Etätyö

TyötehtäväAnalytiikka

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy30.11.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat