aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Laiho GroupProjektipäällikkö (Sähköistäminen)

Uudis- että korjausrakentamisen sähköistämiseen erikoistunut Laiho Group etsii kasvunsa tueksi kokenutta Projektipäällikköä vastaamaan itsenäisesti Turun seudun projekteista.

Projektipäällikkönä toteutat monipuolisia sähköistämisprojekteja kuten teollisuuskiinteistöjä, hotelleja sekä julkisen sektorin kohteita. Pidät lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaren ajan, aina projektin valmistelusta läpivientiin ja luovutukseen saakka. Vastaat projektin budjetoinnista, sen seuraamisesta sekä resursoinnista. Projektin alkaessa laadit projektisuunnitelman, työmaasopimuksen ja aikataulun. Varmistat projektin etenemisen ja jatkuvuuden toimimalla urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja asiakkaiden välimaastossa. Johdat urakka- ja lisätyöselvityksiä sekä tarvittavia palavereita. Projektin valmistuttua osallistut käyttöönottoihin ja huolehdit, että projektiin liittyvä dokumentaatio sekä raportointi on hoidettu asianmukaisesti. Tärkein tavoitteesi on kuitenkin varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat.

Saatat olla etsimämme Projektipäällikkö, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista projekteista sekä vahva tekninen sekä kaupallinen ymmärrys. Toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten omaathan vahvat vuorovaikutustaidot. Ennen kaikkea roolissa menestymistä edesauttavat kuitenkin järjestelmällinen, ratkaisukeskeinen sekä oma-aloitteinen lähestymistapa, hyviä projektinjohtamistaitoja unohtamatta. Et ole työssäsi yksin, vaan tukenasi on Laiho Groupin osaava tiimi. Laiho Groupilla on karsittu ja automatisoitu hallinnollisia tehtäviä, jotta sinä voit keskittyä ydintehtäviisi. Rooli vaatii omalla autolla matkustamista Turun seudulla, työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Hakijalta odotetaan:

 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

 • Erinomaisia teknisiä taitoja

 • Vahvaa otetta viedä projektit menestyksekkäästi alusta loppuun

 • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja

 • Ajokorttia ja omaa autoa

 • Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Hyvä englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Alan asiantuntijoista koostuvan tiimin tuen

 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin mielenkiintoisten kohteiden parissa

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä edetä uralla

 • Laajan työterveyden ja vapaa-ajan vakuutuksen

Mikäli olet oikea henkilö tähän rooliin, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.10.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Laiho Groupin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).


Hae nyt

Laiho Group sähköistää ja huoltaa kaikenkokoiset julkiset tilat, teollisuuskiinteistöt, liikerakennukset ja taloyhtiöt pitkällä kokemuksella. Olemme luotettava ja asiantunteva kumppani sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Salossa palvelemme myös kuluttaja-asiakkaiden sähköistämisen tarpeita.
Laiho Groupin sähköratkaisut ovat harkittuja, laadukkaita ja ammattitaidoilla toteutettuja. Ne kestävät aikaa ja katsetta – ja palvelevat rakennuksen loppukäyttäjää. Heillä työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista. Kokemus, ammattitaito ja ripeys ovat Laihon Groupin valtteja ja heidän ammattilaisilta voi odottaa vain ensiluokkaista työnjälkeä. Laiho Groupista voit lukea lisää täältä.

Projektipäällikkö (Sähköistäminen)Laiho Group

SijainnitTurku

TyötehtäväSähkö-/Automaatio-/Elektroniikka-asennus & suunnittelu, Projektijohtaminen

KokemusExperienced

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy02.10.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat