aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

LendironScrum Master

Oletko ketterien ohjelmistoprojektien ammattilainen? Haluatko liittyä osaksi FinTech alan terävintä kärkeä samalla työskennellen markkinoiden johtavan rahoitusjärjestelmän parissa? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme Scrum Master!

Etsimme nyt koodaavaa Scrum Masteria liittymään osaksi Lendironin kasvavaa teknistä tiimä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään Lendironin lainakäsittelyn ja laskutuksen automatisointia avustavan modulaarisen, skaalautuvan ja pilvipohjaisen SaaS-tuotteen parissa. Scrum Masterina osalistut ohjelmistokehitysprojektien projektinhallintaan koko elinkaaren ajan samalla pysyen kartalla sekä tuotekehitystiimin, kuin myös eri projektien muuttuvista tarpeista. Tavoitteenasi on parantaa kehitystiimin tehokkuutta sekä kehittää olemassa olevia käytänteitä samalla ylläpitäen positiivista ja innostunutta ilmapiiriä. Lisäksi avustat backlogin kanssa ja tarpeen tullen tuet tiimisi työskentelyä kädet savessa koodaten. Lendironilla työskennellään modernien teknologioiden, kuten PHP:n, Laravelin, PHPUnitin, JavaScriptin, Vue.js:n, Alpine.js:n, TailwindCSS:n, SQL:n ja Google Cloudin parissa.

Voit olla joko kokenut Scrum Master, tai uutta urasuuntaa hakeva Scrum käytäntöihin tottunut koodari. Olennaisinta on, että sinulta löytyy näkemystä Scrum-käytänteiden kehittämiselle sekä vankkaa teknistä osaamista ja kykyä tuottaa laadukasta koodia teknisen tiimin jäsenenä. Sinulta löytyy myös silmää kehitystiimin tukemiselle sekä proaktiivista asennetta ratkoa vastaan tulevia haasteita. Ymmärrät mitä onnistunut ohjelmistokehitys vaatii ja hallitset laajoja kokonaisuuksia samalla yhdessä tekemisestä nauttien. Viestit myös sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Lendiron tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden liittyä osaksi kansainvälisesti kasvavaa yritystä ja kehittyä FinTech-alan asiantuntijaksi.

 • Matalahierarkkisen organisaatiokulttuurin, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä työntekijöiden hyvinvointia

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä kannustavan tiimin tuen

 • Erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen

 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

 • Osaamiseesi sekä aiempaan kokemukseesi pohjautuvan palkkauksen: Tämän tehtävän palkkahaitari on 4000-6000 e/kk

 • Kattavat luontaisedu , kuten henkilöstön käyttöön tarkoitetun mökin Tahkolla sekä lounas- ja kulttuuriedut

Sinulta odotamme:

 • Aiempaa kokemusta scrum työskentelystä sekä koodausosaamista (esim. PHP)

 • Vankkaa teknistä ymmärrystä sekä mielenkiintoa uusia teknologioita kohtaan

 • Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia

 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman kokemuksen Scrum Masterina toimimisesta

 • Osaamisen käytetyistä teknologioista: PHP, Laravel, PHPUnit, JavaScript, Vue.js, Alpine.js, TailwindCSS, SQL and Google Cloud

 • Aiemman kokemuksen FinTech alalta

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Lendironille ja pääset osaksi FinTech alan terävintä kärkeä. Voit työskennellä joko Helsingin tai Kuopion toimistoilla, tai halutessasi vaikka 100% etänä

Oletko sinä Lendironin etsimämme osaaja? Lähetä CV:si tai LinkedIn profiilisi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 ).


Hae nyt

Lendiron Group on suomalaisjuurinen Sveitsissä pääkonttoriaan pitävä finanssiteknologian edelläkävijä, joka työllistää vajaat 30 henkilöä. Yhtiö tarjoaa rahoituslaitoksille ja kaupan alan yrityksille täyden palvelun lainan ja luoton järjestelmää, päätuotteinaan rahoitusjärjestelmät ja kassapäätteiden pilvipalvelut. Lendironin merkittävimmät asiakkaat ovat keskisuuria rahoitusyhtiöitä sekä suuria kaupan alan toimijoita Suomessa ja Keski-Euroopassa. Markkinoiden johtavan järjestelmän lisäksi heidän asiakkaat arvostavat nopeaa käyttöönottoa, räätälöintiä ja tukea. Voit tutustua Lendironiintäällä.

Scrum MasterLendiron

SijainnitHelsinki, Kuopio, Etätyö

TyötehtäväSoftware & Web Development, Tech Management / Lead

KokemusExperienced

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy06.12.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat