aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Liana TechnologiesSales Executive (2 paikkaa)

Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys, Liana Technologies etsii nyt kahta Sales Executivea osaksi seitsemän henkistä Web- ja eCommerce-tiimiään Helsinkiin. Sales Executiven roolissa pääset vastaamaan LianaCMS- ja WordPress-julkaisujärjestelmillä toteutettujen yksilöllisten verkkosivuratkaisuiden myynnistä pk-sektorin asiakkaille. Työnkuvasi koostuu B2B-asiakashankinnan koko elinkaaresta sisältäen prospektointia, potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia sekä tarjousten laatimista.

Pääset tehtävässä parhaiten tuloksiin, mikäli sinulla on aito kiinnostus digiviestinnän ja markkinoinnin maailmaan, jonka lisäksi omaat jo myyntikokemusta jonkin B2B-ratkaisun parista. Työssäsi kommunikoit paljon niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi loistavat viestintätaidot - niin suomeksi kuin englanniksi - yhdessä vahvojen yhteistyötaitojen kanssa ovat edellytys työssä menestymiseen. Lisäksi olet myyntihenkinen, tulosorientoitunut, itseohjautuva ja kykenet toimimaan myös tiukoissa tilanteissa. Ennen kaikkea olet valmis tekemään töitä menestyksesi ja tiimin onnistumisen eteen ja haluat kehittää sekä itseäsi että asiakkaitasi.

Miksi myynnin ammattilaiset viihtyvät ja menestyvät Lianalla?
Tuotteilla on vahva markkina-asema ja ne tarjoavat asiakkaille selkeää lisäarvoa - Liana tarjoaa markkinoiden edistyksellisimmät ohjelmistoratkaisut
Palkka muodostuu reilusta, kokemuksen mukaan neuvoteltavasta, pohjapalkasta sekä sen päälle tulevasta provisiosta ja bonuksista suoriutumisesta riippuen.
Liana tarjoaa oppimis- ja etenemismahdollisuuksia - Lianalla pääset venyttämään taitojasi, laajentamaan osaamistasi ja oppimaan uutta harva se päivä sekä kokeilemaan halutessasi myös kokonaan uusia polkuja
Lianalla parasta ovat ihmiset ja tekemisen meininki - Saat ympärillesi aidosti kansainvälisen, motivoivan ja innostavan työyhteisön, jossa asiat tehdään alusta lähtien yhdessä hyvällä asenteella
Lianan henkeen kuuluu avoin ja välittävä ilmapiiri - Kaikki työntekijät toimivat tiiviisti yhdessä, kuulumiset vaihtuvat päivittäin ja yhteishenkeä ylläpitävät myös yhdessä tekeminen työajan ulkopuolella.

Hakijalta odotetaan:

  • Aikaisempaa kokemusta B2B-myyntitehtävistä
  • Kiinnostusta markkinointiteknologioita kohtaan
  • Positiivista, itseohjautuvaa ja tuloshakuista asennoitumista myyntitehtäviä kohtaan
  • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. CRM-järjestelmiin liittyen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Markkinointiteknologioiden tuntemus
  • Wordpress-ratkaisujen myyntikokemus

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi Sales Executiven tehtävään Liana Technologiesille, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 18.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Liana Technologiesista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.lianatech.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Talent Sourcing Coordinator Sharon Laine (+358 50 500 3678, sharon.laine@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Liana Technologiesin palvelukseen.


Hae nyt

Liana Technologies on vuonna 2005 perustettu Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Lianan työkaluja käyttää yli 3 500 asiakasta ympäri maailmaa ja sen ratkaisuihin luottavat muun muassa suuret globaalit toimijat kuten Audi, Ikea ja Samsung Group. Yrityksen pääkonttori on Oulussa, mutta toimistoja löytyy myös Helsingistä, Tukholmasta, Pariisista, Münchenista, Dubaista ja Hongkongista. Liana kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy kovaa vauhtia ja se työllistää tällä hetkellä noin 250 huippuammattilaista. Liana on myös osa Helsingin pörssissä noteerattua Ilkka-konsernia, jossa työskentelee n. 500 työntekijää ja jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 M€.

Sales Executive (2 paikkaa)Liana Technologies

SijainnitHelsinki

TyötehtäväMarkkinointi & viestintä, Myynti (kaupallinen)

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy18.08.2022

Hae nyt