aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Loomis Value Solutions OyMyyntipäällikkö

Käteisen rahaliikenteen asiantuntijatalo Loomis etsii tiimiinsä vähittäiskauppaa tuntevaa myyntipäällikköä vastaamaan älykkäiden tilitys- ja pohjakassa-automaattien, SafePointien, myynnistä.

Myyntipäällikkönä olet osa tiivistä Loomis Value Solutions organisaatiota ja vastuullasi on SafePoint-palvelun myynti vähittäiskaupoille. SafePoint on älykäs kassakaappi, joka laskee reaaliajassa käteisen digimuotoon ja säästää täten vähittäiskaupan aikaa, luo turvaa ja helpottaa talouspuolen raportointia ja automatisointia paketoituna Loomiksen arvokuljetuspalveluiden kanssa. Loomis on arvostettu brändi ja sillä on lukuisia olemassa olevia vähittäiskauppoja arvokuljetusasiakkaina, joten myynnin asiakastyötä ei tarvitse aloittaa tyhjästä.

Käytännössä työsi sisältää prospektointia Loomiksen olemassa olevasta asiakasdatasta sekä muista lähteistä. Sovit tapaamisia yksittäisten toimipisteiden tai isojen retail-ketjujen päättäjien kanssa ja keskustelet sopivasta SafePoint-ratkaisusta. Neuvottelut vaativat useampaa tapaamista, tyypillisesti myös paikan päällä asiakkaalla ja/tai Loomiksen Vantaan demotiloissa. Saat neuvotteluihin tukea sisäisiltä sidosryhmiltä ratkaisujen räätälöintiin. Myyntisykli kestää tyypillisesti muutamasta viikosta reiluun vuoteen riippuen kaupan koosta ja asiakkaasta – isoilla retail-ketjuilla on pitkät neuvottelut ja sopimusjaksot. Suurin osa työstäsi keskittyy SafePoint-ratkaisujen myyntiin, mutta vastuullasi on myös kartoittaa uusia ATM-sijainteja ja neuvotella paikallisten yrittäjien tai kiinteistöjen omistajien kanssa ATM:n asennuksesta.

Myyntipäällikkönä onnistuaksesi sinulla on kokemusta ratkaisumyynnistä ja ymmärrystä vähittäiskaupan alasta. Olet proaktiivinen ja asiakaslähtöinen myyjä, joka motivoituu konsultatiivisesta myyntityöstä ja klousatuista kaupoista. Olet myös hyvä suunnittelemaan omaa työtäsi, sillä voit itse vaikuttaa työntekotapaan ja -paikkaan. Loomiksen toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta työ sisältää myös viikoittaista liikkumista Suomessa, painottuen PK-seutuun, Turkuun ja Tampereeseen.

Hakijalta odotetaan:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta B2B myynnistä vähittäiskaupan tai hotelli- ja ravintola-alan kentiltä

  • Itsenäistä työotetta, päättäväisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja

  • Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito

Loomis tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden ottaa SafePointin myynti vastuullesi - markkinalla on paljon hyödyttämätöntä potentiaalia sekä Loomiksella olemassa olevaa asiakaskantaa, mistä pääset liikkeelle

  • Kilpailukykyisen palkan, sisältäen pohjan ja provision sekä vuosibonuksen. Aloittaessasi tavoitepalkkana on 5000 e/kk. Provisiossa ei ole leikkuria, eli hyvällä suoriutumisella voit tienata reilusti.

  • Mahdollisuuden kehittyä ratkaisumyyjänä vähittäiskaupan alalla sekä samalla kehittää SafePointin myynnin toimintatapoja tehtävän ollessa uusi

  • Humoristisen Value Solutionsin tiimin, jossa työskentelet tiiviisti SafePointin ja ATM-tiimien kanssa

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään torstaina 01.12.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Loomis Value Solutions Oy:n palvelukseen.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (kati.hautakoski(at)atalent.fi, +358 50 552 0419).


Hae nyt

Loomis edesauttaa käteisen rahan liikkuvuutta yhteiskunnassa ja tarjoaa palveluita mm. pankeille, vähittäiskaupoille ja julkiselle sektorille. Maailmalaajuisesti Loomiksella on 24 000 työntekijää yli 20 maassa, joista Suomessa on yli 500 työntekijää. Käteiskuljetus on Loomiksen pääpalvelu, jonka lisäksi kasvava osa liikevaihdosta tulee kehittyneistä ratkaisuista, kuten SafePointista. SafePoint on Loomiksen älykäs kassakaappi, joka laskee reaaliajassa käteisen digimuotoon ja säästää tällä vähittäiskaupan aikaa, luo turvaa ja helpottaa talouspuolen raportointia ja automatisointia. Loomiksen Suomen toimisto sijaitsee Turvalaaksossa Vantaalla.

MyyntipäällikköLoomis Value Solutions Oy

SijainnitVantaa

TyötehtäväBusiness Development & Strategy, Sales

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy01.12.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat