aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

MRC Global (Finland) OyBack Office Assistant

MRC Global, yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista etsii nyt järjestelmällistä Back Office Assistantia myyntinsä tueksi kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Back Office Assistantina liityt osaksi viiden hengen operatiivista tiimiä ja vastaat ostojen, myynnin ja laadun dokumentaatiotehtävistä. Tuet MRC Globalin myyntiä hoitamalla projektien dokumentoinnin hallintaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teet tiivistä yhteistyötä paitsi myynnin ja projektitiimien kanssa, tarvittaessa myös asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi laatu- ja statusdokumenttien pyytäminen valmistajilta ja niiden pohjalta käyttöohjeiden luominen asiakkaalle, dokumenttien tarkastaminen ja korjaaminen, sekä laskujen lähetys ja vastaanotto. Tuet roolissasi myös expedite -tiimin henkilöitä seuraamalla maailmalla menevien tilausten tilaa ja kommunikoit tiedon varastolle. Lisäksi tehtävänkuva pitää sisällään toimiston juoksevien asioiden hoitamista, sekä päivittäismyynteihin liittyviä tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on aktiivinen ja tarkka työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja pystyt luomaan eri tasoisia dokumentteja itsenäisestikin. Sinulla ei tarvitse olla vielä ymmärrystä alasta vaan saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tärkeää on, että olet näppärä ohjelmien käyttäjä ja valmis tukemaan MRC Globalin tekemistä! Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työllistyt suoraan MRC Globalin palvelukseen. MRC Globalin toimistotilat sijaitsevat tällä hetkellä Vantaan Viinikkalassa, mutta tulevat syksystä eteenpäin sijaitsemaan Porvoossa.

MRC Global tarjoaa sinulle:

 • Avuliaat ja osaavat kollegat, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvan tiimin tuen

 • Vaihtelevan ja monipuolisen työn vakavaraisessa sekä kansainvälisessä yrityksessä

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä ottamaan vastuuta monipuolisista back-office tehtävistä

 • Puhelinedun, lounasedun ja kokonaisvaltaisen terveysvakuutuksen

 • Osittaisen etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan

 • Kiinteän kuukausipalkan + bonusjärjestelmän

Sinulta odotamme:

 • MS Office -taitoja, erityisesti perustason Excel-osaamista ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä

 • Oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelytyyliä

 • Numerotarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä

 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

 • Hyvää suomen ja englannin suullista sekä kirjallista kielitaitoa

Eduksi katsomme

 • Aiempaa työkokemusta toimistotehtävistä, esim. back office -roolista

 • Kokemusta SAP ympäristöstä

 • Teknisen osaamisen tai harrastuneisuuden

 • Kaupallisen tai teknisen alan opinnot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 8.2.2023. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

MRC Globalista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.mrcglobal.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Laura Rosendahl (puh. +358 50 548 1876 , laura.rosendahl@atalent.fi).


Hae nyt

MRC Global on yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista. K onserni työllistää yhteensä noin 2700 alan ammattilaista ympäri maailmaa ja sen liikevaihto liikkuu 3,2 miljardissa. Pohjois-Amerikan ja Euroopan lisäksi konsernilla on toimipisteitä mm. Kauko-Idässä ja Oseaniassa.

MRC Global (Finland) Oy on osa MRC Global konsernia ja aloitti toimintansa vuonna 2007. Tämän reilun 15 vuoden aikana MRC Global on tasaisesti kasvattanut asiakaskuntaansa ja tullut tunnetuksi luotettavana ja asiakaskeskeisenä yhteistyökumppanina. MRC Global (Finland) Oy:n konttori ja varasto sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla lentokentän kupeessa, mutta muuttavat syksyllä 2023 Porvooseen. _Voit tutustua MRC Globaliin myös täältä: https://youtu.be/qOB14meEpHM.
_

Back Office AssistantMRC Global (Finland) Oy

SijainnitVantaa, Porvoo

TyötehtäväOffice Administration

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy08.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat