aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

MRC Global (Finland) OyOutside Sales Representative

MRC Global, yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista etsii nyt Outside Sales Representativea kokonaan uuteen rooliin Etelä-Suomen alueelle!

Outside Sales Representativen roolissa liityt osaksi MRC Globalin myyntitiimiä ja työskentelet läheisesti niin myyntitiimin jäsenten kuin myös MRC Globalin asiakkaiden kanssa. Pääset tekemään pitkäjänteistä teollisuusventtiileiden ja muiden teknisten tuotteiden laatumyyntiä Etelä-Suomen alueella, teollisuuden moninaisille toimijoille. Vastaat koko myyntiprosessista sen alusta loppuun saakka ja työtehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankintaa kuin myös olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista. Työpäiväsi muodostuvatkin esimerkiksi prospektoinnista ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktoimisesta sekä asiakastapaamisten buukkauksesta ja vetämisestä. Potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnin hoidat pääasiassa puhelimitse, kun taas asiakastapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti joko kasvotusten asiakkaan tiloissa tai etänä Teamsin välityksellä.

Voit olla MRC Globalin etsimä Outside Sales Representative, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä kiinnostusta venttiili- ja putkistotuotteiden teknistä myyntiä kohtaan. Emme edellytä, että sinulla olisi vielä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on oppimishaluinen ja positiivinen asenteesi sekä mielenkiintosi MRC Globalin toimialaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi aktiivista, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työllistyt suoraan MRC Globalin palvelukseen. MRC Globalin toimistotilat sijaitsevat tällä hetkellä Vantaan Viinikkalassa, mutta tulevat syksystä eteenpäin sijaitsemaan Porvoossa.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta

 • Aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä teknistä ymmärrystä / orientoituneisuutta

 • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Office

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

 • Matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja / tai vastaavalta toimialalta

 • Aikaisempi kokemus SAP ERP:n tai Vainu CRM:n käytöstä

 • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja vaihtelevan työn vakavaraisessa sekä kansainvälisessä yrityksessä

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi - tässä roolissa pääset näkemään laajasti teknisen myynnin kenttää sekä ottamaan vastuuta monipuolisesti sen eri vaiheista

 • Avuliaat ja osaavat kollegat sekä kattavan tuote- ja järjestelmäperehdytyksen

 • Osittaisen etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan

 • Kiinteän kuukausipalkan + bonusjärjestelmän

 • Autoedun

Kiinnostuitko?

Hyvä! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 1.2.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

MRC Globalista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.mrcglobal.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (puh. +358 50 304 2987, anni.nurmi(ät)atalent.fi).


Hae nyt

MRC Global on yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista. K onserni työllistää yhteensä noin 3100 alan ammattilaista ympäri maailmaa ja sen liikevaihto liikkuu 3,8 miljardissa. Pohjois-Amerikan ja Euroopan lisäksi konsernilla on toimipisteitä mm. Kauko-Idässä ja Oseaniassa.

MRC Global (Finland) Oy on osa MRC Global konsernia ja aloitti toimintansa vuonna 2007. Tämän reilun 15 vuoden aikana MRC Global on tasaisesti kasvattanut asiakaskuntaansa ja tullut tunnetuksi luotettavana ja asiakaskeskeisenä yhteistyökumppanina. MRC Global (Finland) Oy:n konttori ja varasto sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla lentokentän kupeessa, mutta muuttavat syksyllä 2023 Porvooseen.

Outside Sales RepresentativeMRC Global (Finland) Oy

SijainnitVantaa

TyötehtäväSales

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy01.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat