aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Protector VakuutusUnderwriter (B2B-vakuutukset)

Pohjoismaissa ja Englannissa toimiva, kasvava ja ketterä vakuutusyhtiö Protector Vakuutus etsii Suomen tiimiinsä Underwriteria yritysvakuutusten pariin. Jos olet analyyttinen ja ongelmanratkaisukykyinen ja haluat päästä osaksi työntekijöistään välittävän yrityksen kasvutarinaa, kannattaa lukea eteenpäin!

Underwriterina vastaat vakuutusmeklareilta tulevien vakuutettavien kohteiden riskien arvioimisesta, vakuutuspäätösten valmistelusta ja tarjousten laatimisesta. Vakuutettavia kohteita käsitellään yhteisissä kokouksissa, joissa saat osaavan tiimin näkemyksen ja avun päätöstesi tueksi. Vastuullasi ovat yrityksille tarjottavat henkilö- ja ajoneuvovakuutukset, mutta kokemuksen karttuessa toimenkuvaasi voidaan laajentaa myös muihin vakuutuslajeihin. Osallistut myös Protectorilla tehtävään kehittämistyöhön, jonka tavoitteena on muun muassa eri vakuutussegmenttien kannattavuuslukujen arviointi ja toiminnan tehostaminen. Pyrit aktiivisesti luomaan vakuutusmeklareihin hyvät ja tulokselliset verkostot, sillä kaikki myymämme vakuutukset kulkevat loppuasiakkaalle meklareiden kautta.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa analyyttisyyttä ja sujuvaa numeroiden hahmottamista. Etsimme tekijää, jolla on halu oppia uutta ja kehittyä omassa työssään. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen tiimiltämme. Protectorilla on koko konsernitasolla vahva yhdessä tekemisen meininki ja “one team” -ajattelu näkyy kaikessa tekemisessämme. Olemme tiivis yhteisö, joka tukee toisiaan niin toimistolla kuin sen ulkopuolella ja panostamme työssä viihtyvyyteen paljon! Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, mutta voit luonnollisesti työskennellä osan viikosta myös etänä. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian kevään 2023 aikana.

Hakijalta odotetaan:

 • Matemaattis-luonnontieteellistä tai kaupallisen alan koulutusta (AMK/YO)

 • Analyyttistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta lukujen kanssa

 • Innostusta ja halua oppia uutta

 • Hyvät MS Office-taidot, erityisesti Excel–osaamista

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suulliset että kirjalliset taidot)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Opintojen ohelta ja/tai valmistumisen jälkeen hankittua työkokemusta esimerkiksi vakuutusalalta tai muualta finanssialalta

 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi: pienemmän talon etuna saat mahdollisuuden ottaa laajempaa vastuuta kuin isommissa vakuutuslaitoksissa.

 • Mahdollisuuden edetä urallasi

 • Kannustavan ja innostavan työyhteisön, jonka tuki on aina käytettävissäsi!

 • Kattavat työsuhde-edut kuten, monipuoliset ja laajat vakuutukset (esim sairaskuluvakuutus & vapaa-ajan tapaturmavakuutus) lounasetu ja liikunta- & kulttuuriedut

Tule kasvamaan kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi! Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Protector Vakuutuksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://protectorvakuutus.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 766 3938, tuomas.pihnala@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Protector Vakuutuksen palvelukseen.


Hae nyt

Protector Vakuutus on vuonna 2004 perustettu, Oslon pörssissä listattu pohjoismainen vakuutusyhtiö. Tarjoamme maakohtaisia vakuutuksia yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille, ja kasvumme on ollut nopeaa ja kannattavaa perustamisestamme lähtien.

Tällä hetkellä palveluksessamme on yli 450 työntekijää Oslossa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Manchesterissa ja Lontoossa. Tarjoamme vakuutuksia valikoitujen vakuutusvälittäjien kautta ja liiketoimintamallimme on kaikissa maissa sama. Norjasta muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan Protector on vuosien saatossa kasvanut Pohjoismaiden ja Ison-Britannian johtavaksi vakuutusyhtiöksi. Aloitimme toiminnan Ruotsissa vuonna 2011 ja Tanskassa seuraavana vuonna. Vuonna 2016 toimintamme laajeni Suomeen ja Isoon-Britanniaan. Protectorin vakuutusmaksutulo vuonna 2021 ylitti 6 000 miljoonaa Norjan kruunua.

Underwriter (B2B-vakuutukset)Protector Vakuutus

SijainnitHelsinki

TyötehtäväAnalytiikka, Office Administration

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat