aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

ReviseJr. Backend Developer (Python)

Revise etsii nyt motivoitunutta ja innokasta Jr. Backend Developeria osaksi tiivistä, kasvavaa tiimiä. Pääset työskentelemään maailman suurimman avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmän Odoon kanssa kokeneempien kehittäjien tukemana. Työssäsi muun muassa toteutat modifikaatioita Odoon sovelluksiin ja ylläpidät Odoohon liitettäviä lisäapplikaatiota sekä varmistat eri moduulien yhteensopivuuden. Halutessasi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lisäapplikaatioita liitettäväksi Odoohon. Pääset heti alusta asti mukaan asiakasprojekteihin ja kokemuksen karttuessa voit halutessasi saada vastuullesi esimerkiksi kattavampia tuotekehityksen tai projektipäällikön tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Pythonista esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen Odoosta tai muista ERP-järjestelmistä, API-rajapinnoista ja integraatioista. Teknisen osaamisen lisäksi olet motivoitunut ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka innostuu luovien ja toimivien teknisten ratkaisujen löytämisestä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan perusperiaatteet. Ennen kaikkea sinulta löytyy intoa oppia uutta ja rakentaa omannäköistä urapolkua asiantuntevan tiimin jäsenenä.

Revise tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi niin kokeneiden asiantuntijoiden tukemana kuin kansainvälisten koulutusten muodossa (esim. Odoo ohjelmointikoulutus ja jokavuotinen Odoo Experience)

 • Mahdollisuuden laajentaa omaa toimenkuvaa yrityksen kasvun siivittämänä sekä urapolun, jolla on mahdollista edetä nopeastikin

 • Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkisessa ja kokeneessa tiimissä, jossa viihtyvyys ja hyvinvointi on etusijalla

 • Osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkan ja hyvät henkilöstöedut aina lounas- ja virike-edusta kattavaan työterveyshuoltoon ja puhelinetuun

 • Viihtyisät toimitilat Helsingin Lauttasaaressa ja joustavan etätyömahdollisuuden

 • Mahdollisuuden lopputyön toteuttamiselle, mikäli parhaillaan viimeistelet tehtävään soveltuvia opintojasi

Sinulta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa ja aiempaa kokemusta Pythonista esimerkiksi kesätöiden kautta

 • Halua toimia asiakasrajapinnassa ja ymmärrystä liiketoiminnan perusperiaatteista

 • Toimeentarttuvaa työskentelyotetta, hyviä tiimityötaitoja ja intoa uuden oppimiseeen

 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja vahvaa englannin ja suomen kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus Odoosta tai muista ERP-järjestelmistä

 • API-rajapintojen, integraatioiden ja eri käyttöalustojen tuntemus

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.2.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Revisestä voit lukea lisää osoitteessa:https://www.revise.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Noora Ihaksinen (+358 50 472 6871, noora.ihaksinen@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 25.1.2023 klo 13-14 ja 1.2.2023 klo 12-13.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Revisen palvelukseen. Sopimus on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla työlupa Suomessa työskentelyyn.


Hae nyt

Revise Oy on vuonna 2016 perustettu, toimivan johdon omistama yhtiö. Jukka Saarikko, PhD ja Anne Sutela, KTM perustivat yhtiön tarjotakseen asiakkailleen ohjelmistoja, joiden käyttöönotto voidaan toteuttaa joustavasti moduuleittain. Tämä tarjoaa asiakkaille helpomman ja edullisemman tavan päästä käyttämään monipuolisia nykyaikaisia sovelluksia. ERP ohjelmisto Odoo on yksi tällaisten sovellusten edelläkävijä.

Yhtiön toimintafilosofiana on ollut tarjota kuukausimaksullisia SaaS-pohjaisia pilvipalveluita, joiden avulla voidaan nykyaikaiset työvälineet tarjota asiakkaalle käyttöön edullisella hinnalla ja nopealla käyttöönotolla.

Jr. Backend Developer (Python)Revise

SijainnitHelsinki

TyötehtäväSoftware & Web Development

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy05.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat