aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

S-PankkiHR-asiantuntija

Suomen vastuullisin pankki, S-Pankki etsii nyt HR-asiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen HR-tiimiinsä Helsinkiin. Työsuhde kestää elokuun 2023 loppuun saakka.

HR-asiantuntijana keskeisin vastuualueesi on S-Pankin esihenkilöiden ja henkilöstön tukeminen ja neuvonta päivittäisissä työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä. Vastaat henkilöstön työsuhdekysymyksiin yhdessä kahden muun HR-tiimiläisen kanssa, minkä lisäksi päivität tietoja esimerkiksi työsuhdemuutoksista ja sisäisistä siirroista S-Pankin HR-järjestelmään (Workday). Työssäsi pääset myös kehittämään S-Pankin työnantajakuvaa ja ideoimaan tähän liittyviä toimenpiteitä yhteistyössä toisen HR-asiantuntijan kanssa. Työnkuvaasi voidaan suunnata edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi niihin henkilöstöhallinnon tehtäviin, joista sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näkemystä.

Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran valmista osaamista HR-tehtävistä, mutta tarjoamme luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtävään. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, omaa hyvät kommunikointi- ja tiedonhakutaidot ja tuo ryhmässä rohkeasti esiin uusia näkökulmia ja ideoita. Et jää työssäsi ilman tukea, sillä pääset työskentelemään ja kehittämään S-Pankin HR-yksikön toimintaa osana energistä ja osaavaa tiimiä, johon kuuluvat henkilöstöjohtaja, kaksi HR-Partneria, kaksi HR-asiantuntijaa, HR-assistentti ja hallintoasiantuntija.

”Parasta työssäni on ehdottomasti se, että pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia HR-tehtäviä ja aidosti ideoimaan sekä kehittämään toimintaa yhdessä eteenpäin. Tiimissämme on tavoitteet korkealla, mutta meillä on silti rento tekemisen meininki” , kertoo HR-assistentti Saara S-Pankin HR-tiimistä.

Tehtävä on täysipäiväinen ja määräaikainen elokuun -23 loppuun saakka. Lopetusajankohtaa on myös mahdollista varhentaa hieman, mikäli se istuu tilanteeseesi paremmin. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian!

Hakijalta odotetaan:

 • Aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä

 • Perehtyneisyyttä työlainsäädäntöön

 • HR-järjestelmien käyttökokemusta (erityisesti Workday-kokemus luetaan eduksi)

 • Sujuvat Excel-raportointitaidot

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kaupan ja rahoitusalan työehtosopimusten tuntemus

 • Tietosuoja-asioiden tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Ison talon edut ja pienen talon innon

 • Mielekkään ja haastavan asiantuntijatyön ilman turhaa jäykistelyä

 • Hybridityön, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet sekä liukuvan työajan

 • Kattavan työterveyshuollon ja S-ryhmän ostoedut

Kiinnostuitko tästä HR-alan mahdollisuudesta S-Pankilla? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

S-Pankista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.s-pankki.fi/ura. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 7663938, tuomas.pihnala(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme S-Pankin palvelukseen.


Hae nyt

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.

S-Pankin omistavat SOK ja S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat.

HR-asiantuntijaS-Pankki

SijainnitHelsinki

TyötehtäväHR & Recruitment

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat