aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

S-PankkiKehitysasiantuntija / päällikkö (2 paikkaa)

S-Pankki, se vähän erilainen pankki, etsii nyt kahta kehitysasiantuntijaa / päällikköä kokonaan uusiin, vakituisiin ja kokoaikaisiin rooleihin S-Pankin asiakaspalvelun Contact Centeriin Helsinkiin!

Kehitysasiantuntijana / päällikkönä liityt osaksi noin 170 hengen asiakaspalveluorganisaation tuki- ja kehitystiimiä ja raportoit sen päällikölle. Lisäksi työskentelet laajasti yhteistyössä S-Pankin muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten kehitysprojektien ja hankkeiden analysointi, koordinointi sekä toteutus. Kehität muun muassa asiakaspalvelun prosesseja ja menetelmiä sekä tuet pankin strategian toimeenpanoa ja asiakaspalvelun toiminnan kehitystä. Kyseessä on kaiken kaikkiaan hyvin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä haastamaan toimialan totuttuja käytäntöjä sekä kehittämään helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle.

Voit olla S-Pankin etsimä Kehitysasiantuntija / päällikkö, mikäli olet kehittymishaluinen ja kehittämisorientoitunut tekijä, muutosjohtamisen ja jalkauttamisen taidoilla varustettuna. Lisäksi sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, kykenet hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia sekä kiteyttämään olennaiset asiat selkeästi. Tehtävässä menestymistä edesauttaa myös ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen asenne sekä rohkeus esittää myös uusia näkökulmia. S-Pankissa työskennellään yhdessä yhteisen tavoitteen eteen ja roolissasi et jää koskaan yksin. Tästä huolimatta toivomme sinun kuitenkin jo omaavan näyttöjä projektien ja hankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupalliselta alalta

 • Laaja-alaista kokemusta ja osaamista projektien ja hankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä

 • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Office-osaamista

 • Hyvää suomen kielen osaamista sekä kirjallisia viestintä- ja presentaatiotaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Hyvä englannin kielen osaaminen

 • Tietosuoja-osaaminen, kokemus esimerkiksi robotisoinnin / automatisoinnin mahdollisuuksien tunnistamisesta tai ennustemallien kehittämisestä

 • Aikaisempi kokemus esimerkiksi finanssialalta, contact center-ympäristöstä tai osuustoiminnasta

 • Aikaisempi kokemus ketterässä organisaatiossa työskentelystä – S-pankin kehittämisessä hyödynnetään mm. Safe-mallia, Leania sekä muita ketteriä menetelmiä

Tarjoamme sinulle:

 • Ison talon edut ja pienen talon innon sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön

 • Kokonaan uuden roolin ja vaativan asiantuntijatyön, ilman turhaa jäykistelyä

 • Luovat ja mielenkiintoiset mahdollisuudet liiketoiminnan, palveluiden, toimintamallien ja prosessien kehittämiseen

 • Hybridityön, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet sekä liukuvan työajan

 • Laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja merkittäviä ostoetuja S-ryhmän toimipaikoista.

Oletko sinä S-Pankin etsimä Kehitysasiantuntija / kehityspäällikkö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.2.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Mikäli tulet valituksi tehtävään myös luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.

S-Pankista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Tama-on-s-pankki/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan S-Pankin palvelukseen. Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!


Hae nyt

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.

S-Pankin omistavat SOK ja S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat.

Kehitysasiantuntija / päällikkö (2 paikkaa)S-Pankki

SijainnitHelsinki

TyötehtäväBusiness Development & Strategy, Project Management

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy02.02.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat