aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

SintrolMyyntipäällikkö

Mittaamisen johtava asiantuntija Sintrol etsii nyt aktiivista ja tuloshakuista myyntipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Helsinkiin!

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on kehittää Sintrolin asiakkuuksia toimittamalla heille parasta saatavilla olevaa tekniikkaa ja sovelluksiin liittyvää konsultointia. Kartoitat perusteellisesti asiakkaiden tarpeita löytääksesi asiakkaiden liiketoimintaa tukevat kokonaisratkaisut. Saat vastuullesi nimetyt laitemerkit, joiden osalta ylläpidät ja kehität tuotevalikoimaa tuotepäällikön roolissa. Lisäksi tehtävään sisältyy erilaisten taustaselvitysten tekemistä. Aloittaessasi pääset mukaan nykyisiin asiakkuuksiin mutta tehtävään kuuluu myös uusasiakashankintaa. Työskentelet osana noin 5 hengen prosessiautomaatiotiimiä.

Sintrolin asiakkaita ovat voimalaitoksien ja sellutehtaiden pääkomponentteja valmistavat OEM suuryritykset sekä loppukäyttäjinä toimivat tuotantolaitokset. Esimerkkejä toimituskokonaisuuksista ovat esimerkiksi sooda- tai voimakattilan poltonhallinnan ratkaisut, jotka tyypillisesti sisältävät sytyttimiä, liekinvartijoita ja tulipesäkameroita. Toinen esimerkki ratkaisukokonaisuuksista ovat sellutehtaan meesauunin mittaukset, jotka sisältävät pintalämpömittauksia, eri tyyppistä kameratekniikkaa ja värähtelymittauksia. Myyntipäällikkönä alueesi on koko Suomi sekä mahdollisesti jotkut alueet ulkomailla. Työhösi sisältyy viikoittaisia asiakaskäyntejä mutta reissaamisen vastapainona tehtävässä on mahdollista tehdä etätöitä Sintrolin hybridimallin mukaisesti.

Sintrolin tavoitteena on toimia asiakkaiden kokonaisvaltaisena kumppanina ja sinulta odotetaankin kyvykkyyttä konsultoivaan ratkaisumyyntiin ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Sinulla on teknistä ymmärrystä sekä uteliaisuutta ja kiinnostusta oppia Sintrolin monipuolisten laitteiden toimintaa, jotta voit tarjota asiakkaille parhaiten sopivia ratkaisuja. Tehtävässä menestyäksesi olet aktiivinen ja luotettava tekijä, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä ja on sosiaalisesti rohkea. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta Sintrolin toimialaa kohtaan, sekä halua kehittää palveluita asiakkaiden ehdoilla.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa

 • Kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä myyntityöstä

 • Myyntihenkisyyttä sekä itseohjautuvaa, proaktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta

 • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta

 • Hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Toimialakokemus sellu- tai energiateollisuudesta

 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja joustavan työn, jossa pääset ottamaan vastuuta ja suunnittelemaan itse oman aikataulusi.

 • Mahdollisuuden matkustamiseen, pääasiassa Suomessa.

 • Kattavan perehdytyksen, jossa kokeneemmat kollegat auttavat sinut alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta.

 • Innostavan ja kannustavan työyhteisön kansainvälisessä yrityksessä - Sintrolilla on hyvä yhteishenki ja kaveria autetaan.

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä vaikuttaa Sintrolin tulevaisuuden palveluvalikoimaan.

 • Hyvät työvälineet ja työsuhde-edut, kuten kattavat terveydenhuoltopalvelut (ml. hammashoito ja fysioterapia), vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounasedun sekä liikuntaedun. Työrauhan takaamiseksi saat käyttöösi myös oman tai jaetun työhuoneen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.5.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Sintrolista voit lukea lisää osoitteessa: https://sintrol.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (puh. +358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi). Soittoajat: pe 20.5. klo 14-15 ja ti 24.5. klo 13-14.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sintrolin palvelukseen.


Hae nyt

Sintrol on yli 45-vuotias suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa palvelua ja asiantuntemusta sekä maailman parhaiden valmistajien mittauslaitteita ja analysaattoreita. Yritys toimittaa elinkaaripalveluita ja ratkaisuja analysoinnin, prosessimittauksen, automaation, poltonohjauksen, laadunvarmistuksen, tarkastuksen, NDT:n sekä pölynmittauksen tarpeisiin teollisuus- ja konepajayrityksille. Sintrolin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee noin 60 henkilöä Suomessa ja ulkomailla. Yksi Sintrolin vahvuuksista on halukkuus ja kyvykkyys toimittaa yksittäisten laitteiden lisäksi myös kokonaisvaltaisia, asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Tutustu Sintroliin tarkemmin:www.sintrol.fi

MyyntipäällikköSintrol

SijainnitHelsinki

TyötehtäväEnergy, Chemical and Process Engineering, Tekninen myynti

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy30.05.2022

Hae nyt