aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Toyota FinlandKey Account Manager

Toyotan omistama rahoitusyhtiö Toyota Finance Finland Oy etsii nyt B2B-myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta innostuvaa Key Account Manageria yritysmyyntitiimiinsä.

Roolissasi toimit kiinteänä osana sekä Toyota Auto Finlandin että Toyota Finance Finlandin yritysmyyntiä, osana neljän hengen tiimiä. Key Account Managerina tavoitteesi on kasvattaa Toyotan yritysmyynnin markkinaosuutta henkilöautojen, hyötyajoneuvojen sekä rahoituspalveluiden osalta. Keskityt suurasiakkuuksiin ja roolisi painottuu erityisesti uusasiakashankintaan, mutta saat myös olemassa olevia asiakkuuksia hoitaaksesi. Keskityt yritysmyyntiin erityisesti Toyota Business ja Professional -myymälöiden alueilla ja asiakaskuntasi sijaitsee pääosin Etelä-Suomessa sekä Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi saat salkkuusi kansainvälisiä yritysasiakkaita.

Päivittäinen työsi sisältää prospektointia ja yhteydenpitoa potentiaalisiin asiakkaisiin sekä yritysasiakkaiden tapaamisia yksin ja yhdessä Toyotan jälleenmyyntiverkoston yritysautomyyjien kanssa. Lisäksi koulutat Toyotan jälleenmyyntiverkoston yritysmyyjiä ja tuet heitä työssään. Hallinnoit myös suurimpien autovuokraamoiden vuokraamokauppaa.

Saatat olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on jo vahvaa kokemusta B2B-myynnin parista sekä rahoitusalan ymmärrystä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja ymmärrät asiakasyritysten tarpeita. Myyntisyklit ovat tyypillisesti pitkiä, joten toivommekin sinulta pitkäjänteisyyttä ja sinnikkyyttä. Työsi sisältää ajoittain runsaastikin asiakkaiden luona vierailua, joten toivomme sinulta valmiutta ja kiinnostusta liikkuvaa myyntityötä kohtaan.

Hakijalta toivomme:

 • Kaupallista korkeakoulutaustaa

 • Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnin parista mielellään rahoitus- tai autoalalta

 • Kokemusta kehitysprojekteista sekä yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehitystyöstä

 • Vahvaa myynnillisyyttä sekä pitkäjänteistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta

 • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen osaaminen

 • Yritysautojen avainpäättäjien kontaktiverkosto

Toyota tarjoaa:

 • Mahdollisuuden työskennellä maailman arvokkaimman autobrändin ja suurimman autonvalmistajan parissa globaalissa ja vakavaraisessa yrityksessä

 • Oppimis- ja kehitysmyönteisen kulttuurin, jossa kaikkien mielipiteitä arvostetaan ja jokainen pääsee kehittämään toimintaa sekä haastamaan totuttuja toimintatapoja

 • Hyvän perehdytyksen ja osaavien kollegoiden tuen - yhdessä tekeminen ja työssäoppiminen kuuluvat Toyotan arvoihin, joten yksin ei tarvitse pärjätä.

 • Tärkeän ja vastuullisen roolin yritysmyynnin kehittämisen parissa sekä laajan tuoteportfolion

 • Hyvät työsuhde-edut, kuten vapaa autoetu, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, erilaiset henkilöstökerhot sekä ostoetuja Toyotan tuotteisiin

 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Toyota Finance Finlandin palvelukseen. Tehtävässä aloitus on elokuussa. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta työsi pitää sisällään paljon matkustamista asiakkaiden luona, pääosin Suomessa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 2.6.2024 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Toyotasta voit lukea lisää osoitteessa: www.toyota.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 21.5. klo 13-14 ja ma 27.5. klo 10-11.


Hae nyt

Toyota on maailman arvokkain autobrändi ja maailman suurin autonvalmistaja. Vuonna 2022 Toyota Motor Corporationin valmistamia autoja myytiin 10,5 miljoonaa kappaletta kaikilla viidellä mantereella, yli 170 eri maassa. Toyota Auto Finland Oy on Toyotan markkinointi- ja myyntiyhtiö Suomessa, yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Toyota Auto Finland Oy työllistää suoraan noin 70 henkilöä, ja Toyota-asiakkaita palvelee 52 täyden palvelun autotaloa ja 28 valtuutettua korjaamoa. Työnantajana Toyota uskoo jatkuvaan kehittämiseen.

Toyota Finance Finland Oy, eli Toyota Rahoitus, toimii osana globaalia Toyotaa tiiviissä yhteistyössä Toyota maahantuojan ja Toyota jälleenmyyjäverkoston kanssa. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja autojen hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen. Asiakkaissamme on kaiken kokoisia yrityksiä, joita palvelemme sekä työsuhde-, että tuotantoautotarpeissa.

Key Account ManagerToyota Finland

SijainnitVantaa

TyöntekopaikkaHybridityö

TyötehtäväMyynti

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy02.06.2024

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat