aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Troax NordicExternal Sales Representative

Teräsverkkoelementeistä valmistettuja suojausratkaisuja tarjoava Troax Nordic AB etsii Suomen myyntitiimin teknisesti suuntautunutta External Sales Representativeä!

Työnkuvaasi kuuluu Troaxin tarjoamien suojaratkaisuiden myyminen teollisuuden parissa toimivien yritysasiakkaiden tuotantolinjoille. Vastaat koko myyntisyklistä aina uusien asiakkaiden prospektoinnista asiakastapaamisten buukkaamisiin, neuvotteluihin ja kauppojen tekemiseen. Asiakashankinnan lisäksi pidät huolta pitkäkestoisesti asiakassuhteiden ylläpidosta ja asiakaspalvelusta. Huolehdit myytävien ratkaisukokonaisuuksien hinnoittelusta ja suunnittelet asiakkaille tarjottavan suojausratkaisun helppokäyttöisellä Configura-ohjelmalla. Sinulta ei edellytetä aiempaa osaamista suunnitteluohjelman käytöstä, se on intuitiivinen käyttää ja saat siihen perehdytyksen. Työhösi sinut perehdyttää Troaxin tiivis ja kokenut myyntitiimi, jonka kanssa työskentelet Vantaalla sijaitsevalla toimistollamme. Raportoit tuloksistasi Ruotsiin pääkonttorille esihenkilönäsi toimivalle Nordic Regional Managerille.

Troaxilla pääset osaksi kansainvälistä ja vakavaraista yritystä, jolla on laadukkaat tuotteet ja vahva asema Suomen markkinoilla! Tämä kokoaikainen ja vakituinen tehtävä sopii ulospäinsuuntautuneelle henkilölle, jolla on vahva halu kehittyä ammatillisesti ja tehdä tuloksekasta työtä.Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian!

Hakijalta odotetaan:

 • Myynti- & asiakaspalvelukokemusta

 • Hyviä sosiaalisia taitoja

 • Kehittämishalua ja -näkemystä

 • Perustasoisia IT-valmiuksia

 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus teollisuuden parissa tehdystä myyntityöstä

 • Suunnittelu- ja/tai piirustustyökalujen aiempi käyttökokemus

 • B-ajokortti

 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn ja mahdollisuuden muokata työtäsi itsesi näköiseksi osana tiivistä Suomen myyntitiimiä

 • Hyvän perehdytyksen kaikkiin työn osa-alueisiin

 • Kiinteä palkkaus, vuosibonusjärjestelmä ja autoetu

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.12.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Troaxista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.troax.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala(+358 40 7663938, tuomas.pihnala@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Troaxin palvelukseen.


Hae nyt

Troax on yli 60 vuoden ajan kehittänyt ja tuottanut kestäviä, innovatiivisia ja korkealuokkaisia teräsverkkoelementtiratkaisuja konesuojaukseen, varastojen jakamiseen ja omaisuuden suojaukseen. Yritys on perustettu 1955 Ruotsissa Hillerstorpissa, jossa yhä sijaitsee Troaxin pääkonttori ja suurin osa tuotannosta. Liikevaihtomme on nykyään noin 252 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee yhteensä 1100 työntekijää 45 eri maassa. Olemme listattuna Nasdaqiin.

External Sales RepresentativeTroax Nordic

SijainnitVantaa

TyötehtäväSales

KokemusMid level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy06.12.2022

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat