aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaEnergiapalveluiden harjoittelija

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii energiapalveluiden harjoittelijaa määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Energiapalveluiden harjoittelijana olet mukana vastaamassa teknisen asiakaspalvelun toimivuudesta asiakkaiden eli yritysten ja kuluttajien suuntaan. Vastaanotat sinulle ohjattuja yhteydenottoja, teet selvityksiä, ohjaat kyselyitä eteenpäin oikeille sidosryhmille ja olet yhteydessä asiakkaisiin. Työskentelet monien eri sidosryhmien, kuten urakoitsijoiden, suunnittelijoiden, rakennuttajien ja verkon kunnossapidon kanssa varmistaen, että asiakkaiden ongelmiin löytyvät tarvittavat ratkaisut. pääasiallisesti työskentelet Tikkurilan toimistolla toimistoaikojen puitteissa.

Teknisen asiakaspalvelun lisäksi pääset olemaan mukana LVI- ja kaukolämpösuunnitelmien tarkastamisessa, kotisivujen uudistamisessa sekä vastaat huolellisesta dokumentoinnista ja tietokantojen päivityksistä sekä testauksista. Tulet tutustumaan myös tuotekehitykseen, myyntiin sekä siihen, miten uusia kaukolämpösopimuksia solmitaan ja miten liittymäprosessi käytännössä etenee. Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös työskentelemään tiiviissä neljän hengen asiantuntijatiimissä, joka varmistaa nopean oppimisen ja tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Energiapalveluiden harjoittelijana saat kattavan kokonaiskuvan mielenkiintoisesta kaukolämpöalasta ja pääset kehittämään sekä asiakaspalvelutaitojasi että teknistä osaamistasi rohkeassa alaa uudistavassa ja vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolta löytyvät erinomaiset sosiaaliset taidot sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, niin tämä paikka on sinua varten! Arvostamme myös rohkeutta tarttua omatoimisesti työtehtäviin sekä kysyä, jos et jotain ymmärrä.

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden osallistua kehittämiseen ja samalla kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi energia- tai LVI-tekniikan parista, sekä vähintään 18 vuoden ikää

 • Hyvää MS Officen osaamista

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä, esim. kesätöiden parista

 • Osaaminen LVI- tai rakennustekniikasta

Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula(tel:+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi)

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Energiapalveluiden harjoittelijaVantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväLVI-asennus ja -suunnittelu

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat