aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaProsessi-insinööriharjoittelija

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Prosessi-insinööriharjoittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Prosessi-insinööriharjoittelijana pääset vastuulliseen rooliin huolehtimaan Järvenpään voimalaitoksen arjen sujuvuudesta sekä kunnossapito- ja vaakajärjestelmän hallinnasta. Tulet keskittymään materiaalivirtojen hallintaan ONCE-järjestelmän avulla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vikailmoitusten kirjaus ja käsittelyt sekä mahdollisesti ostotilauksiin liittyvät tehtävät. Muita tehtäviä ovat kulunvalvontaa ja työlupiin liittyvät työt unohtamatta voimalaitoksen arkeen kuuluvia ad hoc tehtäviä.

Toimistotyön lisäksi työskentelet myös koko tuotantoalueen laitoksilla. Työnkuvaasi kuuluu myös osaamisesi mukaan vikaselvityksiä ja niiden korjausten sovittamista tuotantoon. Voimalaitostuntemustasi pääset kehittämään prosessikaavioiden käsittelyssä ja voimalaitoksen arjen hallinnan yhteydessä. Tehtävässä toimit Järvenpään voimalan käyttöinsinöörin apuna, mikä takaa laaja-alaisen oppimisen ja tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään. Työaikasi ajoittuu 07-15 välille arkisin ja lisäksi ajoittainen etätyö on mahdollista. Määräaikainen työsuhde kestää huhtikuusta syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös voimalaitoksen arjen pyörittämisen monipuolisista tehtävistä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet vastuullinen ja oma-aloitteinen työntekijä, jolta löytyy kykyä kyseenalaistaa toimintatapoja, niin tämä paikka on sinua varten!

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa energiatekniikasta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

 • MS Officen osaamista perustasolla

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti sekä kohtalaista englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus voimalaitostyöskentelystä esimerkiksi käytön tai kunnossapidon puolelta

 • Once-järjestelmän tuntemus

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Prosessi-insinööriharjoittelijaVantaan Energia

SijainnitJärvenpää

TyötehtäväElectrical Engineering & Automation

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat