aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaSähköautomaatioharjoittelija Martinlaakson voimalaitokseen (2paikkaa)

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Sähköautomaatioharjoittelijoita kokoaikaseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Sähköautomaatioharjoittelijana vastaat ensisijaisesti sähkö- ja kunnossapitotöistä voimalaitoksilla yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Tässä monipuolisessa työtehtävässä tulet osallistumaan mm. vuosihuoltoon ja ennakkohuoltotehtäviin. Työskentelet eri puolilla voimalaitosta tehden vianselvitystä, antureiden vaihtoa, asennus- sekä kaapelointitöitä. Vuosihuollon yhteydessä pääset tutustumaan turvalaitetestauksiin. Tässä tehtävässä tulet monipuolisesti oppimaan ja käyttämään erilaisia kalibraattoreita, mittalaitteita, automaatio- sekä ennakkohuolto- ja automaatiojärjestelmää kokeneemman asiantuntijan kanssa parityöskentelynä. Roolisi voi painottua joko sähkö- tai automaatiotehtäviin oman kiinnostuksesi mukaan. Kohteet sijaitsevat Martinlaakson voimalaitoksella ja työaikasi ajoittuu 07-15 välille arkisin. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuun alusta syyskuun loppuun, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös sähkö- ja automaatiotehtävistä tuotantolaitosympäristössä. Työ takaa sinulle monipuolisen käytännön kokemuksen, yhtenä päivänä voit tehdä virtausmittausten kalibrointia, ja seuraavana kriittisempiä töitä esim. kahmarin parissa. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Tässä olisi oiva tilaisuus kerryttää käytännön työkokemusta, vaikkei sitä vielä olisikaan. Mikäli olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, niin tämä paikka on sinua varten! Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy huolellista työskentelyotetta sekä motivaatiota kasvaa alan ammattilaiseksi.

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai energiatekniikasta parista, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

 • Perustyökalujen ja yleismittarin tuntemusta

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Työkokemus kunnossapidosta

 • SFS6002 sähkötyöturvallisuuskortti

 • Harrastuneisuus esimerkiksi ajoneuvojen huoltamisessa tai joukkueurheilussa

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 9 ja 10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Sähköautomaatioharjoittelija Martinlaakson voimalaitokseen (2paikkaa)Vantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväHuolto & kunnossapito

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat