aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaSähköautomaation insinööriharjoittelija

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Sähköautomaation insinööriharjoittelijaa kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Sähköautomaation insinööriharjoittelijan tehtävässä vastaat teknisestä dokumentoinnista sekä operatiivisesta suunnittelusta: suunnittelet automaatio- ja sähköjärjestelmiä, valmistelet ja osallistut voimalaitoksien vuosihuoltoon sekä aikataulutat kunnossapitotoimenpiteitä. Osallistut viikottaisiin työnjako- ja suunnittelupalavereihin sekä varmistat, että operatiivinen tekeminen sujuu asianmukaisella tavalla sekä tuet kunnossapidon henkilöitä tarvittaessa, tulet myös ylläpitämään kunnossapitojärjestelmää. Työtehtäväsi ovat vastuullisia ja itsenäisiä, mutta käytettävissäsi ovat aina kokeneemmat kollegat kahden hengen tiimistäsi. Työssäsi hyödynnät pääasiallisesti Exceliä sekä AutoCAD-ohjelmaa. Tehtävässä menestyminen ja tiimityö vaativat lähityöskentelyä ja työaikasi ajoittuu 07-15 välille arkisin. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös tarttumaan vastuullisiin työtehtäviin teknisen dokumentoinnin sekä operatiivisen suunnittelun saralla voimalaitosympäristössä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kerryttämään relevanttia työkokemusta rohkeassa energia-alaa uudistavassa ja vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet huolellinen ja oppimishaluisella asenteella varustettu tekijä, jolta löytyy kykyä työskennellä sujuvasti eri sidosryhmien kanssa, niin tämä paikka on sinua varten!

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen työtehtävän, jossa pääset oppimaan monipuolisesti voimalaitoksen arjesta

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi sähkö- tai konetekniikan parista, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

 • Erinomaista MS Officen, ja etenkin Excelin, osaamista

 • Perustaidot AutoCAD-ohjelmasta

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Aiempi teknisen alan työkokemus tai kokemus esimerkiksi rakennustekniikan parista

 • Harrastuneisuus tai aiempi kokemus asennus- tai korjaustöistä

 • Englannin kielen taito

Palatko halusta tarttua vastuullisiin tehtäviin rohkeassa energia-alan yrityksessä?

Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula(tel:+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi)

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

Sähköautomaation insinööriharjoittelijaVantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväElectrical Engineering & Automation

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat