aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan Energia Sähköverkot OyLiikkeenjohdon kesäharjoittelija

Vantaan Energia -konserniin kuuluva Vantaan Energia Sähköverkot Oy etsii liikkeenjohdon kesäharjoittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen kahden kuukauden ajaksi kesällä 2023!

Tässä monipuolisessa liikkeenjohdon kesäharjoittelijan roolissa tutustut Vantaan Energian Sähköverkot organisaation toimintaan erilaisten avustavien tehtävien kautta: dokumentoit, arkistoit ja valmistelet materiaaleja. Tehtävässäsi viestit laajan sidosryhmän kanssa, päivität sosiaalisen median kanavia ja intraa sekä pidät yhteyttä muihin kesäharjoittelijoihin. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä johdon assistentin kanssa avustaen johtoryhmältä tulevien työtehtävien edistämisessä. Osaamisesi on koko Vantaan Energian Sähköverkot organisaation käytössä tarkoittaen sitä, että päivät ovat vaihtelevia ja yllättäviä - yhtenä hetkenä työskentelet konttorilla, kun taas toisessa liikut maastossa ja taltioit harjoittelijoiden arkea sosiaalista mediaa varten. Työaikasi tapahtuu toimistoaikojen puitteissa, mutta joustoa löytyy tarvittaessa. Määräaikainen työsuhde kestää kaksi kuukautta, mutta työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivä on sovittavissa erikseen.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös monipuolisesti vauhdikkaasta arjesta ja erilaisista työtehtävistä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään työelämätaitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet toimeentarttuvainen, aktiivinen ja järjestelmällinen tekijä, jolta löytyvät erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot sekä rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä, niin tämä paikka on sinua varten!

Vantaan Energia Sähköverkot tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa energiakonsernissa

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiiviin tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kaupalliselta tai muulta vastaavalta alalta

 • Perustason MS Officen osaamista sekä sosiaalisen median kanavien hallintaa

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsotaan:

 • Aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävien, esim. kesätöiden tai vapaaehtoistehtävien parista

 • Englannin tai ruotsin kielitaito

Oletko sinä rohkea ja toimelias tekijä, joka uskaltaa kysyä, jos ei jotain osaa? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi).

Tavoitat Lauran parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi tänä aikana. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 7-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä, jokaisena hetkenä. Ilman sähkönsiirtoa elämämme olisi aika erilaista. Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii vantaalaisten kotien sähkönsaannista, sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Vantaan Energia Sähköverkot Oy on osa Vantaan Energia -konsernia, joka toimii alan ennakkoluulottomana uudistajana etsien jatkuvasti keinoja tuottaa energiaa vastuullisemmin. Pääset tutustumaan yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/ .

Liikkeenjohdon kesäharjoittelijaVantaan Energia Sähköverkot Oy

SijainnitVantaa

TyötehtäväOffice Administration

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat