aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Vantaan EnergiaTyönjohtoharjoittelija

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Työnjohtoharjoittelijaa kokoaikaseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Työnjohtoharjoittelijana vastaat jätevoimalan ja lämpökeskusten päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä vuosihuollosta. Tämä monipuolinen ja vastuullinen rooli sisältää päivittäisten työtehtävien suunnittelun, priorisoinnin ja työn johtamisen, toimitkin yhteyshenkilönä kunnossapidon ja suorittavan vuoron välissä. Olet myös yhteydessä urakoitsijoihin, tilaat töitä ja suoritat valvontaa käyden kohteissa paikan päällä. Pääset toimimaan harjoittelijoiden esihenkilönä ja huolehdit heidän perehdytyksestä. Jätevoimalan vuosihuollossa (kesto n. 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Vuosihuollossa varmistat vastuualueellesi kuuluvien työtehtävien osalta siitä, että ne tulevat tehtyä laadukkaasti ja aikataulussa. Työaikasi on muuten arkisin klo 7.00-15.09. Määräaikainen työsuhde kestää huhti- tai toukokuusta lokakuun loppuun, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös esihenkilöroolista ja vastuun jakamisesta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään työelämätaitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa, niin tämä paikka on sinua varten! Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy halua kehittyä työnjohdon ammattilaiseksi!

Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

 • Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä

 • Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen

 • Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kone- tai energiatekniikasta, sekä vähintään 18 vuoden ikää

 • Aikaisempaa työkokemusta tuotannosta

 • MS Officen osaamista perustasolla

 • B-ajokorttia

 • Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti sekä kohtalaista englanninkielen taitoa

Eduksi katsotaan:

 • Aiempi työkokemus voimalaitokselta

Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:

 • ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14

 • ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

 • ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14

Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.


Hae nyt

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa ja jakelee lämpöä ja sähköä, myy lämpö-, kylmä-, sekä kiertotalous ja energiatehokkuusratkaisuja. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa ilmastoystävällisten energiaratkaisujen löytämiseen. Vantaan Energia luopuu fossiilisista polttoaineista mahdollisimman nopeasti ja etenee kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/

TyönjohtoharjoittelijaVantaan Energia

SijainnitVantaa

TyötehtäväHuolto & kunnossapito

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Summer job

Haku päättyy29.01.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat