aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case study

Kaikki referenssit

HGR Property Partners

Monivuotinen yhteistyö asiantuntijoiden ja päälliköiden rekrytoinnissa markkinoillaan uniikin yrityksen tukena.

HGR Property Partners on kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka jalostaa kiinteistöistä ja alueista omistajilleen kannattavampia sijoituskohteita. Yhtiön referenssejä ovat esimerkiksi Espoon Keilaniemenrannan ja Helsingin Hietalahdenrannan aluekehityshankkeet.

Toisin kuin kilpailijansa, yhtiö osallistuu koko tiiminsä voimin kiinteistökehityksen kaikkiin työvaiheisiin. Siksi on tarvittu kiinteistöalan moniosaajia, jotka ymmärtävät esimerkiksi kaavoittamisen, rakennuttamisen rahoituksen ja vuokrauksen näkökulmia – osaajia, joita Suomessa on vain kourallinen määrä.

Yhteistyön lähtötilanne ja haaste

Yhteistyömme HGR Property Partnersin kanssa alkoi vuonna 2019 Real Estate Developerin toimeksiannolla. Yhtiö oli luottanut rekrytoinneissaan aiemmin pelkästään henkilösuhteisiin eikä vakiintuneita prosesseja oltu luotu tulevien rekrytointien varalle. Yhtiön kasvuvauhdin kerätessä lisää kierroksia tarvittiin kumppania, joka pystyy ottaa hoitaakseen rekrytointiprosessin luonnin ja toteutuksen, ja samalla auttamaan yhtiötä hahmottamaan millaisesta erikoisosaamisesta olisi eniten hyötyä liiketoiminnalle.

aTalentin ratkaisu

Työympäristö HGR:llä on hektinen ja esihenkilöiden aika on paremmin käytetty ydinliiketoiminnan tarpeiden huolehtimiseen. aTalentin vetovastuu rekrytointiprosessissa on pitänyt yhteistyön suoraviivaisena ja helppona. Ensimmäinen Real Estate Developerin suorarekrytointi onnistui erinomaisesti ja yhtiö päätyi lopulta palkkaamaan tehtävään kaksi ehdokasta yhden sijaan. Tämän jälkeen yhtiö on kääntynyt säännöllisesti puoleemme kiinteistökehityksen ja -sijoituksen rekrytointitarpeissa. Kokeneempien asiantuntijoiden ja päälliköiden rekrytoinnissa hybridihaku on osoittautunut sopivaksi ratkaisuksi

Yhteistyön lisäarvo

Yhtiö on yhteistyömme elinkaaren aikana tuplannut henkilömääränsä kahdeksasta lähes kahteenkymmeneen työntekijään. Esikarsittujen ehdokkaiden monipuoliset taustat ovat auttaneet yhtiötä hahmottamaan rekrytointitarpeensa paremmin. Samalla olemme onnistuneet houkuttelemaan motivoituneita ehdokkaita viestimällä yhtiön hankkeista ja mielenkiintoisesta työympäristöstä. Kaikki rekrytoimamme henkilöt ovat edelleen töissä HGR Property Partnersilla.

6onnistunutta rekrytointia

85%toimeksiantojen hitrate

35hakemusta per rekrytointi (ka.)

HGR Property Partnersille rekrytoimiamme rooleja

  • Real Estate Developer
  • Real Estate Development Manager
  • Project Manager
  • Kiinteistösijoituspäällikkö
  • Kiinteistökehitysjohtaja

aTalentin myyntivaltit HGR Property Partnersin kertomana

Näin yhteistyömme lisäarvoa kuvailevat HGR Property Partnersin kiinteistökehitysjohtajat Tuomas Raikamo ja Ilkka Mäkelä.

  • “aTalent eroaa kilpailijoistaan mielestämme asiantuntemuksellaan. Ensimmäisistä palavereista lähtien on tuntunut, että aTalentin kanssa käydyt keskustelut ovat asiapitoisia ja tarpeemme on kuultu.”
  • “Pitkäaikaisen yhteistyön myötä on muodostunut tärkeä suhde rekrytoijaan. Sama henkilö on ollut alusta asti mukana kaikissa rekrytoinneissamme. Hän on osannut sanoittaa rekrytointitarpeen meidän puolestamme.”
  • “aTalentin tekemä ehdokkaiden alkukarsinta on ollut erittäin laadukasta. Olemme olleet yksi yhteen samaa mieltä valintojen kanssa. aTalent on osannut tunnistaa osaajamarkkinoilta keiden tausta on hyödyksi meille kullakin hetkellä.”
  • “Kun rekrytointiprosessi etenee kohti valintoja, on tullut olo, että prosessi on hallittu ja kaikki osapuolet ovat loppujen lopuksi yhtä mieltä valinnoista.”
  • “Vaikka tietyt henkilöt ovat tulleet omien kontaktiemme kautta, aTalentin palvelu on silti ollut sujuvaa eikä eripuraa ole syntynyt. Päinvastoin, joustavuus on rakentanut luottamusta molemmin puolin.”

Aina, kun lähdemme uuteen rekrytointiin, mietimme ensiksi aTalentia. Onnistumisia ja erinomaisia ehdokkaita tulee joka kerta, joten miksi vaihtaa toimivaa menestyskonseptia?

Ilkka Mäkelä, Kiinteistökehitysjohtaja, HGR Property Partners

Ovatko tavoittelemanne osaajat kiven alla?

Autamme teitä löytämään tarpeisiinne sopivat osaajat, kuten olemme tehneet HGR Property Partnersille. Ota yhteyttä, niin jutellaan.

Olen työnhakija
Olen työnantaja