hartwall-atalent

Junior Export Manager

Julkaistu 06.06.2018

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. He ovat myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. He ovat osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa.

Haemme nyt oppimiskykyistä, motivoitunutta ja myynnillistä Junior Export Manageria Helsingin Pitäjänmäkeen täydentämään Hartwallin vientitiimiä. Tässä työtehtävässä pääset kasvattamaan Hartwallin vientiä kaukomarkkinoilla keskittyen Keski-Eurooppaan ja Aasiaan. Junior Export Managerina vastaat itsenäisesti oman vientialueesi myynnistä ja markkinoinnista sekä ylläpidät ja kehität tärkeitä asiakas- ja päämiessuhteita. Työnkuvaasi kuuluu oman asiakkuuskansiosi ylläpito ja kehittäminen ja lisäksi vastaat vientisuunnitelmien työstämisestä ja toteutuksesta sekä vientitoiminnalle asetettujen taloudellisten tavoitteiden seuraamisesta mm. budjetoinnin keinoin. Huomioithan, että vaikka yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, kuuluu tehtävänkuvaan myös ulkomaan matkoja (n. 30 päivää vuodessa). Vaikka etsimmekin nuorta osaajaa, on kyseessä vastuullinen, itsenäinen ja kansainvälinen rooli, jossa saat ottaa itse heti vastuun omista asiakkuuksista – niiden alusta suhteiden jatkuvaan kehittämiseen saakka. Emme etsi valmista tekijää, vaan potentiaalia ja motivaatiota kasvaa vastuulliseen Export Managerin rooliin!

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan innostunut ja päämäärätietoinen osaaja, jolla on intoa ja motivaatiota kasvaa sekä kehittyä Hartwallin kaupallisissa toiminnoissa vaativampiinkin tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää myynnillistä ja tavoitteellista asennetta, numeronäppäryyttä sekä kaupallista ajattelutapaa. Tehtävän kansainvälisen luonteen vuoksi edellytämme sinulta vahvoja sosiaalisia taitoja sekä valmiutta matkustaa ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi arvostamme paloa tehdä tavoitteellista työtä paineistetussa ympäristössä sekä itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.  Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut Hartwallin tuotteista ja brändeistä ja motivoidut lisäarvon tuottamisesta sekä liiketoiminnan ja itsesi kehittämisestä.

Edellytämme:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Aiempaa työkokemusta myynnillisistä tehtävistä
  • Näyttöä omasta tuloksellisuudestasi ja tavoitteellisuudestasi
  • Sujuvia suullisia sekä kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Arvostamme:

  • Kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työharjoittelusta tai opiskelijavaihdosta
  • Muuta kielitaitoa
  • Vientiosaamista

Hartwall tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen sekä vahvojen brändien parissa, joille löytyy kysyntää ympäri maailman. Tässä on joustava työ sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi aidosti kansainvälisessä työssä, jossa työkielenäsi on englanti. Työtäsi tukee tiivis kolmen hengen tiimi, joka koostuu kahdesta Senior Export Managerista sekä yhdestä juniorimmasta tekijästä. Mikäli haluat ottaa uusia askeleita urallasi sekä kasvaa roolissasi tulevaisuuden vientiasiantuntijaksi, on tämä sinun paikkasi!

Älä enää mieti, vaan hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään maanantaina 14.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/hartwall-junior-export-manager-5-2018 . Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten suosittelemme sinua olemaan nopea!

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/ tai vieraile nettisivuillamme tutustumassa, miten aTalentin välittämä Controller Sanna on viihtynyt Hartwallilla: https://atalent.fi/blog/kuukauden-talentti-mika-on-controllerin-tehtava-hartwallilla-sanna-valtanen/

Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä.

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen