hartwall-atalent

Junior Export Manager

Julkaistu 06.06.2018

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. He ovat myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. He ovat osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa.

Haemme nyt oppimiskykyistä, motivoitunutta ja myynnillistä Junior Export Manageria Helsingin Pitäjänmäkeen täydentämään Hartwallin vientitiimiä. Tässä työtehtävässä pääset kasvattamaan Hartwallin vientiä kaukomarkkinoilla keskittyen Keski-Eurooppaan ja Aasiaan. Junior Export Managerina vastaat itsenäisesti oman vientialueesi myynnistä ja markkinoinnista sekä ylläpidät ja kehität tärkeitä asiakas- ja päämiessuhteita. Työnkuvaasi kuuluu oman asiakkuuskansiosi ylläpito ja kehittäminen ja lisäksi vastaat vientisuunnitelmien työstämisestä ja toteutuksesta sekä vientitoiminnalle asetettujen taloudellisten tavoitteiden seuraamisesta mm. budjetoinnin keinoin. Huomioithan, että vaikka yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, kuuluu tehtävänkuvaan myös ulkomaan matkoja (n. 30 päivää vuodessa). Vaikka etsimmekin nuorta osaajaa, on kyseessä vastuullinen, itsenäinen ja kansainvälinen rooli, jossa saat ottaa itse heti vastuun omista asiakkuuksista – niiden alusta suhteiden jatkuvaan kehittämiseen saakka. Emme etsi valmista tekijää, vaan potentiaalia ja motivaatiota kasvaa vastuulliseen Export Managerin rooliin!

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan innostunut ja päämäärätietoinen osaaja, jolla on intoa ja motivaatiota kasvaa sekä kehittyä Hartwallin kaupallisissa toiminnoissa vaativampiinkin tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää myynnillistä ja tavoitteellista asennetta, numeronäppäryyttä sekä kaupallista ajattelutapaa. Tehtävän kansainvälisen luonteen vuoksi edellytämme sinulta vahvoja sosiaalisia taitoja sekä valmiutta matkustaa ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi arvostamme paloa tehdä tavoitteellista työtä paineistetussa ympäristössä sekä itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.  Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut Hartwallin tuotteista ja brändeistä ja motivoidut lisäarvon tuottamisesta sekä liiketoiminnan ja itsesi kehittämisestä.

Edellytämme:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Aiempaa työkokemusta myynnillisistä tehtävistä
  • Näyttöä omasta tuloksellisuudestasi ja tavoitteellisuudestasi
  • Sujuvia suullisia sekä kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Arvostamme:

  • Kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työharjoittelusta tai opiskelijavaihdosta
  • Muuta kielitaitoa
  • Vientiosaamista

Hartwall tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen sekä vahvojen brändien parissa, joille löytyy kysyntää ympäri maailman. Tässä on joustava työ sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi aidosti kansainvälisessä työssä, jossa työkielenäsi on englanti. Työtäsi tukee tiivis kolmen hengen tiimi, joka koostuu kahdesta Senior Export Managerista sekä yhdestä juniorimmasta tekijästä. Mikäli haluat ottaa uusia askeleita urallasi sekä kasvaa roolissasi tulevaisuuden vientiasiantuntijaksi, on tämä sinun paikkasi!

Älä enää mieti, vaan hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään maanantaina 14.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/hartwall-junior-export-manager-5-2018 . Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten suosittelemme sinua olemaan nopea!

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/ tai vieraile nettisivuillamme tutustumassa, miten aTalentin välittämä Controller Sanna on viihtynyt Hartwallilla: https://atalent.fi/blog/kuukauden-talentti-mika-on-controllerin-tehtava-hartwallilla-sanna-valtanen/

Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Visma Consulting etsii nyt Business Intelligence -tiimiinsä konsulttia monipuolisiin tiedolla johtamisen asiakasprojekteihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen