3D-asiantuntija

Julkaistu 15.06.2020

SITECH Finland toimii amerikkalaisen teknologiayhtiö Trimblen valtuutettuna jälleenmyyjänä infra-alan mittaus- ja paikannusratkaisuihin. Trimble on 1978 perustettu talo, joka kehitti koneohjauksen maanrakennukseen. Vuosien myötä Trimble on kasvanut globaaliksi markkinajohtajaksi. SITECH ja Trimble ovat yhdistäneet voimansa jo 10 vuoden ajan, ja tuloksena on ollut ensiluokkainen rakennusteknologian ja palveluosaamisen liitto. Trimblen jälleenmyynnin lisäksi SITECH Finland vastaa tuotteiden huollosta ja jälkimarkkinoinnista valtakunnallisesti. Yrityksen tuoteportfolio käsittää koneautomaatioratkaisut liikkuviin maarakennuskoneisin, maastomittauslaitteet työmaamittauksiin ja lisäksi ohjelmisto- ja droonipohjaiset ratkaisut. Yritys toimii myös asiantuntijapalveluna ja se toteuttaa myös tuotekoulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. SITECH:in tiimi onkin keskittynyt palvelemaan jokaista infra-alan ammattilaista parhaan kykynsä mukaisesti. Vuoden 2020 alusta SITECH Finland on osa Avesco Oy:tä, jonka omistaa Avesco AG Sveitsistä. 

Tsekkaa videolta ja selvitä, mistä oikein on kyse: https://youtu.be/MMPQ_OhGJHQ.

Etsimme SITECH Finlandille tulevaisuuden 3D-asiantuntijaa osaksi kuusihenkistä teknisen tuen ja huollon jälkimarkkinointitiimiä ensisijaisesti Vantaalle!

Toimenkuvasi pääpaino on koneohjaus- ja maastomittalaitteiden teknisessä etätuessa. SITECH Finlandin asiakkaat ovat suomalaisia infra-alan ammattilaisia – aina pienistä maanrakennusyrittäjistä isoihin suunnittelu- ja konsulttitaloihin – ja tyypilliset tukipyynnöt liittyvät yleensä laitteiden käyttöönottoon ja yleiseen käytettävyyteen. Tehtäväsi onkin tarjota tukea ja ratkaista asiakasyritysten mittaushenkilöstön ja muun työmaaorganisaation teknisiä ongelmia etäyhteyksien välityksellä. Lisäksi tehtäväsi on myös 3D-suunnitelma-aineistojen tarkastelu sekä laatuseuranta. Varsinaisen teknisen etätuen lisäksi monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu eri räätälöidyt asiantuntijapalvelut, kuten palvelumuotoinen tuote- ja ohjelmistokouluttaminen ja konsultointi, joten mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tuoteasiantuntijaksi tai konsultiksi.

3D-asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet reipas, sosiaalinen ja palvelualtis joukkuepelaaja. SITECH Finland arvostaa paitsi sosiaalisia taitoja, myös aloitekykyä, vastuuntuntoa ja henkilökohtaista paneutumista, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Yrityksen kulmakiviä ovat myös keskinäinen luottamus ja sitoutuminen, joten odotamme sinun myös pitkäjänteisyyttä!

Odotamme sinulta: 

  • Relevanttia teknistä AMK- tai yliopistotason koulutusta
  • Aiempaa relevanttia työkokemusta, esim. suunnittelusta, mittauksesta, kartoituksesta
  • BIM-teknologioiden ymmärrystä, esim. AutoCAD
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kieltä

Eduksesi katsomme:

  • Aiemman työkokemuksen infra-alalta
  • Trimble-ohjelmistoperheen tuntemus tai käyttökokemus

SITECH Finland tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden työskennellä globaalisti markkinaa johtavien tuotteiden parissa!
  • Vertaa vailla olevan urapolun, joka räätälöidään oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta: kun koronavirus hellittää, pääset mukaan matkustamaan päämiehen säännöllisesti järjestämiin koulutuksiin, jotta tietotaitosi pysyy ajantasalla! 
  • Best of both worlds: pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen sekä ison konsernin hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietukortin.

Oletko tulevaisuuden 3D-asiantuntija? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään ti 30.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sitech-finland-3d-asiantuntija-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haku on ensisijaisesti Vantaalle, mutta hakemukset myös Tampereelle tai Ouluun otetaan huomioon!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SITECH Finlandin palvelukseen.

SITECH Finlandista voit lukea lisää osoitteessa https://www.sitech.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö ja tiiminvetäjä Mikaela Johansson ke 17.6. ja ti 23.6. (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt!

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen