Sales Analyst

Julkaistu 28.01.2019

Unilever Food Solutions toimii osana kansainvälistä Unilever-konsernia palvellen suurkeittiö- ja ravintola-asiakkaita. Tuotemerkkimme ovat maailman tunnetuimpia, kuten Knorr, Hellmann’s ja Lipton. Valmistamme tuotteita, jotka säästävät keittiön arvokasta aikaa, mausta ja laadusta tinkimättä, ja tarjoamme asiakkaillemme inspiroivia ideoita, jotka pitävät heidän ruokalistansa raikkaana ja yllätyksellisenä.

 

Tahdotko olla mukana tekemässä kestävästä elämäntavasta arkipäivää? Unileverin tuotteiden avulla miljardit ihmiset ympäri maailmaa tekevät elämästään helpompaa ja nautinnollisempaa. Nyt Unilever Food Solutions etsii sinua, Sales Analystiksi 2-3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, osaksi Unileverin Nordic -tiimiä Helsingin Vallilaan. Tämä Business Intelligenceen keskittyvä työtehtävä tutustuttaa sinut kansainvälisen yritysjätin monipuolisiin järjestelmähallinnan ja raportoinnin tehtäviin. Työtehtävässäsi käytät aktiivisesti Unileverin CRM-järjestelmää (Salesforce) vastaten järjestelmän ylläpidosta sekä sen toimintojen ja prosessien kehittämisestä. Lisäksi olet vastuussa myyntidatan käsittelystä ja raportoinnista sekä mahdollisesti osaamisesi kehittyessä myös datan analysoimisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin kanssa, jonka vuoksi työtäsi värittävät myös muut myynnin tekniset tukitehtävät sekä CRM järjestelmien kouluttaminen myyntiorganisaatiolle.

Etsimme tehtävään aktiivista, rohkeaa ja oma-aloitteista Sales Analystia, jolta löytyvät erittäin vahvat vuorovaikutustaidot, kykyä oppia nopeasti uutta sekä rohkeutta tarttua toimeen ja viedä asioita tehokkaasti eteenpäin. Tulet toimimaan osana monipuolista työyhteisöä, jossa johdat omaa työtäsi, joten toivomme sinulta löytyvän erinomaiset itsensä johtamistaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Pääset tutustumaan useisiin uusiin järjestelmiin ja ohjelmistoihin, joten aiempi kokemus CRM-järjestelmien ja etenkin Salesforcen parista luetaan eduksi.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupalliselta puolelta)
  • Aikaisempaa käyttökokemusta CRM- järjestelmistä ja Excelistä (mm. pivot-taulukot)
  • Aiempaa kosketusta työelämään esim. kesätöistä tai opinnoista
  • Sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • Salesforcen tuntemus ja/tai aikaisempi käyttökokemus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan maailman johtavan kuluttajatuoteyrityksen liiketoimintaan ja sen omistamiin brändeihin. Pääset työskentelemään kuluttajayhteisön rakastamien tuotteiden parissa, sillä Unilever omistaa 13 maailman 50 suosituimmassa brändistä. Saat käyttöösi suuren yrityksen jalostetut prosessit, käytännöt sekä teknologiat.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään 10.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/unilever-food-solutions-sales-analyst-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Unileveristä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.unilever.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Mia Paatsalo (+35850 4680 610, mia.paatsalo@atalent.fi)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Unilever yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen