Account Manager

Julkaistu 02.09.2019

Admincontrol tarjoaa helppokäyttöisiä verkkopohjaisia ratkaisuja sensitiivisen materiaalin jakamiseen turvallisesti. Palvelujamme käytetään muun muassa hallitustyöskentelyssä, due diligence -projekteissa ja listautumisissa, pörssiyhtiöissä, yksityisissä ja valtion omistamissa yrityksissä sekä muissa organisaatioissa. Ratkaisumme erottuvat edukseen käytettävyyden, luotettavuuden ja tietoturvan ansiosta. Paikalliset asiantuntijamme takaavat asiakkaillemme positiivisen käyttökokemuksen. Olemme ylpeitä, että 97 prosenttia hallitusportaaliasiakkaistamme uusii palvelusopimuksensa vuodesta toiseen. Admincontrolista voit lukea lisää osoitteessa: https://admincontrol.com/fi/.

Admincontrol etsii kasvavaan tiimiinsä tuloshakuista ja asiakaslähtöistä Account Manageria!  Etsimme henkilöä virtuaalisten datahuoneiden myyntiin, jotka ovat erityisesti due diligence -prosessien selkeyttämiseen ja tukemiseen suunniteltuja verkkopohjaisia ratkaisuja. Account Managerina keskityt prospektointiin, asiakastapaamisten buukkaamiseen ja pitämiseen sekä pääset rakentamaan oman asiakaskuntasi. Tärkein työtehtäväsi on varmistaa asiakkaiden tietämys ja tuntemus tuotteesta sekä luoda luottamusta, jotta esimerkiksi yritysfuusion tapahtuessa asiakkaat osaavat samantien kääntyä puoleesi. Tässä roolissa pysyt siis jatkuvasti asiakkaiden iholla ja pidät hyvää huolta asiakassuhteesta. 

Datahuone on suunniteltu nopeaan ja suojattuun tietojenvaihtoon esimerkiksi yritysfuusioissa ja -kaupoissa, saneerauksissa ja pörssiin listautumisissa. Tärkeää on, että sinulla on kaupallista osaamista, jotta osaat vakuuttaa eri positioissa olevia henkilöitä, niin yritysten neuvonantajista hallituksiin kuin talousjohtajiinkin.

Tehtävässä toimit yhdessä datahuoneista vastaavan henkilön kanssa ja saat kattavan perehdytyksen tuotteeseen. Sinulla ei tarvitse olla pitkää myyntitaustaa takanasi, vaan pääasia on, että olet aktiivinen ja kehittymishaluinen. Et luovuta helposti vaan nautit tavoitteista. Tässä työssä sinun tulee viihtyä puhelin kourassa ja olet kotonasi erilaisissa asiakastilanteissa.   

Mitä voimme tarjota sinulle?

 • Paikan yrityksessä, joka on markkinajohtajana omalla alallaan ja myytävän tuotteen takana voi seistä ylpeänä
 • Pääset tapaamaan ja verkostoitumaan merkittävien ihmisten parissa – opit laajasti myyntityöstä, kun kontaktoit korkeissa positioissa työskenteleviä ihmisiä
 • Meillä on toimistolla rehellisen hyvä meininki – kunhan tulokset ovat kunnossa, saat itse vastata työstäsi ja ajankäytöstäsi. Haluamme pitää työympäristön rentona sekä pitää yllä hyvää meininkiä! 
 • Meillä hyvästä tuloksesta palkitaan hyvin – ilman palkkakattoa!

Sinulta odotamme:

 • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. KTM tai tradenomi) 
 • Kaupallista osaamista, ymmärrät käsitteet ja sulaudut vakuuttavasti yritysmaailmaan
 • Jonkin verran aiempaa myyntikokemusta esimerkiksi opintojen ohelta
 • Tavoitteellista, rohkeaa ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen B2B-myynnistä 
 • Ruotsin kielen taidon 

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 15.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/admincontrol-account-manager-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Admincontrolin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen