Account Manager

Julkaistu 02.10.2019

Connected Finland ja Connected Baltics operoivat maanlaajuisia Sigfox-teknologian IoT-verkkoja Suomessa ja Virossa. Verkkomme ovat osa maailmanlaajuista Sigfox-ekosysteemiä, joka toimii jo 65 maassa kaikilla mantereilla. Toteutamme asiakkaillemme myös IoT-kokonaisratkaisuja, sisältäen laitteet ja laitesuunnittelun, ohjelmistokehityksen ja projektien kokonaistoteutuksen. Yhtiö on perustettu vuonna 2015, ja vauhdikkaassa kasvuvaiheessa.

Etsimme nyt joukkoomme Espoon Otaniemeen aktiivista ja hyvän asenteen omaavaa Account Manageria! Olemme täyden palvelun IoT-talo, joten tässä roolissa myyt tuotteitamme laitteistosta verkkopalveluihin sekä itse kehittämäämme ohjelmistoa. Vastuullasi on koko myyntiprosessi, eli hankit uusia asiakkaita ja rakennat pitkäkestoisen, heidän tarpeisiinsa perustuvan ja ratkaisukeskeisen asiakassuhteen. Connected Finlandin asiakkaina on sekä kansainvälisiä suuryrityksiä, että eri alojen johtavia pk-yrityksiä, joten pääset heti kiinnostaviin asiakkuuksiin kiinni. Ketterässä ja kasvavassa tiimissämme on tällä hetkellä 12 henkeä ja myyntiä meillä tekevät myös perustajaosakkaat, joten pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä erityisesti heidän kanssaan. 

Rooli tarjoaa mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on asenne kohdallaan ja halu edetä urallaan myyntitehtäviin vahvassa kasvussa olevan tulevaisuuden toimialan parissa. Toivomme sinulla olevan työkokemusta asiakaspalvelusta tai B2C- / B2B -myynnistä, ja varsinkin halua kehittyä ratkaisukeskeisessä asiantuntijamyynnissä. Tärkeää on siis, että osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita ja räätälöidä palvelut heille liiketoiminnallisesta näkökulmasta järkeviksi. Olet kärsivällinen ja ihmisläheinen ammattilainen, joka nauttii haasteista sekä laadukkaiden ja luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentamisesta. 

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on proaktiivinen ja uutta pelkäämätön asenne. Nautit nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja jatkuvasti muuttuvista haasteista. Emme edellytä kokemusta teknisestä myynnistä, mutta tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kiinnostusta teknologiaa ja IoT-ratkaisuja kohtaan. Työssä matkustetaan paljon kotimaan sisällä, joten ajokortti ja oma auto ovat valittavalle henkilölle välttämättömät.

Connected Finland edellyttää:

 • Kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, kokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi
 • Liiketoiminnallista ymmärrystä sekä kiinnostusta ja innostusta teknologiaa kohtaan
 • Sosiaalista rohkeutta ja neuvottelutaitoja – kuten myös taitoa kuunnella ja olla utelias
 • Pitkäjänteistä ja analyyttista työotetta
 • Ajokorttia ja omaa autoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi

Connected Finland tarjoaa sinulle:

 • Työpaikan vahvasti kansainvälisillä markkinoilla toimivassa ja kasvavassa, sekä
 • verkostoiltaan laajassa ja uniikissa yrityksessä 
 • Kansainvälistymisen johdosta tässä tehtävässä on mahdollista päästä myös laajentamaan omaa myyntikenttää ja kasvava yritys tarjoaa myös tulevaisuuden kehittymismahdollisuuksia
 • Haastavan roolin kiinnostavan tuotteen parissa vahvasti itseohjautuvalla otteella –
 • tässä tehtävässä olet oman työsi herra!
 • Ympärillesi saat matalahierarkisen, rennon ja tiiviin tiimin, joka koostuu alan huippuosaajista ja jossa saa aina apua työkaverilta 

Mikäli olet etsimämme Account Manager, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 16.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/connected-finland-account-manager-10-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan tehtävää jo nopeasti, koska saatamme edetä jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Connected Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.connectedfinland.fi/. Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) ajalla 10.-16.10.2019. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Connected Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen