Account Manager

Julkaistu 08.10.2019

Zetabyte Oy tarjoaa laadukasta modernia tietojärjestelmäkehitystä kustannustehokkaasti. Asiakassegmenttimme on uusimpia ratkaisuja tarvitsevat keskisuuret ja aloittavat yritykset, jotka luovat uutta digitaalista liiketoimintaa tai uudistavat vanhenevia ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen hinnan ja kokeneiden sovelluskehittäjien tuottamat ratkaisut. Pystymme hyödyntämään pitkän kokemuksemme avulla alemman kustannustason maissa olevien kumppaniemme tehokkuuden ja osaamisen. Tarjoamme offshore-ratkaisuiden kustannushyödyt pienenkin mittakaavan hankkeisiin ja järjestelmäkehitystiimin, joka skaalautuu asiakkaan vaatimusten mukaan. Paikallisella osaamisella varmistamme asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen ja sujuvan toimituksen.

Zetabyte etsii joukkoonsa Turkuun aktiivisella asenteella ja teknisellä kiinnostuksella varustettua Account Manageria! Account Managerina keskityt B2B-myyntiprosessin sekä asiakasportfolion kehittämiseen. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti kaikkien myyntiprosessin vaiheiden parissa, sillä tulet olemaan yrityksen ensimmäinen kokopäiväisesti tätä tehtävää hoitava henkilö. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Ajan myötä asiakasportfoliosi kasvaa ja tulet huolehtimaan myös asiakassuhteiden ylläpidon ja lisämyynnin tehtävistä. Myyntiä Zetabytellä tekevät myös perustajaosakkaat, joten pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä erityisesti heidän kanssaan. 

Toivomme, että olet päässyt tekemään jo jonkin verran myyntityötä yritysasiakkaiden parissa ja havainnut, että se on oma juttusi. Tärkeintä tässä tehtävässä on asenteesi: innostut haasteista, et pelkää uutta ja viihdyt ihmisläheisessä työssä. Myyt asiakkaille heille räätälöitävää ohjelmistokehityskonseptia, joten sinulla on mielenkiintoa tietotekniikkaa kohtaan ja mahdollisesti aikaisempaa kosketuspintaa siihen esimerkiksi töiden tai opintojen kautta. Käyt asiakastapaamisissa Turussa, muualla Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla, joten tehtävässä ajokortti on hyödyksi. Koska rooli on uusi, sinulla on erinomainen mahdollisuus tehdä siitä itsesi näköinen ja rakentaa mielestäsi toimivaa myyntiprosessia. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja alkuun saat tukea tapaamisissa käymiseen Zetabyten omistajilta. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnin parista 
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
 • Tietotekniikan alatuntemus
 • Vainu-osaaminen

Tarjoamme sinulle: 

 • Tehtävän, jossa pääset olemaan merkittävässä roolissa kasvavan yrityksen myyntiprosessin rakentamisessa ja olemaan osa kansainvälistä verkostomaista työyhteisöä
 • Mahdollisuuden päästä muokkaamaan omaa rooliasi ja luomaan itsellesi toimivia käytäntöjä: työn lopputulos ratkaisee!
 • Kilpailukykyisen pohjapalkan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoon. Koeajan palkka on 3000€/kk ja koeajan aikana sovitaan jatkuvasta provisiopohjaisesta palkkiosta, jossa kuitenkin on myös kohtuullinen kiinteän palkan osuus.
 • Houkuttelevan ja hintakilpailukykyisen myytävän tuotteen
 • Yrityksen, jonka palveluksessa pääsee oppimaan myös kansainvälisestä liiketoiminnasta

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 22.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/zetabyte-account-manager-10-2019-2. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Zink IT:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.zinkit.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Zink IT:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Line Carrier on yksi Suomen johtavista IP-puheverkkoratkaisujen toimittajista, ja he etsivät nyt joukkoonsa aktiivista B2B-myyjää!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen