Account Manager

Julkaistu 22.10.2019

dSign on sisustusarkkitehtitoimisto, joka hallitsee koko designprosessin ideoinnista projektin kustannustehokkaaseen läpivientiin. Sisustusprojektit vaihtelevat perusteellisista konseptisuunnitteluhankkeista kevyempiin facelift- tyyppisiin tilojen uudistuksiin. dSignin erikoisosaamiseen kuuluvat työtila-, ravintola-, hotelli- ja liiketilasuunnittelu. Tuhannen tekemämme sisustusprojektin joukosta löytyy myös yksityiskoteja, kauppakeskuksia, risteilijöitä ja lentokoneita.

dSignin toimistossa työskentelee tällä hetkellä 25 alan huippuosaajaa. Jokaiselle projektille kootaan aina oma tiimi, joka pystyy parhaiten vastaamaan asiakkaan haasteisiin ja viemään projektin onnistuneesti maaliin. Tutustu tiimiin täällä.

dSignin palveluista:

Työtilasuunnittelu – Toimistotilat ovat tärkeä osa yrityksen brändiä, sillä ne kertovat yrityksen hengestä niin omalle henkilökunnalle kuin asiakkaille. Pääset konsultoimaan asiakkaita niin kevyissä työtilojen tehostamiseen pureutuvissa facelift-toimeksiannoissa kuin myös perusteellisimmissa toimitilojen suunnitteluprojekteissa. Suunnittelulle on kysyntää yritysten bränditietoisuuden lisääntyessä. Uusimpiin suunnittelukohteisiimme kuuluvat mm. Kemira, HMD, Reaktor, Tapaus, Nitor, KPMG, K-Campus, Nokia.

Hotellit – Viimeistään designhotellien myötä hotelleista on tullut sisustustrendien edelläkävijöitä. Tavoitteenasi on myydä ideoita, jotka sulautuvat osaksi hotellin tarinaa ja historiaa. Hotelliprojekteihimme kuuluvat mm. Hilton Tallinn Park ja Klaus K Sky Lofts, Radisson, Scandic Helsingissä.

Ravintolat – Oli kyse sitten kahvilasta tai Michelin-tason ravintolasta, dSignin tavoitteena on luoda sisustuksen avulla elämyksiä, joilla on positiivinen vaikutus asiakkaiden liiketoiminnan kehitykseen. dSignin suunnittelemiin kahviloihin ja ravintoloihin kuuluvat monien hotelli- ja laivaravintoloiden lisäksi mm. Testeat, Kitchen, Arnold’s konsepti, Tang Capital, Faro, Cafe Ursula, Mecca, Chez Dominique, Fazer, Robert’s Coffee.

Laivat – Suomessa on laivanrakennushistorian ansiosta perinteistä laivojen suunnittelun osaamista, mutta dSign on ensimmäinen suomalainen suunnittelutoimisto, joka on päässyt suunnittelemaan myös kansainvälisiä loistoristeilijöitä. Olemme suunnitelleet laivoja niin Viking Linelle, Tallinkille että Royal Carribbean Cruisesille.

Toimenkuvasi:

  • Prospektoit aktiivisesti uusia asiakkaita sekä olemassa olevien listojen että muiden työkalujen avulla. Tyyli on vapaa.
  • Buukkaat tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa puhelimitse, verkossa tai f2f. Elät ja hengität myyntiä, jonka vuoksi näet potentiaalisia asiakkaita kaikkialla.
  • Asiakastapaamisia sinun pitäisi järjestää keskimäärin 6-8 kpl viikossa. Tulet alkuun saamaan vahvistusta asiakastapaamisiin suunnittelu- sekä myyntitiimiltä. Toimit läheisessä kontaktissa yrityksen johdon kanssa.
  • Osallistut 2 x kuussa myynninjohdon palaveriin, minkä tarkoitus on tukea sinua tavoitteissasi ja jossa käytte läpi kuukauden lukunne sekä yhteiset myynnin tavoitteet.
  • Ylläpidät suhteita olemassa oleviin asiakkaisiin sekä verkostoidut aktiivisesti uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Oletko se sinä?

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (Amk/Yo/DI), esim. KTM tai tradenomi.
  • Sinulla on työkokemusta b2b-myynnin tehtävistä, joko vastaavista tai avustavista.
  • Sinulla on näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä ja pystyt osoittamaan sen esimerkiksi bookkausmäärien, clousattujen kauppojen sekä muun aktiivisuuden kautta.
  • Olet myynnin nälkäinen osaaja, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen myynnin ammattilaisten liigaan. Sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen, sillä potentiaalisi ja asenteesi ratkaisee!
  • Sinulla on intohimoa auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa laadukkaiden sisustusratkaisujen avulla. 

Miksi dSign?

dSignin Account Managerina pääset mukaan aidosti monipuolisiin projekteihin sekä vahvistamaan B2B-myynnin taitojasi Suomen parhaassa sisustusarkkitehtitoimistossa. Työsi tueksi sinulla on takanasi dSignin vahva brändi ja referenssit sekä niin sisustussuunnittelun kuin myynnin ammattilaiset. Lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka koostuu pohjasta sekä provisio-osuudesta. Pystyt omalla aktiivisuudella vaikuttamaan ansioihisi, eikä tehtävässä ole palkkakattoa. Yrityskulttuurimme on kilpailuhenkinen ja ammattitaitoinen, mutta osaamme myös nauttia yhdessä menestyksen hedelmistä mm. yhteisen tekemisen ja virkitysmatkojen muodossa. Osaamisesi karttuessa pyrimme tarjoamaan sinulle myös mahdollisuuksia urakehitykseen Suomessa ja ulkomailla. Lähtökohtamme on, että dSignin nykyisiä myyjiä on siirtymässä yhä enemmän kansainvälisten asiakkaiden pariin ja nyt tarvitsemme Suomen myyntiin hyvää tekijää.  Mainittakoon vielä, että dSignin toimistotilat Kalevankadulla ovat varmasti yhdet Helsingin tyylikkäimmistä.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään tiistaina 5.11.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sisustusarkkitehtitoimisto-dsign-oy-account-manager-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

dSignista voit lukea lisää osoitteessa: https://dsign.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suunnittelutoimisto dSign Oy:n palvelukseen.

 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen