aTalent Recruiting logo

Account Manager

Julkaistu 27.01.2020

aTalent Recruiting on korkeakoulutettujen ammattilaisten rekrytointiin ja urakehityksen tukemiseen  keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen ideasta noin 70 hengen yritykseksi. Olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa, joten meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa. Tänä vuonna tavoiteltu noin 30% kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaativat kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. 

Kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin! Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Olli, Jesse ja Pauliina aloittivat tiimissämme. Täältä pääset tutustumaan heihin paremmin.

Millaista myynti on aTalentilla? Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä asiakkaiden konsultoinnista ja sparrauksesta. Työnkuva kattaa siis koko myyntiprosessin alusta loppuun: prospektoit asiakkaita, bookkaat tapaamisia, tapaat asiakkaita aktiivisesti sekä varmistat, että asiakkaille tehdyt lupaukset täytetään. Myyjänä meillä työnkuvasi ei rajoitu vain asiakkaiden kontaktoimiseen, vaan pääset ideoimaan asiakkaillemme rekrytointi- ja Employer branding -ratkaisuja yhdessä rekrytoijiemme kanssa. Työnkuva on siis todella monipuolinen ja pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi.

Osaamisesi karttuessa pääset myös mukaan kehittämään palveluitamme sekä myyntiprosessin eri vaiheita. Me aTalentilla luotamme työntekijöihimme ja uskomme heidän potentiaaliinsa. Vaikka Account Managerina pääset heti asiakasvastuullisiin hommiin, sinun ei tarvitse olla valmis tekijä. Annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi tukemalla sinua sekä palkitsemalla menestyksestä erittäin hyvillä provisioilla.

Työ aTalentilla on konsultatiivista myyntiä, joten toivomme sinun olevan skarppi, rohkea ja kehittymishaluinen. Lisäksi luot innokkaasti yhteyksiä eri yrityksiin ja ammattilaisiin. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja tahto tehdä hyvää tulosta unohtamatta kuitenkaan rentoa meininkiä ja hauskuutta! 

Eli minkälaista on työskentely on aTalentilla? Videolla myyjämme Mia, Akseli ja Anton kertovat kokemuksistaan, tsekkaa video täältä! Kurkkaa meininkiämme myös Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Odotamme:

 • Korkeakouluopintoja: voit olla opintojasi viimeistelevä opiskelija, valmistunut tai jo työelämässä oleva osaaja
 • Kokemusta tavoitteellisesta työskentelystä asiakasrajapinnassa sekä halua menestyä ja kehittyä B2B-myynnin parissa
 • Tavoitteellista, rohkeaa ja periksiantamatonta asennetta, sosiaalista pelisilmää sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Tarjoamme:

 • Kasvuympäristön, jossa pääset kehittymään B2B-myynnin ammattilaiseksi ja oppimaan erilaisista toimialoista ja yrityksistä. Kasvaessasi osaajana tarjoamme myös hyvät urakehitysmahdollisuudet yrityksen sisällä
 • Kannustavan palkkamallin: pohja + provisio, ei palkkakattoa
 • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua kun tarvitset apua ja tsemppiä!
 • Innostuneen ja rennon työympäristön huikeilla työkavereilla: meillä järjestetään toimistolla erilaisia tapahtumia aina rapujuhlista piirakan leipomiskilpailuihin. Myös työajan ulkopuolella saat varmasti seuraa esimerkiksi porrastreeneihin, padeliin tai muuhun tekemiseen
 • Loistavat etätyömahdollisuudet: töitä tehdään tehokkaasti ja siellä missä se sinulle parhaiten sopii (huomioithan kuitenkin, että suuri osa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten 100% etätyö ei ole mahdollista)
 • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
 • Helsingin parhaan näköalapaikan (Kampin Autotalon ylin kerros merinäköaloineen!) ja välipalat sekä muut toimistoherkut

Sinustako uusi Account Manager aTalentille? Voit hakea tehtävään LinkedIn -profiilillasi, CV:lläsi tai hakemuksella – mikä sinulle on paras tapa! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jatkuvasti hakuajalla, joten jätä tietosi jo tänään tänne: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-account-manager-1-2020.

Tehtävään, hakuprosessiin ja aikatauluun liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Specialist Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Lisää aTalentista voit lukea täältä: https://atalent.fi/liity-joukkoomme. 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä!

Vastaavia avoimia hakuja

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

T2H

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? T2H tarjoaa kunnianhimoiselle Graduatelle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen