aTalent Recruiting logo

Account Manager

Julkaistu 15.02.2021

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettuihin osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä myynnin, rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa. Tutustu lisää asiakkaisiimme täällä: https://atalent.fi/referenssit.
Etsimme myyntitiimiimme kahta uutta Account Manageria konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin! Millaista myynti on aTalentilla? aTalentin Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä asiakkaiden konsultoinnista ja sparrauksesta. Työnkuva kattaa koko myyntiprosessin alusta loppuun: prospektoit asiakkaita, bookkaat tapaamisia, tapaat asiakkaita aktiivisesti sekä varmistat, että asiakkaille tehdyt lupaukset täytetään. Myyjänä meillä työnkuvasi ei rajoitu vain asiakkaiden kontaktoimiseen, vaan pääset ideoimaan asiakkaillemme rekrytointi- , HR- ja Employer branding -ratkaisuja yhdessä rekrytoijiemme kanssa. Työnkuva on siis todella monipuolinen ja pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi.

Asiakastyön lisäksi pääset mukaan kehittämään palveluitamme sekä myyntiprosessin eri vaiheita. Emme ajattele “näin on aina tehty”, vaan kehitämme toimintatapojamme entistä paremmiksi. Me aTalentilla luotamme työntekijöihimme ja uskomme heidän potentiaaliinsa. Mikäli esimerkiksi olet kiinnostunut tarkastelemaan myyntiprosessimme tehokkuutta tai sinua inspiroivat myynnilliset kisat, niin tarjoamme sinulle tilaisuuden lähteä luotsaamaan aTalentin toimintatapoja entistä paremmiksi. Account Managerina pääset siis heti asiakasvastuullisiin tehtäviin ja annamme sinulle tukea kehittyä alasi huipuksi.

Työ aTalentilla on konsultatiivista myyntiä, joten toivomme sinulta löytyvän liiketoimintaymmärrystä sekä halua kehittyä jatkuvasti entistä paremmaksi. Lisäksi luot innokkaasti yhteyksiä eri yrityksiin ja ammattilaisiin. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja heidän liiketoimintaa sekä tahto tehdä hyvää tulosta unohtamatta kuitenkaan hauskuutta! Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivottu aloitusajankohta on huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Mikä tekee Account Managerin työstä mielekästä? Kurkkaa blogistamme myyntitykkimme Leon mietteitä!

Entä minkälaista on työskentely on aTalentilla? Kurkkaa meininkiämme myös Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Odotamme:

 • Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä sekä halua menestyä ja kehittyä myynnin parissa
 • Tavoitteellista, rohkeaa ja periksiantamatonta asennetta sekä liiketoimintaymmärrystä
 • Sosiaalista pelisilmää ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai yo)

Tarjoamme:

 • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Sales Leadin tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja Kaisu onkin tukemassa sinua, kun tarvitset apua ja tsemppiä!
 • Innostuneen ja rennon työympäristön huikeilla työkavereilla: meillä tehdään asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Tulevat kollegasi esimerkiksi hikoilee Trib3-treenisalilla, pulkkailee pakkassäällä Ullanlinnanmäellä tai pelailee etäafterien merkeissä
 • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
 • Kannustavan palkkamallin: pohja + provisio, ei palkkakattoa
 • Loistavat etätyömahdollisuudet: töitä tehdään tehokkaasti ja siellä missä se sinulle parhaiten sopii (huomioithan kuitenkin, että suuri osa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, ja joskus asiakkaamme toivovat tapaamista kasvokkain toimistotiloissa)
 • Kasvuympäristön, jossa pääset kehittymään rekrytointialan B2B-myynnin ammattilaiseksi ja oppimaan monipuolisesti erilaisista toimialoista ja yrityksistä
 • Kattohuoneiston keskellä Kamppia merinäköalalla välipalatarjoiluineen. Perinteisiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu

Oletko valmis haasteeseen? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirje viimeistään 7.3.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Tehtävään, hakuprosessiin ja aikatauluun liittyviin kysymyksiin vastaa Sales Lead Kaisu Korolainen (050 512 71 01, kaisu.korolainen[at]atalent.fi) seuraavina soittoaikoina: ke 17.2 klo 10.30-12.00 ja pe 26.2 klo 12.30-14.00. Lisäksi lisätietoja antaa Recruitment Manager & Talent Acquisition Specialist Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Parhaiten Lauran tavoitat puhelimitse: ma 22.2 klo 15.00-16.30 ja viikolla 9. Lisää aTalentista voit lukea täältä: https://atalent.fi/liity-joukkoomme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Account

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Account

Aibidia is looking for a driven full-time Sales Development Associate in Helsinki. As a Sales Development Associate you will be an integral part of Aibidia’s Sales team, helping to fill the sales funnel with high-quality opportunities from all around the world. Based on Ideal Customer Profile, you will research and identify prospects that you then approach, mainly through cold calls, e-mails and LinkedIn.

Account

Korn Ferry is now looking for a hungry and proactive but collaborative Account Manager to Helsinki! As an Account Manager you will be focusing on the Finnish Market and 80% of your job tasks are related to account management and renewing the business and 20% to new client and business acquisition. Your main task is to maintain and grow revenue streams from Korn Ferry’s digital product suit (SaaS Services) by developing and maintaining relationships with the client.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen