Account Manager

Julkaistu 08.11.2018

Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty kaupallisten kiinteistömarkkinoiden tietopalvelu- ja analysointityökalu ja sitä käytetään yli 900 yrityksessä. Datscha on markkinajohtaja, minkä palvelut mahdollistavat aivan uudenlaisen tavan analysoida kiinteistöliiketoimintaa ja seurata kiinteistömarkkinoita. Yritys on perustettu Ruotsissa 1996 ja se on lanseerattu Suomessa 2010. Palvelua käyttävät alan ammattilaiset eri sektoreilta, muun muassa kiinteistömanagerit, -konsultit, pankit, sijoittajat, rakennuttajat, kiinteistönomistajat ja kiinteistöpalveluiden tarjoajat. Datscha auttaa asiakkaitaan optimoimaan ajankäyttöään ja allokoimaan sitä liiketoiminnan kannalta merkityksellisiin asioihin, sekä optimoi yrityksiä päätöksentekoprosesseissa. Voit tutustua Datchaan lisää täältä: http://datscha.fi/

Datscha etsii uutta päämäärätietoista ja yrittäjähenkistä Account Manageria kunnianhimoiseen tiimiinsä. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on halu tehdä tulosta ja vaikuttaa omalla aktiivisella tekemisellä tuloihinsa. Vastuullesi kuuluu koko myyntiprosessi prospektoinnista kaupan clousaukseen. Kontaktoit uusia ja olemassa olevia asiakkaita ja buukkaat omat tapaamisesi. Tapaat aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita. Tulevaisuudessa työnkuvasi tulee painottumaan jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämiseen. Suurin osa asiakkaista sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta satunnaisesti tapaamisia voi olla myös muualla Suomessa.

Datschan Suomen tiimi koostuu kolmesta henkilöstä, mutta kollegoita on myös ulkomailla muun muassa Ruotsissa ja Englannissa. Aiempaa kokemusta kiinteistöalalta et tarvitse, vaan sinut perehdytetään tehtävään ja toimialaan. Tehtävä ei edellytä B-ajokorttia.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseen Datschalle.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk / yo)
 • Aiempaa kokemusta B2B -myyntityöstä (vähintään kylmäsoitot ja tapaamisten buukkaus)
 • Aktiivista, tavoitteellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Kunnianhimoista ja kilpailuhenkistä asennetta sekä halua kehittyä myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja asiakastapaamisista

Datscha tarjoaa sinulle:

 •  Datschalla menestyksekkäästä työstä ja ahkeruudesta palkitaan peruspalkan lisäksi provisiolla ja vuotuisella bonuksella – ei palkkakattoa!
 • Haastavan työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään laadukkaan brändin ja kiinteistömarkkinoilla eniten käytetyn tietopalvelu- ja analysointityökalun myynnin parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalan digitalisaation ammattilaiseksi
 • Toimiston keskeisellä sijainnilla Eteläesplanadilla
 • Datscha on osa ruotsalaista Stronghold Invest Ab –konsernia, johon kuuluvat myös Newsec ja Niam. Stronghold-konsernilla on erittäin vahva jalansija pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla, joten Datscha avaa loistavasti ovet myös urakehitykselle
 • Datschalla on työntekijöilleen perustyöterveydenhoitoa kattavampi paketti ja eläkevakuutus
 • Lisäksi Datscha huolehtii työntekijöidensä koulutuksesta ja kehittymisestä kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen avulla

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi englannin kielellä PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 21.11.2018 täältä: https://apply.atalent.fi/datscha-account-manager-11-2018 . Lisää hakemukseesi alustava palkkatoiveesi sekä mahdollinen aloitusajankohta.

Lisätietoja hakuprosessista: hakudokumenttien läpikäynti ja potentiaalisten hakijoiden haastattelut puhelimitse aTalentin kanssa. Henkilökohtaiset haastattelut Datschalla. Huomioithan, että käsittelemme hakudokumentteja saapumisjärjestyksessä ja voimme edetä hakuprosessissa jo hakuajalla ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (p. 040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Hae viimeistään: 21.11.2018

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin, parissa.

Hae viimeistään: 21.11.2018

Mikäli sinulta löytyy hands-on asennetta, priorisointikykyä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, lue lisää Coorin tarjoamista mahdollisuuksista ja hae viimeistään 2.12.!

Hae viimeistään: 21.11.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...