Celltech

Account Manager akku- ja paristoratkaisujen pariin

Julkaistu 26.08.2021

Account Manager akku- ja paristoratkaisujen pariin

Celltech Oy on Suomen johtava akkujärjestelmien suunnittelija ja valmistaja sekä paristojen ja erikoisakkujen maahantuoja. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin ja laajoihin virransyöttöjärjestelmiin. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti ja etsimme ratkaisuja, jotka parhaiten tukevat heidän liiketoimintaansa. Yhdessä pohjoismaisten sisaryritysten kanssa Celltech Group on alan suurin toimija Pohjoismaissa. Celltech Group on osa ruotsalaista tekniikan alan konsernia, Addtech AB:a.

Celltech etsii nyt joukkoonsa teknisesti orientoitunutta Account Manageria! Account Managerina tehtävänäsi on tarjota asiakasyrityksille parhaat akku- ja paristoratkaisut. Ylläpidät ja huolehdit asiakassuhteista tarjoamalla apua asiakkaiden tarpeisiin ja löytämällä sopivimmat vaihtoehdot Celltechin valikoimasta. Rooliisi kuuluu olennaisesti aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmien, kuten asiakasyritysten, toimittajien sekä Celltechin kansainvälisten sisaryhtiöiden kanssa. Account Managerina saat kokonaisvaltaisen vastuun nimetyistä asiakkuuksista.

Tyypillinen työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi yhteydenpitoa asiakkaisiin, teknistä selvitystyötä ja tarjousten valmistelua sekä erilaisten asiakasprojektien hallintaa. Account Managerina työskentelet osana pientä tiimiä ja saat runsaasti vastuuta ja vapautta. Työsuhteen alussa tehtävä painottuu olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoon, mutta myöhemmin osallistut myös uusasiakashankintaan. Kiinnostuksestasi ja kokemuksesta riippuen voit myös ottaa lisävastuuta erilaisista kehitysprojekteista. Account Managerina perimmäinen tavoitteesi on kuitenkin varmistaa, että asiakkailla on alan parhaat akku- ja paristoratkaisut käytössään.

Etsimällämme henkilöllä on jo kertynyt kokemusta soveltuvista työtehtävistä. Koska toimit tehtävässä aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinun olevan sujuvasti viestivä ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Sähköalan teknisestä osaamisesta on hyötyä, mutta ennen kaikkea toivomme, että haluat tietää ja oppia uutta alalta ja sinulla on aitoa halua löytää ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa relevanttia työkokemusta
 • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
 • Sujuvia suullisia sekä kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan:

 • Alan tekninen ymmärrys
 • Ajokortti
 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai ylempää korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle:

 • Innostavan ja vastuullisen roolin alati kehittyvällä alalla – akkujen käyttö lisääntyy jatkuvasti ja Celltechin akkuja käytetäänkin muun muassa sukellustietokoneissa, junissa ja viranomaisten Virve radiopuhelimissa!
 • Rennon, huumorintajuisen ja mukavan työyhteisön
 • Pääset vaikuttamaan missä työskentelet – joko toimistolta tai kotoa käsin
 • Kannustavan palkitsemisjärjestelmän
 • Monipuoliset henkilöstöedut, kuten vapaa-ajan tapaturma- ja sairauskuluvakuutukset sekä lounas- ja virkistysedut

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Celltechin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 12.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Celltechistä voit lukea lisää osoitteessa: https://celltech.fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Knorring etsii nyt liikkuvan myyntityön pariin Tuotepäällikköä - kenties juuri sinua? Tuotepäällikkönä liityt osaksi kasvavaa piirimyyjien joukkoa ja vastaat itsenäisesti asiakkuuksista sekä myynnistä, painopisteenä ympäristötekniikan tuotteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen