Administrative Coordinator

Julkaistu 09.08.2018

Nordkapp on designtoimisto, joka luo asiakkailleen uutta kasvua, parantaa ihmisten elämää sekä kehittää liiketoimintaa designin avulla

Vauhdilla kasvava suunnittelu- ja konsultointiyritys Nordkapp etsii nyt joukkoonsa Administrative Coordinatoria! Tässä keskeisessä roolissa tavoitteenasi on varmistaa erilaisten talous- ja hallinnollisten asioiden sekä toimiston käytännön organisointitehtävien sujuvuus. Toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja monipuoliseen työnkuvaasi sisältyy muun muassa materiaalien valmistelua, raportointia, laskujen käsittelyä sekä asiakirja- ja kalenterihallintaa. Huolehdit myös erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyistä (esim. varaukset, asiakasviestintä) sekä toimiston juoksevista asioista, kuten tarviketilauksista. Kyseessä on uusi rooli, joten tehtävää ei ole ennalta kiveen hakattu, vaan pääset muokkaamaan työnkuvaa itsesi näköiseksi.

Nordkappilla työskennellään joustavasti energisellä otteella. Etsimmekin ennen kaikkea organisointikykyistä, oma-aloitteista ja yhteistyötaitoista tekijää. Pallottelet sujuvasti useampia kokonaisuuksia käsissäsi ja muuttuvissa tilanteissa priorisoit tehokkaasti työpöydälläsi olevia asioita. Käsittelet ja valmistelet työssä taloudellista aineistoa, joten toivomme sinulta jonkin verran soveltuvaa työkokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä. Nordkappin kansainvälisessä tiimissä ja toimintaympäristössä käytät suomen lisäksi englantia toisena päivittäisenä työkielenä.

Administrative Coordinatorina olet tärkeä osa Nordkappin arjen sujuvuutta ja tarjoammekin sinulle vaihtelevan työnkuvan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yhteisiin toimintatapoihin mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Tulevaisuudessa roolia on myös mahdollista muokata kiinnostuksesi pohjalta Nordkappin kasvun mukana painottuen esimerkiksi henkilöstöhallinnon tai markkinoinnin tehtäviin.

Nordkapp tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan työnkuvan ja keskeisen roolin kasvavan suunnittelutoimiston arjen mahdollistajana
 • Tilaisuuden vaikuttaa työnkuvaan ja tehdä siitä itsesi näköinen
 • Tulevaisuudessa mahdollisuuden ohjata roolia Nordkappin kasvun mukana oman kiinnostuksen ja osaamisen puitteissa
 • Joustavan ja mutkattoman työyhteisön tuen sekä kansainvälisen työympäristön
 • Toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa ja hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

 • Joustava tausta, tärkeämpää on toimeen tarttuva asenne ja järjestelmällinen työote
 • Jonkin verran soveltuvaa taloushallinnon työkokemusta (esim. taloushallinnon assistentin tehtävistä)
 • Vahvoja organisointitaitoja sekä priorisointikykyä
 • Hyvää toimisto-ohjelmien hallintaa, erityisesti taulukkolaskentaosaamista (esim. MS Office, Google Docs tai Apple iWork)
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Muun aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Visuaalisen silmän ja modernin muotoilun ymmärryksen

Oletko sinä etsimämme organisointitaitoinen Administrative Coordinator? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 26.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nordkapp-administrative-coordinator-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nordkappiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://nordkapp.fi/ sekä sosiaalisessa mediassa @Nordkapp (Twitter) ja @Nordkapp.fi (IG ja Facebook).

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä.

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin.

1.-4. vuosikurssilainen! Hae mitä pikimmiten mielenkiintoiseen ja monipuoliseen rooliin Snowekille After Sales ja Logistics Traineeeksi! 

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen