Administrative Coordinator

Julkaistu 09.08.2018

Nordkapp on designtoimisto, joka luo asiakkailleen uutta kasvua, parantaa ihmisten elämää sekä kehittää liiketoimintaa designin avulla

Vauhdilla kasvava suunnittelu- ja konsultointiyritys Nordkapp etsii nyt joukkoonsa Administrative Coordinatoria! Tässä keskeisessä roolissa tavoitteenasi on varmistaa erilaisten talous- ja hallinnollisten asioiden sekä toimiston käytännön organisointitehtävien sujuvuus. Toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja monipuoliseen työnkuvaasi sisältyy muun muassa materiaalien valmistelua, raportointia, laskujen käsittelyä sekä asiakirja- ja kalenterihallintaa. Huolehdit myös erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyistä (esim. varaukset, asiakasviestintä) sekä toimiston juoksevista asioista, kuten tarviketilauksista. Kyseessä on uusi rooli, joten tehtävää ei ole ennalta kiveen hakattu, vaan pääset muokkaamaan työnkuvaa itsesi näköiseksi.

Nordkappilla työskennellään joustavasti energisellä otteella. Etsimmekin ennen kaikkea organisointikykyistä, oma-aloitteista ja yhteistyötaitoista tekijää. Pallottelet sujuvasti useampia kokonaisuuksia käsissäsi ja muuttuvissa tilanteissa priorisoit tehokkaasti työpöydälläsi olevia asioita. Käsittelet ja valmistelet työssä taloudellista aineistoa, joten toivomme sinulta jonkin verran soveltuvaa työkokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä. Nordkappin kansainvälisessä tiimissä ja toimintaympäristössä käytät suomen lisäksi englantia toisena päivittäisenä työkielenä.

Administrative Coordinatorina olet tärkeä osa Nordkappin arjen sujuvuutta ja tarjoammekin sinulle vaihtelevan työnkuvan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yhteisiin toimintatapoihin mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Tulevaisuudessa roolia on myös mahdollista muokata kiinnostuksesi pohjalta Nordkappin kasvun mukana painottuen esimerkiksi henkilöstöhallinnon tai markkinoinnin tehtäviin.

Nordkapp tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan työnkuvan ja keskeisen roolin kasvavan suunnittelutoimiston arjen mahdollistajana
 • Tilaisuuden vaikuttaa työnkuvaan ja tehdä siitä itsesi näköinen
 • Tulevaisuudessa mahdollisuuden ohjata roolia Nordkappin kasvun mukana oman kiinnostuksen ja osaamisen puitteissa
 • Joustavan ja mutkattoman työyhteisön tuen sekä kansainvälisen työympäristön
 • Toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa ja hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

 • Joustava tausta, tärkeämpää on toimeen tarttuva asenne ja järjestelmällinen työote
 • Jonkin verran soveltuvaa taloushallinnon työkokemusta (esim. taloushallinnon assistentin tehtävistä)
 • Vahvoja organisointitaitoja sekä priorisointikykyä
 • Hyvää toimisto-ohjelmien hallintaa, erityisesti taulukkolaskentaosaamista (esim. MS Office, Google Docs tai Apple iWork)
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Muun aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Visuaalisen silmän ja modernin muotoilun ymmärryksen

Oletko sinä etsimämme organisointitaitoinen Administrative Coordinator? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 26.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nordkapp-administrative-coordinator-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nordkappiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://nordkapp.fi/ sekä sosiaalisessa mediassa @Nordkapp (Twitter) ja @Nordkapp.fi (IG ja Facebook).

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

OnniBus.com is now looking for a Pricing Planner to join their business analysis team in Tampere!

Upfield is now looking for a Customer Development & Pricing Specialist to support their Key Account Managers by providing operative pricing, develop pricing processes and maintain Product Information Management system!

Etsimme nyt Henley Business Schoolille Marketing & Administration Specialistia osaksi määrätietoista ja asiantuntevaa tiimiä Helsinkiin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen