After Sales & Logistics Trainee

Julkaistu 18.02.2019

Snowek Oy on kulkuväylien kunnossapidon kehittäjä. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistönhoitokoneisiin, pyöräkuormaajiin, traktoreihin sekä kaivinkoneisiin. Snowekin päätuotteita ovat imuavusteiset Trombia harjalaitteet, ympäripyörivät Circulus-kauhaharjat, perinteiset harjalaitteet sekä erilaiset lumiaurat.

Me Snowekilla haluamme tulla tunnetuiksi laadukkaista ja työtä tehostavista työlaitteista. Uskomme vahvasti, että työlaitteiden tehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen kannattaa panostaa. Yhtiömme pääsuunnittelijan, Jaakko Happosen, vuosikymmenen kokemus työlaitteiden suunnittelusta helpottaa meitä tavoittelemaan tätä tavoitetta, mutta lisäksi keräämme jatkuvasti kokemuksia ja ideoita kulkuväylien kunnossapidon todellisilta ammattilaisilta – asiakkailtamme.

Snowek etsii nyt kasvunsa tueksi asiakaspalveluhenkistä tekijää After Sales & Logistics Traineen rooliin Vantaalle!

After Sales Traineen tehtävässä toimit After Sales Managerin luotettuna työparina ja autat häntä esimerkiksi tarpeen vaatiessa. Tässä ei suinkaan kaikki; sinun vastuullasi on, että varaosatoimitukset ovat kunnossa, pidät varaston ajan tasalla ja varmistat, että asiakkaamme saavat tuotteensa määräaikaan mennessä. Tarvittaessa pystyt ottamaan myös huoltopuhelimen käteen ja palvelet asiakkaittamme teknisissä ongelmissa, koulutuksen saatuasi. Jos sinulta löytyy halua ja osaamista saat tehdä myös teknisiä myynti- ja markkinointimateriaaleja.

Toivomme, että sinulta löytyisi teknistä taustaa, asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä toimia ongelmitta paineen alla. Työ sopii erinomaisesti opintojen ohelle, sillä työpäiväsi ovat joustavia ja iltapäiväaikaan painottuvia. Mikäli olet vaille opinnäytetyö- tai diplomityöpaikkaa, niin tämän position yhteydessä on mahdollisuus opinnäytetyön aiheeseen kasvavan PK-yrityksen after sales ja tuotantologistiikan automaation ja ERP-järjestelmien ympärillä.

Edellytämme sinulta:

• Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa esim. tuotantotalous, mekaniikkasuunnittelu, konetekniikka, hankintatoimi tms.
• Avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
• Ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista asennetta
• Sujuvan suomen kielen lisäksi myös erinomaisen englannin kielen osaamisen, ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi
• Varastotyökokemus tai teknisen koneiden harrastukset nähdään eduksi

Snowek tarjoaa sinulle:

• Tilaisuuden vaikuttaa pienen, mutta kasvua hakevan yrityksen toimintaan ja prosesseihin
• Nuorekkaan ja yrittäjähenkisen työyhteisön nopeasti kasvavassa yrityksessä
• Mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja itse vaikuttaa sekä vastata oman työsi tuloksista
• Joustavuutta ja vapautta mutta samalla vastuuta niin paljon kuin kantti kestää kantaa
• Kattavat työsuhde-edut
• Oikealle tyypille mahdollisuuden kokopäiväiseen työsuhteeseen elo-syyskuusta 2019 alkaen!

Jos olet etsimämme After Sales & Logistics Trainee, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 4.3. täällä: https://apply.atalent.fi/snowek-after-sales-logistics-trainee-2-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt. Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi.

Lue lisää Snowekista osoitteesta www.snowek.fi tai www.trombiaglobal.com. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (cecil.fagerstrom[at]atalent.fi, +358 50 505 3170).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Tiedekeskus Heureka etsii nyt yhteisöönsä toimeen tarttuvaa ja hyvän asenteen omaavaa kiinteistövastaavaa!

Jos sinulta löytyy myyntihenkisyyttä sekä teknistä ymmärrystä, ja haluat ottaa vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa, lue lisää tästä roolista sekä Lujabetonin tarjoamista mahdollisuuksista!

StatFinn is looking for a part-time Financial Analyst Trainee to join the financial team of three experts located in Espoo.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa keskustelemme siitä mitä rekrytointimenetelmiä nuoret ammattilaiset kohtaavat ja mitä he toivovat rekrytoivien yritysten käyttävän.

Tässä podcastissa Niklas Huotari ja professori Janne Tienari keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tässä podcastissa aTalentin toimitusjohtaja Niklas Huotari ja professori Janne Tienarin keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Myyjän työ voi olla hyvin erinäköistä eri yrityksissä ja tehtävästä liikkuu paljon ennakkokäsityksiä. Kauhuskenaario puh...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen