After Sales & Logistics Trainee

Julkaistu 18.02.2019

Snowek Oy on kulkuväylien kunnossapidon kehittäjä. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistönhoitokoneisiin, pyöräkuormaajiin, traktoreihin sekä kaivinkoneisiin. Snowekin päätuotteita ovat imuavusteiset Trombia harjalaitteet, ympäripyörivät Circulus-kauhaharjat, perinteiset harjalaitteet sekä erilaiset lumiaurat.

Me Snowekilla haluamme tulla tunnetuiksi laadukkaista ja työtä tehostavista työlaitteista. Uskomme vahvasti, että työlaitteiden tehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen kannattaa panostaa. Yhtiömme pääsuunnittelijan, Jaakko Happosen, vuosikymmenen kokemus työlaitteiden suunnittelusta helpottaa meitä tavoittelemaan tätä tavoitetta, mutta lisäksi keräämme jatkuvasti kokemuksia ja ideoita kulkuväylien kunnossapidon todellisilta ammattilaisilta – asiakkailtamme.

Snowek etsii nyt kasvunsa tueksi asiakaspalveluhenkistä tekijää After Sales & Logistics Traineen rooliin Vantaalle!

After Sales Traineen tehtävässä toimit After Sales Managerin luotettuna työparina ja autat häntä esimerkiksi tarpeen vaatiessa. Tässä ei suinkaan kaikki; sinun vastuullasi on, että varaosatoimitukset ovat kunnossa, pidät varaston ajan tasalla ja varmistat, että asiakkaamme saavat tuotteensa määräaikaan mennessä. Tarvittaessa pystyt ottamaan myös huoltopuhelimen käteen ja palvelet asiakkaittamme teknisissä ongelmissa, koulutuksen saatuasi. Jos sinulta löytyy halua ja osaamista saat tehdä myös teknisiä myynti- ja markkinointimateriaaleja.

Toivomme, että sinulta löytyisi teknistä taustaa, asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä toimia ongelmitta paineen alla. Työ sopii erinomaisesti opintojen ohelle, sillä työpäiväsi ovat joustavia ja iltapäiväaikaan painottuvia. Mikäli olet vaille opinnäytetyö- tai diplomityöpaikkaa, niin tämän position yhteydessä on mahdollisuus opinnäytetyön aiheeseen kasvavan PK-yrityksen after sales ja tuotantologistiikan automaation ja ERP-järjestelmien ympärillä.

Edellytämme sinulta:

• Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa esim. tuotantotalous, mekaniikkasuunnittelu, konetekniikka, hankintatoimi tms.
• Avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
• Ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista asennetta
• Sujuvan suomen kielen lisäksi myös erinomaisen englannin kielen osaamisen, ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi
• Varastotyökokemus tai teknisen koneiden harrastukset nähdään eduksi

Snowek tarjoaa sinulle:

• Tilaisuuden vaikuttaa pienen, mutta kasvua hakevan yrityksen toimintaan ja prosesseihin
• Nuorekkaan ja yrittäjähenkisen työyhteisön nopeasti kasvavassa yrityksessä
• Mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja itse vaikuttaa sekä vastata oman työsi tuloksista
• Joustavuutta ja vapautta mutta samalla vastuuta niin paljon kuin kantti kestää kantaa
• Kattavat työsuhde-edut
• Oikealle tyypille mahdollisuuden kokopäiväiseen työsuhteeseen elo-syyskuusta 2019 alkaen!

Jos olet etsimämme After Sales & Logistics Trainee, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 4.3. täällä: https://apply.atalent.fi/snowek-after-sales-logistics-trainee-2-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt. Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi.

Lue lisää Snowekista osoitteesta www.snowek.fi tai www.trombiaglobal.com. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (cecil.fagerstrom[at]atalent.fi, +358 50 505 3170).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

SICK Oy etsii joukkoonsa teknistä osaajaa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tueksi!

North European Oil Trade is now looking for a Tax and Customs Manager to master NEOT’s tax and customs setup, processes and guidelines.

SEB

SEB’s International Trainee Programme is here and they are now looking for a soon-to- or recent graduate to join the Programme in the Structured Asset Finance team starting in autumn 2020!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Mitkä ilmiöt ohjaavat rekrytoinnin maailmaa vuonna 2020? Tässä podcastissa käymme läpi tärkeimmät rekrytoinnin trendit vuodelle 2020. Kuuntele tai lue tiivistelmä.

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Palvelualojen ammattiyhdistyksessä eli PAMilla aloitti syyskuun alussa viisi korkeakouluharjoittelijaa. Maija Kekkonen, ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen