Seaking

Aftersales Engineer

Julkaistu 27.09.2021

Aftersales Engineer

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

Merten kiistaton kuningas, SeaKing Oy, etsii jäsenistöönsä osaavaa Aftersales Engineeriä – tuttavallisemmin takuuasioiden hoitajaa. Uusien laivojen lisäksi työskentelet liikenteessä olevien laivojen modernisointiprojektien parissa. Osana tiivistä Aftersales -tiimiä oletkin laivakohtaisesti vastuussa takuuraporttien käsittelystä ja vaateiden arvioinnista sekä varsinaisista korjaus- ja huoltotoimenpiteistä huolehtien myös varaosien, kuten takuuosien, hankinnoista sekä toimituksista. Takuuasioiden hoidon lisäksi tuet toimitusprojekteja muissa teknisissä kysymyksissä ja vastaat niiden teknisestä dokumentoinnista.

Takuuasioiden hoitoon liittyy takuun piiriin kuuluvien korjaus- ja huoltotoimenpiteiden koordinoinnin lisäksi itse korjaus- ja huoltokäynteihin osallistuminen. Monipuolinen Aftersales Engineerin tehtävä sopiikin henkilölle, jolla on paitsi halua analysoida ja avata solmuja, myös hyvät tekniset käytännön valmiudet korjata ja huoltaa laitteita. Et kaihda rutiineja, vaan työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva sekä sinnikäs ja hoidat tehtäväsi vastuuntuntoisesti loppuun asti. Olet reipas ja kommunikoit eri tahojen kanssa sujuvasti niin suomeksi kuin myös englanniksi. Lisäksi elämäntilanteesi sopii ajoittainen matkustelu työn puolesta.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. SeaKing etsiikin nyt luotettavaa henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti – kenties juuri sinua?

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa ammatillista tai korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa relevanttia kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Halua työskennellä niin toimistotehtävissä kuin hands on -korjaus- ja huoltotöissä aluksilla
 • Matkustusvalmiutta noin 20-50 päivää vuodessa
 • Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Paitsi suomen, myös englannin kielen osaamista, jonka avulla pärjäät kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Osaamisen käytännön korjaus-, takuu- tai asennustöistä (sähkö, kone, kylmä)
 • Aikaisemman kokemuksen laivoilta tai telakalta

SeaKing tarjoaa sinulle:

 • Aidosti monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään paitsi käsiäsi, myös päätäsi
 • Työn, jossa pääset toimiston lisäksi työskentelemään ympäri maailman mielenkiintoisissa kohteissa
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa pääset toimimaan useiden yhteistyötahojen kanssa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut

Mikäli olet korjaus- ja huoltotaitoinen jälkimarkkinoija, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa https://www.seaking.net/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 30.9. klo 14.30-15.30, 6.10. klo 13-14 ja 14.10. klo 9-10.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SeaKingin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Uskotko, että viimeistelyllä suunnittelutyöllä, ennen kaikkea testauksella, voi muuttaa maailmaa? Etteplan etsii testausinsinööriä - henkilöä, joka jakaa intohimon sähkötekniikkaan ja joka tuo suunnittelutiimiin ripauksen ratkaisukeskeisyyttä - teollisuuden vaihteleviin asiakasprojekteihin Helsingissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen