Teknoware

Ajoneuvoratkaisujen elektroniikkasuunnittelija

Julkaistu 01.06.2021

Ajoneuvoratkaisujen elektroniikkasuunnittelija

Teknoware Oy on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija, suurin turvavalaisimien valmistaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Euroopassa junien sisävalaistuksien toimittajana. Turvavalaistuspuolella suunnittelemme ja valmistamme turvavalaistusjärjestelmiä ja etähallintalaitteita kiinteistöihin sekä risteilyaluksiin. Ajoneuvopuolella luomme valaistus- ja sisustusratkaisuja julkisen liikenteen kulkuneuvoihin.

Juuremme ovat Lahdessa, jossa sijaitsee pääkonttorimme sekä päätuotantoyksikkömme. Meillä on tuotantoyksiköt myös Englannissa, Malesiassa, Puolassa sekä Yhdysvalloissa, ja työllistämme noin 600 ammattilaista kahdeksassa eri maassa. Globaali myyntiverkostomme palvelee asiakkaitamme yli 30 maassa.

 

 

Junavalaistuksen markkinajohtaja Teknoware etsii ajoneuvoratkaisujen Rail Divisioonaan Elektroniikkasuunnittelijaa suunnittelemaan korkealaatuisia ja älykkäitä valaistusratkaisuja kotimaisille sekä globaaleille juna- ja ajoneuvovalmistajille. Pääset haastamaan itseäsi suunnittelijana, sillä Teknowaren tuotteet ovat monimutkaisempia kuin moni saattaisi kuvitella. Älyä sisältävissä valaisimissa ja ohjaimissa on ledien lisäksi tyypillisesti teholähde, mikropiiriohjattua ohjauselektroniikkaa ja ohjelmistoja sekä paljon optiikkaa ja mekaniikkaa.

Teknowaren elektroniikkasuunnittelijana pääset alusta asti mukaan tuotekehitysprosessin eri vaiheisiin, tuotteen määrittelystä aina todennustestaukseen saakka. Teknowaren raideliikenteen valaistusratkaisuja löytyy raiteilta ympäri maailmaa ja omalla työlläsi pääset vaikuttamaan miljardien ihmisten jokapäiväiseen matkustuskokemukseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Työssäsi sinua tukee osaava ja ammattitaitoinen tiimi, joka koostuu eri alojen osaajista, kuten elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijat & projektipäälliköt.

Elektroniikkasuunnittelijan tehtävät pähkinänkuoressa:

Suunnitteluprojektit – Vastaat omasta designistasi koko suunnitteluprojektin ajan, joka kestää parista viikosta kahdeksaan kuukauteen. Sinulla voi olla käynnissä useita projekteja samaan aikaan. Tarvittaessa teet yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa, mutta yhden laitteen suunnittelee alusta loppuun aina yksi suunnittelija. Tämä tuo työhösi mielekästä vaihtelua!
Elektroniikkasuunnittelu – Pääpaino tehtävässä tulee olemaan monipuolisia työvaiheita sisältävän elektroniikkasuunnittelun parissa. Pääset suunnittelemaan julkisen liikenteen kulkuneuvoihin valaistustuotteita, kuten teholähteitä, ohjainlaitteita ja ledikortteja. Työ sisältää myös omien prototyyppiesi testaamista labran puolella.
Testaus – Tyyppitestausosasto testaa laitteesi ja Teknowarella onkin käytössään poikkeuksellisen laadukas laboratorio, missä tehdään suurin osan vaadituista tyyppitesteistä. Näin varmistetaan, että valaistuselektroniikan suunnittelu vastaa sekä asiakkaan vaatimuksia että kansainvälisiä erittelyjä. Laboratoriosta löytyy työvälineet jokaiseen mittaustarpeeseen.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (DI/AMK)
 • Osaamista tehoelektroniikka- tai elektroniikkasuunnittelusta ja sen työkaluista (Altium, Pads, Orcad)
 • Ymmärrystä piirilevysuunnittelusta ja elektroniikan komponenteista
 • Englannin kielen sujuvaa kielitaitoa, suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä
 • Työskentelyotteeltasi toivomme sinulta omatoimisuutta sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin ja kehitykseen. Teknowaren kansainvälinen työympäristö on eloisa ja yksilöiden tarpeet huomioiva. Nykyisille työntekijöille on pystytty tarjoamaan mielekkäitä urapolkuja kesätyöntekijästä tiimiesimieheksi tai erityisasiantuntijaksi. Saat tarvittavan tuen työhösi asiantuntevalta tiimiltä, johon kuuluu niin uran alkuvaiheessa olevia tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin. Teknowarella saat olla oma itsesi ja tiimiin mahtuukin erilaisia persoonia. Pääset aktiivisesti vaikuttamaan tuotteissa käytettäviin komponentteihin ja teknisiin ratkaisuihin. Matalassa organisaatiossa mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja aidosti monipuolisen työn sekä innostavan työympäristön matalahierarkisessa organisaatiossa
 • Mielenkiintoisia kouluttautumismahdollisuuksia toimenkuva ja tekijän omat ammatilliset mielenkiinnon kohteet huomioiden
 • Monipuoliset työsuhde-edut mm. liikunta-, kulttuuri-, pyörä ja hierontaetu
 • Yhdessäoloa erilaisten tapahtumien merkeissä
 • Mehiläisen kattava työterveyshuolto
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 20.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Teknowaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.teknoware.com/fi. Kannattaa myös käydä lukemassa Duunitorin artikkeli Teknowaresta työnantajana. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten tiistaina 8.6. klo 16-17.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Teknoware Oy:n palvelukseen.

Millaista on työskennellä Teknowarella?

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen