Analyytikko

Julkaistu 19.08.2019

Delfoi toimittaa valmistavalle teollisuudelle sekä palvelu- ja terveydenhuoltosektorille suunnitteluratkaisuja ja -palveluja, joilla organisaatiot ja yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia sekä nopeuttamalla uuden tuotteen pääsyä markkinoille. Asiakkaitamme ovat teollisuudessa mm. ABB, Fazer, Valio, Valmet ja terveydenhuollossa mm. HUS, Varsinaissuomen Sairaanhoitopiiri, TAYS, OYS ja Järvenpään kaupunki. Sovit riveihimme, jos olet valmis tarttumaan asiakkaidemme meille heittämään haasteeseen: nopeammin, edullisemmin ja tehokkaammin!

Delfoi etsii nyt Espoon toimistolle tarkkaa ja kehittymishaluista Analyytikkoa osaksi kokenutta ja osaavaa konsultointiryhmäänsä! Tässä tiimissä työskentelet asiakkaiden simulointi- ja toiminnankehitysprojekteissa esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon, teollisuuden ja logistiikan sektoreilla. 

Analyytikkona osallistut asiakasprojekteihin osana projektitiimiä. Tärkeimpänä työtehtävänäsi on analyysityö, mikä pitää sisällään esimerkiksi nykytila- ja prosessianalyysejä sekä laajojen datamassojen käsittelyä. Tuotat myös raportteja ja osallistut asiakastyöhön esimerkiksi presentoimalla analyysiä ja tuloksia. Toivomme siis sinun olevan sujuva Excelin käyttäjä sekä osaat kiteyttää ja selkeyttää asiat raportoitavaan muotoon.  

Etsimämme henkilö on tarkka ja matemaattinen henkilö työssään, joka ei kuitenkaan pelkää kokeilla uutta ja tuoda ideoitaan esille. Olet osana tiivistä tiimiämme sekä toimit myös luontevasti asiakkaiden parissa. Voit olla valmistunut tai valmistumassa oleva tai sinulla voi olla jo työkokemusta vastaavista tehtävistä (0 – 2 vuotta). Delfoi tarjoaa mahdollisuuden päättötyön tekemiseen töiden ohessa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi olla automaatio- ja systeemitekniikan, kone- tai tuotantotekniikan, tietotekniikan tai tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri. Työhön sisältyy myös matkustamista Suomen sisällä. 

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja
  • Erinomaisia Excel-taitoja ja taitoa käsitellä laajoja datamassoja
  • Analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luontevaa presentoimista 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus simuloinnista tai optimoinnista (esimerkiksi opintojen kautta)
  • Työkokemusta logistiikan, tuotannon tai sote-prosessien parista tai jo kertynyt kokemus analyysityöstä

  Tarjoamme sinulle: 

  • Paikan kasvussa olevassa edelläkävijäyrityksessä, jossa tarjoamme pitkäaikaisen ja nousujohteisen uran hyville tekijöille 
  • Tehtävän monipuolisten ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa – pääset näkemään laajasti ja vaihtelevasti erilaisia projekteja
  • Matalahierarkkisen työympäristön, jossa on joustava työkulttuuri ja etätyömahdollisuus

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 1.9.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/delfoi-analyytikko-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Delfoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.delfoi.com/fi/ ja tästä pääset suoraan yhteen Delfoin referenssiin: Delfoin refenssicase. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Delfoin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Geometrix on yhteensä 14 henkilön rento asiantuntijaorganisaatio, jonka kokeneeseen joukkoon haetaan nyt Fullstack Developeria asiakasprojektien pariin!

Etsimme nyt joukkoomme Rakennusvalvojaa (LVI sekä rakennuspuolelle) Helsingin Vallilaan tai Turun Puutarhakadun toimistolle!

Etsimme nyt joukkoomme Rakennusinsinööriä Helsingin Vallilaan tai Turun Puutarhakadun toimistolle. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. korjausrakennuskohteiden rakennesuunnittelua ja valvontatehtäviä. Lisäksi teet erilaisia selvityksiä ja kartoituksia.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen