Analyytikko

Julkaistu 01.11.2019

Hypo on ainoa asumiseen keskittynyt valtakunnallinen luottolaitos Suomessa. Tarjoamme asiakkaille kaikkia asumisen rahoittamiseen tarvittavia lainapalveluja: myönnämme asuntolainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja oman kodin hankintaan, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut ilman palkkapankin vaihtoa tai pankkiasioiden keskittämistä. Hypo kehittää asumiseen ja asumisen rahoittamiseen jatkuvasti uusia tapoja ja malleja.

Asiakkaitamme palvelee noin 60 asuntorahoituksen asiantuntijaa yli satavuotiaassa Hypo Talossa Yrjönkadun ja Bulevardin kulmassa Helsingin ydinkeskustassa.

Suomen Hypoteekkiyhdistys (Hypo) etsii analyytikkoa liittymään asuntorahoituksen asiantuntijoidensa joukkoon Helsinkiin. Analyytikkona toimit Hypon pääekonomistin oikeana kätenä monipuolisissa tehtävissä. Työnkuva sisältää muun muassa asuntomarkkinakatsausten laadintaa, tiedonkeruuta, datan analysointia ja materiaalin valmistelua. Pääset osallistumaan erilaisiin asuntomarkkinoihin liittyviin tutkimusprojekteihin, joissa Hypon lisäksi mukana on muita keskeisiä asuntomarkkinatoimijoita. Analyytikkona osallistut myös Hypon oman kiinteistöomaisuuden arviointiin ja hallintaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen alan, kuten rahoituksen, tuotantotalouden, laskentatoimen, taloustieteen tai kiinteistötalouden loppuvaiheessa olevia opintoja. Toivomme, että olet hankkinut jo jonkin verran soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi kesätöiden parista, mutta aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme oppimishalua ja kiinnostusta asuntorahoitusta ja -alaa kohtaan. Tehtävä vaatii hyviä Excel-taitoja ja datan käsittelyyn soveltuvat koodaustaidot katsomme eduksi. Olet työskentelyotteeltasi tunnollinen, itsenäinen ja proaktiivinen tekijä, joka nauttii tutkimustyön ja datan parissa työskentelystä. 

Analyytikkona Hypolla pääset osaksi pientä, mutta vaikutusvaltaista ja ainutlaatuista pankkia. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nähdä käytännössä läheltä ekonomistin työtä ja kerryttää samalla alan työkokemusta. Hypolla kehittymistäsi tuetaan ja saat tilaisuuden perehtyä syvemmin esimerkiksi asuntomarkkinoihin ja kiinteistöomaisuuden hallintaan. Hypolla ollaan valmiita joustamaan opintotilanteeseesi sopivilla työtunneilla ja sinulla on lisäksi mahdollisuus keskustella lopputyön teosta Hypolle.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia kaupallisia tai teknisiä loppuvaiheen opintoja (esim. rahoitus, laskentatoimi, taloustiede, tuotantotalous, kiinteistötalous)
  • Jonkin verran aiempaa soveltuvaa työkokemusta esim. kesätöistä (esim. pankki-/rahoitusalalta ja/tai analyyttisista tehtävistä)
  • Huolellista ja analyyttistä työskentelytapaa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista
  • Sujuvia Excel-taitoja (esim. kaavat, taulukot)

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kiinnostus / aiempi kokemus asuntorahoituksesta ja -markkinoista 
  • Edistyneet datan käsittelytaidot (esim. VBA, R, Python)

Mikäli kiinnostuit analyytikon tehtävästä Hypolla, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisin opintosuoritusotteesi 17.11.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/suomen-hypoteekkiyhdistys-analyytikko-11-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

Hyposta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.hypo.fi/. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Vilma Vuorinen (puh. 050 513 4740, vilma.vuorinen[at]atalent.fi.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Suomen Hypoteekkiyhdistykselle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme oma-aloitteista ja idearikasta Marketing Specialistia hyppäämään osaksi Econocapin tiimiä monipuoliseen markkinoinnin rooliin!

Babcock etsii nyt viestinnällisesti taitavaa Jr. Marketing & Communications Manageria! Marketing & Communications Managerina ensisijainen tavoitteesi on vahvistaa BSAA:n markkina-asemaa Suomessa ja Ruotsissa eri viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

aTalent Recruiting logo

Kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen