Analyytikko

Julkaistu 20.11.2019

Ikano Bank on Suomen uudistumisen mahdollistaja, joka partnereineen ratkaisee asiakkaidensa rahoituksen tarpeet. Ikano Bank tarjoaa kuluttajille vähittäiskaupan maksukortteja ja -lainoja, ja yrityksille leasing-rahoitusta. Ikano Bankilla on vahva pohjoismainen asiakaskunta. Yritys on lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA, joten he ovat vakavarainen ja vastuullinen kumppani. Maalaisjärki on osa Ikano Bankin perintöä ja yrityskulttuuria. Ikano Bankiin voit tutustua lisää osoitteessa: www.ikanobank.fi.

Ikano Bank etsii itseohjautuvaa ja paineensietokykyistä Analyytikkoa täydentämään luottoriskitiimiään. Tulet työskentelemään erityisesti kuluttaja-asiakkaiden rahoitustuotteiden raportoinnin ja analyysin parissa. Analyytikkona vastuullasi on luottoriskien hallintaan liittyvä kuukausiraportointi, kuukausiraporttien analysointi ja markkina-analyyseissä avustaminen. Lisäksi tehtäviisi sisältyy muuta päivittäiseen toimintaan ja tuotekehitysprojekteihin liittyvää taloudellista raportointia ja raportoinnin kehittämistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä Suomen tiimin kanssa että Ruotsin luottoriski –ja kuluttajaliiketoiminnan analyytikoiden kanssa.

Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja oppimaan rahoitusalan riskienhallinnasta. Olet mukana kuluttajaliiketoiminnan kehityksessä ja pääset myös kehittämään riskianalyysejä ja muuta raportointia osaamisesi ja oppimishalusi mukaan.

Mikäli sinulla on vahvat tietotekniset taidot, nautit numeroiden kanssa työskentelystä ja palat halusta kehittyä rahoitusalan ammattilaisena nopeatempoisessa organisaatiossa, jossa pääset oppimaan uutta myös oman tehtävänkentän ulkopuolelta, haethan pian!

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi rahoituksesta, matematiikasta tai tilastotieteestä
 • Erinomaisia datankäsittelytaitoja: Excelin ja jonkin data-analyysityökalun esim. SAS:n, SQL-skriptien tai R-kielen hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Itseohjautuvaa työskentelytyyliä, hyviä priorisointitaitoja ja paineensietokykyä

Eduksi luetaan:

 • Aiempi työkokemus kuluttajaluottoriskien hallintaan ja/tai portfolioanalyysiin liittyvistä tehtävistä
 • Markkinatuntemus kuluttajarahoituksesta ja datalähteistä
 • Kokemusta henkilöasiakkaiden luoton myönnöstä ja / tai aikaisempaa kokemusta rahoitusalalta
 • Ruotsin kielen osaaminen

Ikano Bank tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa, monipuolisessa sekä haastavassa tehtävässä
 • Pienen ja dynaamisen organisaation tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi
 • Rennon yrityskulttuurin, jossa teemme töitä ammattimaisesti
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja muut työsuhde-edut

Mikäli olet etsimämme Analyytikko, lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si, sekä kopio tutkintotodistuksestasi tai viimeisin opintosuoritusote PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 2.12.2019 mennessä täältä: https://apply.atalent.fi/ikano-bank-analyytikko-11-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman sinulle sopivan aloituspäivämäärän.

Sinua askarruttaviin kysymyksiin vastaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

*  Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Ikano Bankin palvelukseen.

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SFG Financelle uutta Kirjanpitäjää!

wihuri-atalent

Wihurin Tekninen Kauppa ja Aarnio yhteistyössä hakevat taloustiiminsä vahvistukseksi Luotonvalvojaa!

We are looking for an Analyst to join Translink Corporate Finance’s team located in Helsinki!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen