Analyytikko

Julkaistu 16.03.2021

Delfoi Lean -asiantuntijatiimi toimii Pohjoismaiden johtavana tuottavuuden kehittämisen kumppanina teollisuuden, julkishallinnon ja terveydenhuollon sektorille, yli 20 vuoden kokemuksella. Delfoin tarjoamien ratkaisujen avulla yritykset ja organisaatiot voivat parantaa tuottavuuttaan radikaalisti esimerkiksi tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia ja nopeuttamalla näin uuden tuotteen pääsyä markkinoille. Yrityksen tunnettuja asiakkaita ovat teollisuudessa mm. ABB, Fazer, Ponsse, Valio ja Valmet sekä terveydenhuollossa mm. HUS, VSSHP, TAYS, OYS ja Järvenpään kaupunki. Delfoin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja yrityksellä on toimistot myös Tampereella ja Seinäjoella. Jälleenmyyjä- ja kumppaniverkosto on laajentunut Suomen lisäksi muihin Pohjoismaihin, Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Voit tutustua tarkemmin yritykseen tarkemmin osoitteessa: https://www.delfoi.com/fi/ ja Delfoin tekemiin projekteihin osoitteessa: https://www.delfoi.com/fi/category/referensseja/.

 

 

Delfoi etsii nyt Lean -asiantuntijatiimiinsä tarkkaa ja kehittymishaluista Analyytikkoa. Lean-tiimissä pääset työskentelemään asiakasyritysten ja -organisaatioiden prosessien ja logistiikan kehittämisprojekteissa, erityisesti sote- ja julkishallinnon sekä teollisuuden sektorilla. Analyytikon roolissa tärkein työtehtäväsi on analysoida asiakasorganisaatioiden prosessien tehokkuutta esimerkiksi nykytila- ja prosessianalyysien avulla ja laajojen datamassojen perusteella. Analyysitulosten perusteella tuotat erilaisia raportteja ja tehtäviisi kuuluu myös asiakasrajapinnassa toimiminen ja analyysitulosten esittely suoraan asiakasorganisaatioille. Toivomme sinulta siis kykyä kiteyttää ja selkeyttää analyysitulokset raportoitavaan muotoon sekä valmiutta esitellä tuloksia suoraan asiakkaalle.

Analyytikon roolissa pääset toimimaan vahvasti yhteistyössä kokeneen ja asiantuntevan projektitiimin kanssa, hyvin ajankohtaisten toimeksiantojen parissa. Tiimissä työskentelee analyytikkojen lisäksi vanhempia asiantuntijoita, projektipäälliköitä, konsultteja ja simulaatioasiantuntijoita. Vahvasta substanssiosaamisesta ja kokemuksesta huolimatta, tiimi on moderni ja nuorekas ja toiminnassa näkyy aktiivinen yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja hyvä yhteishenki. Asiakasorganisaatioiden prosessien kehittämisen lisäksi tiimi käyttää aikaa myös omien prosessien kehittämiseen ja toiminnan sujuvoittamiseen.

Tehtävässä menestyt, mikäli omaat tarkan ja analyyttisen ajattelutavan, mutta uskallat myös kokeilla uutta ja tuoda omia ideoitasi esille. Tässä tehtävässä toimit osana tiivistä tiimiä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla jo työelämää valmistumisen jälkeen nähnyt henkilö tai vasta opintojaan viimeistelevä, Delfoi tarjoaa tarvittaessa mahdollisuuden päättötyön tekemiseen töiden ohessa.

Vakituinen toimipisteesi tässä positiossa sijaitsee Espoon toimipisteessä, mutta toivomme tekijältä matkustusvalmiutta Suomen sisällä, kun siihen taas tulee mahdollisuus. Etsimämme henkilö tulee tuuraamaan perhevapaalla olevaa henkilöä siten, että ensimmäisen 3kk aikana saat perehdytystä kokeneemmalta työntekijältä ja seuraavan 6k ajan toimit perhevapaalla olevan työntekijän sijaisena. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä viimeistään toukokuussa 2021. Tehtävä on kokoaikainen ja kestoltaan vähintään 9 kuukauden määräaikaisuus, sillä Delfoin tavoitteena on vakinaistaa työsuhde vuoden 2022 alussa.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa, esim. automaatio- ja systeemitekniikan, kone- tai tuotantotekniikan, tietotekniikan tai tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri
 • Erinomaisia Microsoft Office -ohjelmien käyttötaitoa, erityisesti Excel ja PowerPoint
 • Analyyttista ja tarkkaa työskentelyotetta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta Suomen sisällä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus logistiikan, tuotannon tai sote-prosessien parissa, sekä aikaisempi kokemus esim. prosessi-analyysien tekemisestä
 • Ymmärrys simulointiprosesseja kohtaan
 • Ohjelmointiosaaminen esim. Python

Delfoi tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen roolin asiakasprojektien parissa, tehtävässä pääset näkemään laajasti ja vaihtelevasti erilaisia ajankohtaisia toimeksiantoja esim. sote-sektorilla ja osallistumaan myös Delfoin omien prosessien kehittämiseen
 • Asiantuntevan tiimin tuen, jonka toiminnassa korostuu yhdessä tekemisen meininki ja yhteen hiileen puhaltaminen
 • Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kasvuun orientoituneessa ja arvostetussa organisaatiossa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Innostavan ja matalahierarkisen työympäristön, jossa on joustava työkulttuuri ja etätyömahdollisuus myös pandemian jälkeen sekä modernit työskentelytilat Espoossa

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä viimeisimmän opintosuoritteen PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 28.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Analyytikko

Kyrö Distillery etsii nyt numeroista ja analytiikasta innostunutta Controlleria liittymään osaksi iloista ja intohimoista “ruisperhettä” joko Helsingin tai Isonkyrön toimipisteelle! Tämä on hieno mahdollisuus syventää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä, sillä kasvavassa yrityksessä tehtäväkenttäsi on aidon monipuolinen ja vaihteleva.

Analyytikko

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Analyytikko

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen