Analyytikko, yritysostot

Julkaistu 03.08.2018

Esperi Care tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä 200 kunnan kanssa ja meillä on 6000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 5500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa.

 

Kasvava hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care etsii innostunutta ja itseohjautuvaa Analyytikkoa yritysostotiiminsä vahvistukseksi! Analyytikkona työskentelet ja tuet monipuolisesti yritysostoprosessin vaiheissa alusta loppuun. Työnkuvaasi kuuluu mm. potentiaalisten yritysostokohteiden kartoitus, yritysostokohteiden analysointi ja arvonmääritys, tarjousvalmistelut, sekä kaupan käytännön järjestelyt ja yritysostoprosessin kehitystehtävät. Pääset lisäksi osallistumaan ostoneuvotteluihin ympäri Suomea tiimin muiden jäsenten mukana.

Esperi kasvaa vauhdilla ja käynnissä on vuosittain useita yritysostoprosesseja. Odotammekin sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä yrityksen taloudellisen aineiston ymmärrystä. Teet yhteistyötä omien tiimiläisten lisäksi taloushallinnon ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vahvat vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tässä roolissa. Onnistumistasi tukevat esimiehenäsi yritysostojohtaja sekä muu tiimi ja tehtävä tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan kehittää omaa ammattitaitoa yritysostojen parissa. Tulevaisuudessa voit oman kiinnostuksen mukaan kasvaa esimerkiksi kehityspäälliköksi tai muihin rooleihin. Esperillä on työntekijöiden ammatillisen kehittymisen ja hyvinvoinnin tukemisen ohella tärkeää, että jokainen työntekijä saa kokonaiskäsityksen toiminnan merkityksestä ja lähtökohdista. Perehdytykseesi sisältyykin työtehtävien lisäksi myös kattava tutustuminen Esperin toimintaan, jossa pääset käytännössä näkemään yrityksen tarjoamat erilaiset palvelut.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi, tuotantotalous)
 • Analyyttisuutta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostunutta asennetta
 • Vahvoja Excel-taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta Suomessa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi soveltuva työkokemus esim. analyytikon tai taloushallinnon tehtävistä
 • Aiempi kokemus yritysostoista
 • Kiinnostus tai aiempi kokemus myynnistä

Esperi tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan ja vastuullisen roolin kasvavassa hoiva- ja terveyspalvelualan yrityksessä
 • Loistavan mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen sekä yritysostojen että muuttuvan toimialan parissa
 • Asiantuntevan ja joustavan tiimin tuen
 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi Esperin mukana
 • Kattavan perehdytyksen rooliin ja Esperin toimintaan, sekä kehittymistäsi tukevat koulutukset

Kuulostaa sinulle sopivalta tilaisuudelta? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään ma 20.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/esperi-care-analyytikko-yritysostot-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Esperistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.esperi.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 3.-16.8. aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) ja 17.-20.8. Recruitment Manager Laura Isosomppi (044 557 7737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen