Analyytikko, yritysostot

Julkaistu 03.08.2018

Esperi Care tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä 200 kunnan kanssa ja meillä on 6000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 5500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa.

 

Kasvava hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care etsii innostunutta ja itseohjautuvaa Analyytikkoa yritysostotiiminsä vahvistukseksi! Analyytikkona työskentelet ja tuet monipuolisesti yritysostoprosessin vaiheissa alusta loppuun. Työnkuvaasi kuuluu mm. potentiaalisten yritysostokohteiden kartoitus, yritysostokohteiden analysointi ja arvonmääritys, tarjousvalmistelut, sekä kaupan käytännön järjestelyt ja yritysostoprosessin kehitystehtävät. Pääset lisäksi osallistumaan ostoneuvotteluihin ympäri Suomea tiimin muiden jäsenten mukana.

Esperi kasvaa vauhdilla ja käynnissä on vuosittain useita yritysostoprosesseja. Odotammekin sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä yrityksen taloudellisen aineiston ymmärrystä. Teet yhteistyötä omien tiimiläisten lisäksi taloushallinnon ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vahvat vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tässä roolissa. Onnistumistasi tukevat esimiehenäsi yritysostojohtaja sekä muu tiimi ja tehtävä tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan kehittää omaa ammattitaitoa yritysostojen parissa. Tulevaisuudessa voit oman kiinnostuksen mukaan kasvaa esimerkiksi kehityspäälliköksi tai muihin rooleihin. Esperillä on työntekijöiden ammatillisen kehittymisen ja hyvinvoinnin tukemisen ohella tärkeää, että jokainen työntekijä saa kokonaiskäsityksen toiminnan merkityksestä ja lähtökohdista. Perehdytykseesi sisältyykin työtehtävien lisäksi myös kattava tutustuminen Esperin toimintaan, jossa pääset käytännössä näkemään yrityksen tarjoamat erilaiset palvelut.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi, tuotantotalous)
 • Analyyttisuutta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostunutta asennetta
 • Vahvoja Excel-taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta Suomessa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi soveltuva työkokemus esim. analyytikon tai taloushallinnon tehtävistä
 • Aiempi kokemus yritysostoista
 • Kiinnostus tai aiempi kokemus myynnistä

Esperi tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan ja vastuullisen roolin kasvavassa hoiva- ja terveyspalvelualan yrityksessä
 • Loistavan mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen sekä yritysostojen että muuttuvan toimialan parissa
 • Asiantuntevan ja joustavan tiimin tuen
 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi Esperin mukana
 • Kattavan perehdytyksen rooliin ja Esperin toimintaan, sekä kehittymistäsi tukevat koulutukset

Kuulostaa sinulle sopivalta tilaisuudelta? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään ma 20.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/esperi-care-analyytikko-yritysostot-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Esperistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.esperi.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 3.-16.8. aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) ja 17.-20.8. Recruitment Manager Laura Isosomppi (044 557 7737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tesi is now looking for a fulltime, fixed-term (4 - 5months) Investment Analyst trainee with an analytical mindset!

Tesi is now looking for a fulltime, fixed-term (4-5 months) Analyst trainee for its Fund Investments team with an analytical and data-driven mindset!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Miksi rekrytointiviestinnässä epäonnistutaan? Miten rekrytointointiviestinnässä voi onnistua? Tämä podcast vastaa näihin kysymyksiin.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse ja Outi keskustelevat siitä miksi yritykset epäonnistuvat rekrytointiviestinnässä ja miten siinä voi onnistua?

Patruunaliiketoimintayksikön vetäjä Aki Suvilahti ja tuotekehityspäällikkö Miikka Tamminen ovat molemmat päätyneet alunp...

Olli Toivanen halusi työn, jossa voisi yhdistää hänen molemmat koulutuksensa, poliittisen ja taloustieteellisen, ja kun ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen