Ase- ja patruunasuunnittelija

Julkaistu 03.05.2019

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt innovatiiviseen tuotekehitystiimiinsä ase- ja patruunasuunnittelijaa. Tässä tehtävässä pääset tekemään aidosti kokonaisvaltaista suunnittelua ja tuotekehitystä asejärjestelmien, niihin liittyvien varusteiden ja patruunoiden parissa. Kyseessä ei ole tyypillinen esimerkiksi mekaniikkasuunnittelun tehtävä, vaan työssäsi ovat läsnä tuotteiden kaikki ominaisuudet aina suorituskyvystä visuaaliseen ilmeeseen ja käyttäjäkokemuksesta ympäristöystävällisyyteen.  Laaja-alaisuuden lisäksi tunnusmerkillistä tälle tehtävälle on, että työnkuvasi ei lopu CAD-piirustusten tekemiseen, vaan olet mukana tuotteen koko matkan ajan, kunnes se päätyy myyntiin. Laajan tuotekirjon lisäksi tehtävään tuo entisestään monipuolisuutta työskentely hyvin monenlaisten valmistusmateriaalien kanssa ja niin kuluttajamarkkinoille kuin viranomaisille suunnattujen tuotteiden parissa. Olet mukana kehittämässä ja suunnittelemassa kokonaan uusia tuotteita sekä tekemässä parannuksia olemassa oleviin tuotteisiin.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua kehittyä alan asiantuntijaksi sekä positiivinen ote työhön ja haasteiden ratkomiseen. Hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä ovat tärkeitä, sillä sidosryhmiäsi tässä roolissa ovat esimerkiksi tuotanto, menetelmäsuunnittelu, laatu, myynti ja toki itse kuluttajat. Vuorovaikutteisuuden lisäksi nautit ketterästä toimintaympäristöstä ja suhtaudut avoimesti uusiin ideoihin ja näkökulmiin. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan:

 • Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esim. konetekniikka, valmistus- ja tuotantotekniikka tai materiaalitekniikka
 • Hyvää osaamista suunnitteluohjelmista, kuten Vertex tai Solidworks  
 • Jo jonkin verran kokemusta suunnittelijan tehtävistä esimerkiksi mekaniikkasuunnittelun parista
 • Positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja ja halua tarttua uusiin haasteisiin
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Harrastuneisuus esimerkiksi kilpa-ammunnan tai metsästyksen parista
 • Materiaali- ja valmistustekniikan ymmärrys

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin, laadustaan tunnetun premium-brändin tuotekehityksen parissa  
 • Erittäin laaja-alaisen suunnittelijan roolin, joka ei rajaudu tietokoneen ääreen ja jossa olet todella mukana saattamassa tuotteet käyttövalmiiksi asti
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta  
 •  Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa

Mikäli sinä haluat olla Sakon seuraava tuotekehitystiimin jäsen, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 26.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-ase-ja-patruunasuunnittelija-5-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Nostopalvelu J. Helaakoski etsii nyt joukkoonsa Vantaalle monipuolisista tehtävistä motivoituvaa suunnittelutaitoista laatuinsinööriä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen