Visma Financial Solutions

Asiakasneuvoja

Julkaistu 09.04.2021

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 130 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa.

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Lue Vismasta lisää: www.visma.fi.

Visma Financial Solutions etsii nyt kokoaikaisia sekä osa-aikaisia Asiakasneuvojia Turkuun tukemaan toiminnan kasvua. Asiakasneuvojana tavoitteenasi on tarjota asiantuntevia ja laadukkaita asiakaskokemuksia Visma Financial Solutionsin asiakkaille. Tehtävä sisältää asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköisten kanavien välityksellä laskutukseen ja perintään liittyen. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja kehittämään ammattitaitoasi innostavassa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, kuitenkin vähintään 15 tuntia viikossa. Tällä hetkellä tiimi työskentelee koronatilanteen vuoksi pääsääntöisesti etänä, mutta perehdytysjakso vaatii myös lähityöskentelyä.

Tehtävä sopii myönteiselle ja oma-aloitteiselle tiimipelaajalle, joka palvelee asiakkaita ystävällisesti paineen ja kiireenkin keskellä. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot, kannat vastuuta ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Tehtävä vaatii suomen ja englannin kielen osaamista ja katsomme eduksi, jos pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös ruotsin kielellä. Kaupallisesta koulutustaustasta ja laskutus- ja perintäalan kokemuksesta on etua, mutta ennen kaikkea arvostamme motivaatiota sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa pääset oppimaan luotto- ja perintäalasta ja kehittymään ammattilaisena
 • Kattavan perehdytyksen sekä tukea, kun sitä tarvitset
 • Nuorekkaan, rennon ja mukavan työyhteisön, jossa viihdytään tutkitusti – Visma-konserni on valittu yhdeksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla useita kertoja peräkkäin
 • Modernit ja viihtyisät työskentelytilat Turun keskustassa
 • Hyvät henkilöstöedut, kuten lounasedun sekä työterveyden
 • Joustavat työskentelytavat ja -ajat

Hakijalta odotetaan:

 • Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
 • Myönteistä asennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta ja palveluhenkisyyttä
 • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta
 • Relevantti työkokemus esim. Contact Centre -tehtävistä, laskutuksen tai reskontranhoidon parista
 • Ruotsin kielen taito

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 25.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi lisätiedot sinulle sopivasta tuntimäärästä viikkotasolla, palkkatoiveesi, sekä sinulle sopivan aloitusajankohdan. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Visma Financial Solutionsista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.visma.fi/financial/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Financial Solutionsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen