Asiakaspäällikkö

Julkaistu 29.03.2019

Kuluvaaka Oy on vuonna 2014 perustettu säästämisen ja kilpailuttamisen ammattilainen, jonka ydinliiketoimintaa on säästöjen tekeminen keskisuurille yrityksille. Kuluvaaka kilpailuttaa asiakkaidensa palveluita tyypillisesti pankki-, vakuutus-, ICT-, työterveys-, logistiikka- ja taloushallintapalveluiden sekä toimitilavuokrien osalta. Pitkän kokemuksen perusteella Kuluvaakassa tunnetaan palvelujen oikea hintataso ja oikeat neuvottelukumppanit, mikä takaa oikean markkinahinnan ja palvelutason. Kilpailutuksen myötä yritys säästää kuluissa ja voi investoida enemmän ydinliiketoimintaansa. Asiakasyritys tulee myös osaksi ostorengasta, joka edelleen lisää neuvotteluvoimaa. Ostorenkaan avulla Kuluvaaka Oy tuo neuvottelupöytään sopivaa tasapainoa. Isompia kuunnellaan tarkemmin ja volyymiostaja saa aina paremman hinnan.

Kuluvaaka etsii nyt kokenutta ja periksiantamatonta Asiakaspäällikköä kehittämään ja kasvattamaan Tampereen alueen myyntiä. Asiakaspäällikön tehtävässä vastaat koko myyntiprosessista aina uusasiakashankinnasta ratkaisujen räätälöintiin ja pitkäaikaiseen sitouttamiseen asti. Tulet toimimaan asiakkaidesi asiantuntijana liiketoiminnan prosessien tehostamiseksi ja kustannusten alentamiseksi. Lisäksi neuvottelet niin asiakkaiden kuin palveluntarjoajien kanssa ja pääset hyödyntämään osaamistasi joltakin tai useammalta Kuluvaakan palvelusektoreista. Vastuun vastapainoksi tarjoamme houkuttelevan palkkamallin sekä ketterän ja byrokratiaa kaihtavan toimintaympäristön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan omaan työhösi.

Toivomme, että sinulla on valmiutta ja vahvaa motivaatiota toimia yrittäjähenkisesti, sillä pääset rakentamaan Kuluvaakan asiakaskuntaa alueellasi itsenäisesti. Tukenasi tehtävässä toimii noin 20 asiantuntijan työyhteisö, joiden tiimit sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Kollegoidesi avun lisäksi Helsingin toimistolla työskentelevät projektivastaavat avustavat sinua paperitöiden ja dokumentoinnin kanssa. Työn aluksi Kuluvaaka tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen Helsingin ja Turun toimistoilla, joten ensimmäisen kuukauden ajan tarvitset matkustusvalmiutta Tampereen ulkopuolelle.

Hakijalta odotetaan:

 • Aikaisempaa kokemusta konsultoivasta ratkaisumyynnistä ja/tai asiantuntemusta jollain palvelusektorillamme
 • Relevanttia opintotaustaa
 • Aktiivista, periksiantamatonta sekä itsenäistä työotetta
 • Hyviä sosiaalisia taitoja ja oppimishalukkuutta
 • B-ajokorttia ja omaa autoa
 • Suomen kielen osaamista sujuvasti

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Englannin ja ruotsin kielen osaaminen
 • Aikaisempi kokemus pankki-, vakuutus-, ICT-, työterveys-, logistiikka- tai taloushallintopalveluista.

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen työn mielenkiintoisen palvelukonseptin parissa. 
 • Ketterän ja byrokratiaa kaihtavan työympäristön alati kehittyvässä yrityksessä.
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta.
 • Reilun palkkamallin, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja motivoivasta provisiosta.
 • Joustavat työajat sekä autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Oletko sinä etsimämme Asiakaspäällikkö? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kuluvaaka-asiakaspaallikko-3-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä rekrytoinnissa valitta hakija työllistyy suoraan Kuluvaakalle.

Kuluvaakasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kuluvaaka.fi/palvelut/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358400495946, mikko.lahti[at]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen