Andreas STIHL

Asiakaspalvelija

Julkaistu 28.01.2021

STIHL yhtiön perustaja kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Hänen tavoitteenaan oli helpottaa ihmisten työtä luonnon parissa. Nykyään STIHL konserni kehittää, valmistaa ja myy työkaluja metsätalouteen, maatalouteen, puutarhan- ja maisemanhoitoon, ammattilaisille sekä yksityiskäyttöön.

Andreas STIHL Oy aloitti toimintansa omana tytäryhtiönään Suomessa vuoden 2015 alussa. Varasto ja myyntikonttori sijaitsevat Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Andreas STIHL Oy markkinoi ja myy kaikkia STIHL tuotteita. STIHLillä on paikallisia Jälleenmyyjiä ympäri Suomen n. 290 kpl. Voit tutustua toimintaan ja tuotteisiin paremmin osoitteessa: https://www.stihl.fi/.

Andreas STIHL Oy etsii Vantaan toimipisteelle toimeen tarttuvaa Asiakaspalvelijaa, määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelijan roolissa vastaat asiakaspalveluun tuleviin yhteydenottoihin, tarjoat tukea asiakkaillemme eli jälleenmyyjille ja ratkaiset ongelmia pääasiassa etäyhteyksien välityksellä. Asiakkaiden tukitarpeet liittyvät yleisimmin yhtiön tuotteiden teknisten tietojen ja sopivien varaosien selvittämiseen, yhteisen tilausjärjestelmän käyttöön ja lisäksi myös toimitusketjuun ja -aikatauluihin. Roolissa teet aktiivisesti yhteistyötä muun STIHL Oy henkilöstön kanssa.

Tuotteisiin ja varaosiin liittyvissä pulmatilanteissa pärjäät maalaisjärjellä ja ripauksella STIHL:n tuotevalikoiman ymmärrystä. Työssä pääset tulkitsemaan erilaisia koneisiin liittyviä räjäytyskuvia. Tehtävässä tukenasi on myös teknisen asiakaspalvelun tiimi, mutta toki kaikki syvempi tekninen osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyt, jos viihdyt puhelimessa ja olet ripeä etsimään tietoa erilaisista järjestelmistä.

Tehtävä on kokoaikainen ja työskentelet yhdessä muun asiakaspalvelutiimin kanssa Vantaan toimipisteessämme. Työsuhde on määräaikainen lokakuun 2021 loppuun ja toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian.

Hakijalta odotetaan:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelun parista
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä STIHL:n tuotevalikoimaa kohtaan
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta
  • Perustaitoja MS Office -ohjelmista ja näppäryyttä uusien ohjelmistojen omaksumiseen
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään kirjallista englannin kielen osaamista järjestelmiin ja tuotteisiin liittyen

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Microsoft Navision -järjestelmän käyttökokemus ja/tai jonkun muun toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus

STIHL tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisen ja tunnetun brändin parissa, jolle laatu on peruslähtökohta kaikkeen toimintaan
  • Monipuolisen ja teknisesti haastavan asiakaspalvelutyön, jossa pääset työskentelemään jälleenmyyjiemme kanssa
  • Hyvän perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen. Toimistolla vallitsee hyvä henki ja avoin keskusteluyhteys
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Parhaiten tavoitat sähköpostitse ja puhelimitse vastaan tiistaista torstaihin 2.-4.2. klo 14-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Andreas Stihl Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan laskutuspalvelutiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten laskutuksen ja saatavien hallinnan tehtävien parissa? Laskutuspalvelutiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen